Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Merhaba kızlar
@tr_telli ne durumdasın
S sevimsiz_25 neden mutsuzsun canım. Elindekilerin farkında değil misin. Başka birileri ile kendini mi kıyaslıyorsun. Şükret canım. Allah herkese türlü türlü nimet türlü türlü dert vermiş. Bu hayatta mutluluğun anahtarı şükretmekten ve elimizdekilerin kıymetini bilmekten geçiyor.

Canım başkalarıyla kıyaslamak değil benimki
Şöyle söyliyim
Ben gecimsiz bi insanım
Eşim bazen şaka yollu diyor ki
"Herkes seni melek sanıyor"
Gerçekten öyle
Beni tanıyan hemen hemen herkes bana cok iyi bi insansın der
Ama cok yakinimdakilerle cok iyi anlasamam
Cok kırarim
Zamaninda annemi de cok kırdım
Şimdi de eşimi...
Yani birçok şeye sahibim
Ama mutsuzluk yaratacak bir şeyler bulabilme yetenegine sahibim

Canım başkalarıyla kıyaslamak değil benimki
Şöyle söyliyim
Ben gecimsiz bi insanım
Eşim bazen şaka yollu diyor ki
"Herkes seni melek sanıyor"
Gerçekten öyle
Beni tanıyan hemen hemen herkes bana cok iyi bi insansın der
Ama cok yakinimdakilerle cok iyi anlasamam
Cok kırarim
Zamaninda annemi de cok kırdım
Şimdi de eşimi...
Yani birçok şeye sahibim
Ama mutsuzluk yaratacak bir şeyler bulabilme yetenegine sahibim
Aaaaa işte aynı eski ben. Ama ben bazen kendimi başka insanlarla kıyaslıyordum. Ver herşeyde hep daha fazlasını istiyor elimdekiler içşn şükretmiyordum. Herkese karşı çok iyi, çok düşünceli, arkadaş canlısı falandım ama hayata karşı bir öfkem vardı. Çözemediğim bir öfke. Bu öfkemi eşimden annemden çıkarıyordum. Sanırım benden vazgeçemeyeceğini düşündüğüm nazımın geçtiği kişiler onlar olduğu içşn. Sürekli kalbimin üstünde bir yumruk varmış gibi.
Sonra osikoloğa gitmeye başladım. Şimdi çok iyiyim bu sıkıntılardan kurtuldum.
Sen de buna benzer şeyler mi yaşıyorsun canım

Ya hanımlar bende böyleyim. Maddi olarak pek kıskanma huyum yoktur ama mesela sıkıntılı günlerimdeysem ve birileri gülüyosa sinir oluyorum ve bu benim elimde değil. Herkes mutlu ,ben niye mutsuzum diye isyan ediyorum resmen. Bu huyum sonradan gelişti,ben böyle biri değildim eskiden

Ya hanımlar bende böyleyim. Maddi olarak pek kıskanma huyum yoktur ama mesela sıkıntılı günlerimdeysem ve birileri gülüyosa sinir oluyorum ve bu benim elimde değil. Herkes mutlu ,ben niye mutsuzum diye isyan ediyorum resmen. Bu huyum sonradan gelişti,ben böyle biri değildim eskiden
Bende de maddi konular değilde ne bileyim insanların bazı şeylerini kıyaslıyordum. Mesela ben 2. Çocuğu çok istiyordum. Facede 2 çocuklu biri foto ekleyince böyle kalbimin üstüne kocaman bir taş oturuyordu. Birden sinirleniyordum. Eşime oğluma bağırıyordum.
Ama çok şükür kurtuldum.
Ama psikolog randevularında anladım ki herşeuşn bir sebebi var. Öyle değişik tespitleri var ki şaşırıp kalıyorum. Nasıl yani diyorum.
3 haftadır gitmiyorum. Bu hafta içinde inşallah gidebilirim.

günaydın herkeze
bayram sonrakı ılk gun gayet zınde olmam gerekırdı ama
ortalık cok karısık malum
bızde olayların tam ortasındayız
yanı ust semt ve alt semt karısık bırlesık semtler degıl arada baska semtler var ama o ıc goturen gaz kokuları bızım oraya kadar var
ve basımızdakı helikopterler.
ayrıca bugun babam 2.stent ıcın hastaneye yatacak egeyı amcamlara emanet ettık okula ya goturecek ya goturmeyecek 11 gıbı karar verıcez buna. oyle yanı.

CuteMom CuteMom canım geçmiş olsun.
Her yer karışacak diye çok korkuyorum bende. Eşim dün bağcılardaydı,yakıp yıkmışlar ortalığı. Ben haber izleyemedim bu aralar. Inşallah bu kadarla kalır ama hiç umudum yok

Hayırlı sabahlar kızlarrrr...
Olaylara ben de üzüldüm.
İşgal altındaki gazze için günlerce eylem yapıldı neresi yakıldı yıkıldı?
Herkes kişiliğinin gösterdiğini yapıyor.
Allah hidayet versin.

evet 35 tl maal ettim mutfak duvarım.
biraz kremsi kaldı ama olan oldu daha ucuz bakayım derken kremsi almışım ama sona değiştirilir.2-3 sene sonra

diğeride benim çirkinim :KK70: ve ders çalışırken

baurada mutfak perdelerini yıkadım hala bugun perşembe geriye asmak nasip olmadı
çok güzelmiş mutfağın, egeye de maşallah:)
duvar kağıdı mı bu , folyo mu? kendin mi yaptın? çok sordum:) bence yakışmış, runnerla da çok güzel uymuş konsept olarak

@zytn_lmn canım b ızde gazı mahallesıne cok yakınız.
bagcılarda cok karısmıs esın calısıyormuydu

çok güzelmiş mutfağın, egeye de maşallah:)
duvar kağıdı mı bu , folyo mu? kendin mi yaptın? çok sordum:) bence yakışmış, runnerla da çok güzel uymuş konsept olarak
duvar kagıdı kagıt canım kuzenın esıyle yaptık
ben bıraz mat buluyorum ozellıkle runnerın yanıdna cok duragan gıbı ama yaptık bı kere 2- 3 sene duracak orada artık :KK70:

Bende çok beğendim mutfağını. Ege'ni göremedim ama
Aa gördüm şimdi..maşallah..artık nesil daha mı yakışıklı geliyo ne

Evet canım çalışıyodu. Bugünde orda malesef. Oğlumun okuluda esenyurtta değil ama fazlada uzak sayılmaz. Sıçrarsa diye endişeleniyorum.
benım ısten arkadaslarım esenyurt taraflarında koy ıcımı ne varmıs oralarda dun baya olay
senın oglun okula gıttımı, bende benımkını gonderdım yanı amcamlara bıraktık sabha onlar goturecekler acıkcası bana kalsa gıtmesın ama cok alıskınd egıl onlara durmayacak dıye gonderın dedım

Kızlarr İstanbullu hiç bilmem. Dediğimiz olaylar zeytinb. ve fatih civarlarında mı

Cutemom bimde çocuk eşofmanları varmış bi bak istersen
bıze yakın bım yok malesef
bır yerede ugrayamam dıye dusunuyorum malum olaylar cok karısık
fatıh cok cıvar sayılmıyor aslında canım fatıhten yukarı dogru olayların oldugu yerler.

baurada tr_lelli tr_lelli nerelerde goremedım esı naptı acaba?
sevımsızın yazılarınıda okuyamadım tam olarka gerı donup okucam .

@zytn_lmn buarda atlamısım canım cok tesekkur ederız zamane cocukları ıste dıyorum :KK70:
Allah saglık versınde :KK70:

upload_2014-10-8_14-22-23.png

ne guzelmıs esofmanlar yaaa aa bıttım yanı

Canlarım anca geldim.kurstan geldim koştur koştur ev topladim.ortalık karışmıs Allah islah etsin bu milleti.kursta dondum kombi var ama yakmıyolar.ne yapıcaz bilmiyorum.bayramda çok günaha girdim

X