- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.501
Maşallah canim cok hızlısınEtler tamamdır
Mutfak da temizlendi
Bulaşıklar makineye konuldu
Ocağın içi temizlenip cağlari da bulaşık makinesine konuldu
Bi tencere de et pişirildi
Bunlar tarafımdan yapıldı
Allahım bu bi saat içinde kimse gelmesin nolur
Zira uyumayi düşünüyorum
Oğlanla babası da yatmi
Maşallah canim cok hızlısın
karı koca ikimizde sabahtan beri çalışıyoruz hala bitiremedik
Yarın da biz kalan dağıtılacak etleri dağıtıriz
Gelenler olur
Nasip zaten kurban bayraminda daha çok misafirim oluyor
4 gün olduğundan mıdır neyse artık
Ama diğer bayramda üzüldüm şekerlerimiz öylece kalınca
Yani çok az kişi geldi
Gerçi bu bayram şeker masrafı olmadı bu sayede :)
Öğlenden sonra uyudum ya çok uykum yok
Ama oğlan da uyumuşken ben de uyuyim
Ne de olsa artık bize sabah erken oluyor ahmet sayesinde
İyi maşallah altından kalkmışsınız. Ben şu an yataktayım uykum var çok fazla ama uyuyabilir miyim bilmiyorum. Güniçi yoğun olunca gece uyuyamıyorum bi türlü.Merhaba kızlar
Iki gğndür öldüm yorgunluktan. Bu Bayram annemler ve kardeşim eşi bizde. Burada kestim kurbanı. 3 hissenin etini doğramak dağıtmak ataylamak. Bir de ğzerine yemek bulaşık. Yoruldum ama ailem yanımdaydı değdi doğrusu.
Bugün kredi kartımız kesildi. Aylardır 4000 tl nin altına inmiyordu hatta geçen ay 4800 idi. Bu ay 3000 de kaldı çok şükür. 1260 tl di taksit. Gelecek ay daha da az olacak inşallah.
Bu sene cidden azimliyim. Şnşallah şu araba jredisini kapatmak istiyoruz bahara kadar.İyi maşallah altından kalkmışsınız. Ben şu an yataktayım uykum var çok fazla ama uyuyabilir miyim bilmiyorum. Güniçi yoğun olunca gece uyuyamıyorum bi türlü.
KK yı azaltmanıza çok sevindim. Bu yıl azimli ve karalı görüyorum seni
Ne tavsiyesi kızlar? Herkes ballandırmış. Bana da diyin lütfenbende gizli gizli takip ediyorum sizi,o tavsiyeyi bende denedim miss gibi oldu çaydanlıklar.Kim paylaştıysa Allah razı olsun..
Buarada şimdiden hepinize hayırlı bayramlar
Mümkündür.Bu sene cidden azimliyim. Şnşallah şu araba jredisini kapatmak istiyoruz bahara kadar.
Başbakan bugün açıklama yapmış. Akademisyenlere zam diye ama sadece araştırma görevlilerine varmış. Yani bize yok. Nasıl olacaksa. Araştırma görevlisine bahsettiği zammı verirse onlar yardımcı doçentten yani öğretim üyesinden daha fazla maaş alacak.
Zaten doçent ve Prof larıhiç dememiş.
Cifi poşete damlatıyosun başta çaydanlik olmak üzere çelik olan herşeyi poşetle silerek parlatıyosun.Ne tavsiyesi kızlar? Herkes ballandırmış. Bana da diyin lütfen
Bizim bi önceki bayramdan şeker kalmaz eşim sağolsun :)
Durumumu bi yukarida belirttim tatlim sıkkınım ve uyumak istiyorum sadeceMerhaba kızlar
@tr_telli ne durumdasın
S sevimsiz_25 neden mutsuzsun canım. Elindekilerin farkında değil misin. Başka birileri ile kendini mi kıyaslıyorsun. Şükret canım. Allah herkese türlü türlü nimet türlü türlü dert vermiş. Bu hayatta mutluluğun anahtarı şükretmekten ve elimizdekilerin kıymetini bilmekten geçiyor.