Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Konu dışına çıkmama diye bi kural yok bildiğim kadarıyla.
Gönlünüzce gonuşun gıı

Ayyy ben oğlum olmadan önceki hayatıma dönmek istemem. Zaten pek hatırlamıyorum da. Ama oğlumun bebek olduğu 3,4,5 yaşlarına dönmek isterim. O kadar dedim Kendime bu yaşlarını unutursun papatya aklına kazı diye. Iş dışında tüm zamanımı ona ayırdım ama yine de unuttum
Çok üzülüyorum bazen büyüyor diye

Bende isterdim çocuğumun bebeklik günlerine dönmeyi.. O günlerin kıymetini bilemedim. 4yıl sonra geldi. Sessizliğe,yanlızlığa alışık olunca,birde yanlız olunca yetişemedim hiçbirşeye. Şimdi o günlere dönebilsem...düşünüyorumda şimdi.haksızlık etmişim yavruma. Keşke herşeyi bırakıp onu kucağımdan Biran olsun indirmeseydim. Şimdi büyüdü kereta kucağa sığmıyor

Bize de 5 yıl sonra geldi. İş dışında hiç bırakmadım. Özel işlerimi bile kuaför vs. Öğle arası Yada işten feda ederek hallettim. Hep kendime hatırlattım büyüyünce seni yanında istemeyecek arkadaşları olacak odasında yalnız kalmak isteyecek diye. Hel aklıma kazımak istedim herşeyini. Ama şimdi düşününce hatırlayamıyorum. Şimdi kucaklıyorum elimeen geldiğince belki bir ay sonra onu bile yapamayacağım.
Ama o bebekken evde temizliğe gelen falan yoktu. Şimdi 4 yıldır yardımcım var. Keşke o zamanlar maddi durumum olsaydı da böyle bir bayan olsaydı evde. Ben temizlik yemek uğraşmasaydım. Şimdi de elimden geldiğince ondan ayrı kalmamaya çalışıyorum ama artık onun kendi hayatı arkadaşları var.

Bende temizlik ve mutfak işleri için böyle düşünüyorum aslında. Geçen yıl kreşe gönderene kadar sadece doğumunun ikinci günü nüfusunu çıkarmaya gittim onsuz. Kuaför,gezme,alışveriş hep onunlaydı. Hamileyken tuhaf rüyalarım vardı,hamileliğim zor geçti ve doğuma kadar ve doğduktan sonra bile hatta,Dr söylemediği kalmadı yüzde bilmem kaç mongol olacak,yok yürüyemez....falan filan.onu kimseye emanet etmedim,babasına bile. Ya bişey olursa diye. . Çok şükür hiçbirşeyi yok ama benim korkularım vardı. Hepte olacak sanırım

Evet temizlik ve yemek çamaşır ütü çok vakit alıyordu. Bir de ben o iki yaşında iken kongreye gitmiştim şehir dışına. Gece 12 de geldiğimde balkonda bekliyordu beni. Hiç unutmam o geceyi.
Onun dışında hiç bırakmadım ama yetmiyor işte. Çevremde o kadar çok insan var ki uzun sürelerle bırakıp yurtdışına,tatile falan giden. Hep hayret etmişimdir.
Bize de ölme ihtimalinden bahsetti doktorlar. Bende de Allah göstermesin o korku var hala.

@zytn_lmn
gelmişken bahsedeyim.
çaydanlığım senin yönteminle yepyeni gibi kaldı.
onu en son garantiye göderip geri geldiğinde öyle parlak görmüştüm.
Çok sağol

Çalışan annelerin işi çok zor. Allah yardımcınız olsun. Hele küçükken
Aman papatya allah korusun,hiç ağzına alma böyle şeyleri. Dr bizede neler söyledi neler..hamileliğimi bile sonlandırmak istediler
Allah evlatlarımızı korusun. Herkezin evladını korusun,ayağını taşa değdirmesin inşallah

Allah korusun. Neler çektim neler yaşadım.
Bazen ders falan çalışmıyor diye dert ediyorum ya kendime. Sonradan o kadar çok kızıyorum ki. Çalışmasın yollarım özel üniversiteye diyorum. Ne yapayım sağlıklı olsun da.

Geçmiş olsun canım neyin vardı?
Ben de dün akşama kadar evde sıkılmıyim diye kv ye gittim.akşama kadar kp i şikayet etti. bu sefer de bayramı öyle geçirdiğime üzüldüm.

Selam kızlar
Geztapo geçmiş olsun

Cok yorgunum
Dün kayinvalidemlerdeydik
Akşam eve geç geldik
Etleri dolaba atamadim yani
Bu sabaha kaldi hepsi
Kusbasi, kizartmalik falan dogradim
Kolum koptu yaa
Kiymam da hazir
Posetleme işlemim kaldi
Biraz da gelen gidene ikram etmek için et pisircem

Hadi ben mutfaga doğru yol alayım yine

Herkes aynı işlemlerle uuğraşıyor sanirim :)
Biz de dun aksama kadar boştuk ama bugun kemiklerle oyalandık baya. Diğerleri duruyor. Akşama da Kv Lee gelecek.

Etler tamamdır
Mutfak da temizlendi
Bulaşıklar makineye konuldu
Ocağın içi temizlenip cağlari da bulaşık makinesine konuldu
Bi tencere de et pişirildi
Bunlar tarafımdan yapıldı
Allahım bu bi saat içinde kimse gelmesin nolur
Zira uyumayi düşünüyorum
Oğlanla babası da yatmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…