- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.461
Iyi yapmışsın canım. Üzme artık kendini. Ben de sabahtan bir şeye çok üzüldüm. Şimdi aldımkahvemi kitap okuyup yalnızlığın tadını çıkarıyorum.Cifi zytn-lmn soylemisti
Ben teyzemlere gectim kizlar baska semte yani
Kuzenimile doncem yarin ev basti duramadim
trlelli kız sana mektup yazdıydım aldınmı kuzumCifi zytn-lmn soylemisti
Erkekler bu U pek düşünmüyor canım. Kırmadan tatlı dille birşeylerin halledileceğini bilmiyorlar. Eşim de bana sen anneme gitmeZsenben de seninkine gitmem demişti. Güya beni tehdit ediyor. Ben de bana be gelmeSen gelme dedim. Ben aileme anlatabilirim dedim. Benim eşim ailesiyle hiç konuşamaz. Hep problemleri örtmeyi tercih eder.
Eşin gelince uygun bir dille konulursun ya da onun anlayacağı dilden davranırsın.
BDV de çok çok nadir konu açarım. Ama bazen okuyorum. Nedir o arkadaş. Herkes hemen kesiyor biçiyor. Ayrıl terket çekme.
Zaman zamn kavgalarda oluyor galiba.
Allah akıl fikir versin insanlara
ay burnum sızladıTrlelli ,karanfilce ,civven,zytnlim,nazah,papatya,cutemom,ve gizliden açıktan bizi takip eden bütün arkadaşlarım hepinizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.Allah hepinizin gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah.Burası bana insanları şartsız koşulsuzda sevebileceğimizi öğretti.Hepinizi çok seviyorum iyi bayramlar
Küs kalmak çok zor gelir bana.Cifi zytn-lmn soylemisti
Küs kalmak çok zor gelir bana.
Arasa konuşmam derim ama bi arasa diye bakarım.
tlf çalsa heh o arıyo diye heyecan yaparım ama o arıyosa soğuk konuşurum.
ay hemen akşam olsa gelse derim gelse yüzüne bakmam trip atarım
nolcak biz kadınların bu halleri yaa
Yaaaa bak ben hep öyleyim evde hep yalnızım.
Ev hep bomboş Esim hep ful çalışır ve ben öğleden akşama kadar o yalnız evde otururum.