- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.981
öyle devam zorunlulugumu var ? ne kadar sacmaCanım ben zaten eltimle olayları yeni anlattim.kursta da bu yaşta şeker mi olurmuş haca desen aman ufak şeyler için devamsızlıkmï yapilırmış hastalik herkesde vatrmış.yani anlıycağin bu dünyada dış kaporta sağlam olunca içın çürükte olsa kimse inanmıyor.
Evet burası okul gibi ...daha yeni yazdim iki sayfa geride belki görememişsindir canım.ö
öyle devam zorunlulugumu var ? ne kadar sacma
eltinle olan olayları okumadım aslında gecmısıde okuyoruma ma benmı atladım acaba
sımdı okudum canımKızlar bu sabah moralim çok bozuk.sizi sıkmayım diye anlatmadım ama içim içimi yiyor.biz 4 geliniz yani ben dahil dört elti.ikisi benden büyük biri benden on yaş küçük.benim bir buyüğüm olanla en küçük aynı semtte otiuruyo ve keseleri bir eşleri ortak.o yüzden aralarında bir kıskançlık var.en buyükle de ben yakın oturuyoruz kendisi dünya iyisidir ablamdır benim gerçekten.şimdi bu en küçük olan ramazn bayramından sonra oğluna sünnet düğünü yapmaya karar verdi.aile meclisi toplandı bigün bizde varız eşimle .Atıp tutuyolar arkasından küçüğün işte ne gerek varda bilmemnede.Ben de dedimki,o daha genç hevesi varsa yapsın baba karışmayın sonra içinde kalır vs..k.p ile konuştum o da tamam kızım mantıkli diyosun yapsınlar amaaan dedi.gel zaman git zaman bu olaydan sonra her biraraya geldiğimizde bunlarin ortağı olan elti bana surat ,trip yapar oldu.Ama öyle böyle değil kızlar taş gibi küs bana.Eşime soruyorum er vet farkediyorum diyo.Ama iki buçuk aydır aynı.düğünü yaptık orda bile ayrı masada oturmalar küçügün ailesine hoşgeldin dememeler bana tsırtıni dönmeler.Bu kurban bayramında da hastalandim kurban kesmeye gidemedim eşimi gönderdimm.benim oglana yalnız yakalamış dünyanın lafını söylemis.İşte ananın hastalığı ya düğunu bulur ya bayramı ,anan bizim içişlerimize nasıl karışir anan (kküçükten için diyor) yengene akıl veriyor bizim düzenimizi bozuyor,anan işten kaçmayı çok sever vs. Çocuk akşam geldi suratı bir tuhaf ne oldu diyorum söylemiyor.en sonunda babası patladı böyle böyle yapmış çocuga diye.
neyse ben zaten bayadır depresif durumdayım bunlar da tuz biber oldu ben bayramı hasta geçirdim.tabii bu arada ufak ufak laflar dönmeye devam ediyor.erkeklerin hiçbişiden haberi yok .Ben kaıynbiraderlerimi k.v yi k.p yi severim ve sayarım bir kötülük görmedim çünkü .eşime dedim ki kalk ben nefsimi ayaklarımın altına alıcam gidelim bayramlaşalım bitsin bu küslük.evine gittik uzaktan yarım ağız bir hoşgeldin dedi kolonya şeker tuttu.ve bizim evimiz onlarınkine uzaklığı 35 km.düşünün.biz de tam çıkıyoduk dedi.oturmamızla kalkmamız bir oldu.eve geldik ben tabii berbat oldum .eşimde tamam dedi bundan sonra sana asla gidelim görüşelim filan demiycem kredisini tüketti dedi.işte bu olaylar (,kuran kursundaki olaylar biraz anlatmıştım ) bir türlü geçmeyen ağrılar ve engelli raporu alabilmek için günlerdir hastanede koşuşturmalarım sonucunda eve hiç bakamdım.sabah oğlum kalkmış anne ne zaman kendine geleceksin bu evi bok götürüyor (4 gündür)süpüremedim yatağımın çarşafını niye değiştirmiyon heryer niye böyle dağınık ? bana böyle eleştirilerde bulundu.ben de ben yapamıyosam siz yapın birazda diye bağırdım.eşim de oğlana bağırdı hasta işte hali olunca yapıyo zaten yüklenme şu kadına diye .birbirimize girdik sabah sabah .13 yaş ergenlik sıkıntıları yavruma yetemiyorum eve yetemiyorum kocacım zaten yazık ağzını bile açmıyor garibim gönlünü ne zaman yaparsam tamam diyor kendi istemeye bile çekiniyor .ne olacak bu halim benim ?zaten bu şehirde yalnızım anam babam yok kuzenim kardeşim yok .yalnızlık çok zor .öyle doluyum ki.param olsa psikoloğa gitmek istiyorum ama o da yok .Kızlar ne olur hakkınızı helal edin çok sıktım başınızı ağrıttım bide dua edin ne olur bugün heyete gircem saat 3 de .çıksın şu rapor .eğer çıkarsa 3 sene sonra emekli olcam .
canım benim o iki kaynımla kayınbabam ortak üç ortaklar ama mesele para değil zaten kayınbabama göre gereksiz tantana bunlar eski kafa işte ne gerek var diyor yani...eltimi aramam çünkü o medeni bir şekilde konuşulup tartışılıp tatlıya bağlanacak bir insan değil.her ailede bir çürük yumurta olur ya o da bana çattı.Allah 'a havale ediyorum her zamanki gibi .çünkü bu ilk vukuatı değil biz büyüktür aman dedikçe tepemize çıktı kadın resmen.Bir daha aile içinde görünmez olacağım sesimi bile duymayacak hiç kimse ne sohbet ne espri ne bişey .Mal gibi oturup oturup geleceğim evime .sımdı okudum canım
pekı sen bunun ustune eltını hıc aradınmı
ne kadar acımasızlar
nankorler
keske hıc karısmasaydın sünnet düğünü bilmem ne filan, kayınbabaya ne buarada ki yaw herkez kendi kesesinden yapar yani bunad aolsa olsa iki ortak kayın karar verir dimi?
güzel sözmüş ...sağol canım duan için inşallah ...Üzülme her ailede olan şeyler olur biter geçer geçen bi yazı okudum
geçmeyecek acı yoktur sadece bazılarına biraz fazla üflemen gerekir diye
İnşallah raporun çıkar hayırlısıyla Allah işlerini kolaylaştırsın.
İnşallah emekli olur uzun uzun yıllar paranı yersin çatır çatır
geztapo evet ınsallah raporun cıkar hayırlısıylagüzel sözmüş ...sağol canım duan için inşallah ...
sağol canım yaa inşallah .Akşama dün yaptığım kabak dolması var kimse yüzüne bakmadı .pırasa var zeytinyağlı, hiç bişey yapmayacağım.Yiyen yer yemeyen de aç yatsın te o kageztapo evet ınsallah raporun cıkar hayırlısıyla
sonrada bu sevıncle evı kırkarlarsın sen
e hadı aksama ne yemek var konuşalım
sağol canım yaa inşallah .Akşama dün yaptığım kabak dolması var kimse yüzüne bakmadı .pırasa var zeytinyağlı, hiç bişey yapmayacağım.Yiyen yer yemeyen de aç yatsın te o ka
kesinlikle bir musibet bin nasihatten hayırlıymış doğruluğu kanıtlandı.Başakası düğün yaptı ihale bana kaldı.Yarın aralarında barışırlar kim kötü geztapo kötü ...O yüzden Rabbim yardım etsin de artık kimseye iyilik yapmıyım kötü olcam artık .İnce düşünce empati hepsini çöpe atıyorum.ARTIK İYİ NİYETLERİMİ BİR BİR SIRALAYIP ASTIM BU SON OLSUN diye bağırasım var._sekerpare_ okuudm yazdıklarını. şu hayatta öğrendiğim öyle çok şey varki. bunlardan biri de şu eşinin ailesine aile meselerine hiç karışmacaksın. bizim geçenlerde eşimin amcası öldü köye gitmek zorunda kaldık. gittik 3 saat falan oturduk. eşim gidelim mi dedi. sen bilirsin dedim. 14 yıldır evliyim kv ile pek görüşmesem de eşimin tarafında birine gitsek asla hadi kalkalım demem. o derece karışma yani. halasıyla bir tarla yüzünden eşim tartışmıştı. geçen gittiğimiz de halası bana laf sokuyor. aramızda biraz bozulduydu falan diye. beni bilmem karışmam da. o seninle eşimin arasındadır dedim çıktım.
deme o ki insanoğlu nankör. kim olursa olsun kimsenin hayatına karışmak fikir öne sürmek sonrasında tatsız şeylere sebeb olabilir.
eltin biraz kaprisli bir tip sanırım. ben ce herşeyi oluruna bırak. zaten sen elinden geleni yapmışsın. bundan sonrasını allah havale et.
canım sabahtan beri la havle çekiyom zaten ...iyi ki Rabbimiz var iyi ki inanıyoruz ne yapardık ?hahaha
bızdede 1 tabak kabak yemegı kaldı
artık akşama ne yapıcam bilmiyorum
dün ne demiştim unututm hadolmalarıda doldurmadım
dolma içim bozulmusmudur kıymasız te bayramdan yana tupperde buzdolabnının normal gozunde duruyor?
ben bıraz yemek topikleribnide gezeyım
buarada kızlar
hadi besmele cekelim huzur dolalım
İYİ hadi foto yolla da bakalım. Bir de niye kan verdin ?Geztapom canim tekrar gecmis olsun ne dicemi bilemedim dertler tek tek gelmez zaten hepsi birden gelir
Dun yaptigim yemekler bitti
Bugun ne pisircemi bende bilmiyorum
Oglum peynirli eriste seviyo esimde yer
Peynirli eriste yaparim
Firinda patatesli et yemegi mi yapsam kararsizim
Kan verdim yarin sonucunu alcam
Sonra oglum servisle degilde yuruyerek gelmek istiyormus disarda yemek yicekmisiZ tamam pasam dedim yarin boyle plan
Bugunde bi ablam var pek sevdigim ona gidicem oglusla
Cuma oglanin kursu var yine
Cumarteside kurs var
Baya doldum ben
Pazar dugun var
Size kombinn aticimmm
Siyah kisa kollu elbise +ceket uydurdum begenirseniz onlari giycem masrfa gerek yok
Ben kumas pant etek dugun icin alip bir daha yuzune bakmayanlardanim
Sonra uzuluyorum
Evdekilerden uydurcam babamin oglu degil ya
200tl baymanin alemi yok
Bende drumlar boyle simdilik