- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.481
Bize de 5 yıl sonra geldi. İş dışında hiç bırakmadım. Özel işlerimi bile kuaför vs. Öğle arası Yada işten feda ederek hallettim. Hep kendime hatırlattım büyüyünce seni yanında istemeyecek arkadaşları olacak odasında yalnız kalmak isteyecek diye. Hel aklıma kazımak istedim herşeyini. Ama şimdi düşününce hatırlayamıyorum. Şimdi kucaklıyorum elimeen geldiğince belki bir ay sonra onu bile yapamayacağım.Bende isterdim çocuğumun bebeklik günlerine dönmeyi.. O günlerin kıymetini bilemedim. 4yıl sonra geldi. Sessizliğe,yanlızlığa alışık olunca,birde yanlız olunca yetişemedim hiçbirşeye. Şimdi o günlere dönebilsem...düşünüyorumda şimdi.haksızlık etmişim yavruma. Keşke herşeyi bırakıp onu kucağımdan Biran olsun indirmeseydim. Şimdi büyüdü kereta kucağa sığmıyor
Evet temizlik ve yemek çamaşır ütü çok vakit alıyordu. Bir de ben o iki yaşında iken kongreye gitmiştim şehir dışına. Gece 12 de geldiğimde balkonda bekliyordu beni. Hiç unutmam o geceyi.Bende temizlik ve mutfak işleri için böyle düşünüyorum aslında. Geçen yıl kreşe gönderene kadar sadece doğumunun ikinci günü nüfusunu çıkarmaya gittim onsuz. Kuaför,gezme,alışveriş hep onunlaydı. Hamileyken tuhaf rüyalarım vardı,hamileliğim zor geçti ve doğuma kadar ve doğduktan sonra bile hatta,Dr söylemediği kalmadı yüzde bilmem kaç mongol olacak,yok yürüyemez....falan filan.onu kimseye emanet etmedim,babasına bile. Ya bişey olursa diye. . Çok şükür hiçbirşeyi yok ama benim korkularım vardı. Hepte olacak sanırım
Allah korusun. Neler çektim neler yaşadım.Çalışan annelerin işi çok zor. Allah yardımcınız olsun. Hele küçükken
Aman papatya allah korusun,hiç ağzına alma böyle şeyleri. Dr bizede neler söyledi neler..hamileliğimi bile sonlandırmak istediler
Allah evlatlarımızı korusun. Herkezin evladını korusun,ayağını taşa değdirmesin inşallah
Hayırlı sabahlar.:)Bir bayram sabahından hayırlı günler kızlar
İyi tamam sana olsun.. Herkes vermek ister sen de kilo almak mı istyorsun?Ben sana vereyim.Krew bana olsun,lutfen olsun...
Bende herkesin bayramini kutluyorum.kurban ve dualarimiz kabul olsun insallah
Geçmiş olsun canım neyin vardı?Günaydın kızlar dünu bayramdan saymadım çok hastaydım.Evde tek kaldım çok sıkıcıydı.Neyseki bugün iyiyim .Hepinize iyi gezmeler baklavaları benim için de yiyin bunu tülay için yiyorum diyin.öptüm hepinizi ...