Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

merhaba kızlar geçmişi hiç okuyamadım. sabah hastaneye gittik eşimle. bademciklerim şişmiş ve iltihaplanmış. bir serum yedim gözüm biraz açıldı. 5 gün boyunca sabah akşam iğne verdi doktor.

merhaba kızlar geçmişi hiç okuyamadım. sabah hastaneye gittik eşimle. bademciklerim şişmiş ve iltihaplanmış. bir serum yedim gözüm biraz açıldı. 5 gün boyunca sabah akşam iğne verdi doktor.
Geçmiş olsun
bende hastayım bugün salgın var galiba
hava ani soğudu herkes hasta
evdekilere bulaşmasında başka bişey istemiyorum

Benim

Oğlum 2002 ekim doğumlu aslında 13 yaşını süror doldurmadı iste 6 buçuk yaşında yazdırdık bizde .bıraz çocuğun gelişimine de baglı .hele sneye haziran temmuz bi gelsin düşünürsün o zaman kafanı yorma şimdiden .Benim pek öyle güzel fotom yok ama bakiyim bulursam eklerim
Benim kızımda 2003 Ocak yaşıtlarmış. Bizim kız 6. sınıf..

kızlar bugün akşama dolma yaptım. dünden kalma da çorba var yanına yeter de artar bile.
dün pazara gidememiştim. bugün marketin önünden geçerken baktım dolmalık biber 1.39.
güzel de seçtim dolma yaptım aslında bayram için de alsam mı biraz diycem ama bayrama yaptığım tüm hazırlığı hep kendimiz yiyoruz. hep annelerde geçiyor bayram.

Ben de bugün işten eve erken geldim.. Kızıma daha 1 ay önce spor ayakkabısı almıştım.. Ucundaki dikişler patlamış. Y a benim kıza ayakkabı dayanmıyor ya da ayakkabıda bir sorun var diye götürdüm. Değiştirdiler.. Ben de temizliğe başladım. Siz nasıl yetiştirdiniz. 2 hafta önce cam, kapı, tül, perde hepsini yıkayıp herşeyi elden geçirmiştim. Şimdi da üstünden yapayım diyorum yoksa yarına hepsi nasıl yetişsin. Alışveriş falan da var.. Siz nasıl yaptınız?

Canım benim camlarım kirli. Ama silmedim. Bayramda gelen olmaz. Salonu süpürdüm. Ama yarın eşimin eline vercem süpürgeyi ben de toz ve diğer isleemleri yapcam. Ev toplu zaten.Büyük temizliği bayram sonuna birakcam.

Papatya çok geçmiş olsun

Kızlar ben de dün akşam salonu Süpürup toz aldım
Bugün gündüz annemlerde börek yaptık
Akşam gelince 3 odayı ve koridorlari süpürdum
Ayakta duracak halim yok
Yarın da tuvalet lavobo temizliği ve odaların toz alma işi var
Çamaşırlar yikandi bitti
Tabi ütü var
Azıcık da epilasyon işim var
Alış verişi hallettik
yarin ğöğledenlonra mezarlığa gidilecek
Akşam da oğlanı banyo yaptiririm
Anlayacaginiz kafamda bi milyon iş var aslinda

Esim az once gitti hicde hos ayrilmadik daha dogrusu benim konusmuyo olmam rahatsiz etmis beyimizi
Yuzun sirke satiyo
Kirk yilda br memleketime gitcem haline bak
Annem orda annemindemi yanina gitmicem(annesi burdada cok yakininda) ki her sene ucakla gelir biletinide esim alir otobuslere binemeZ binmez
Vs vs

Kizgidim senin bayramda(sadece bayramda tatili var) bizi yalniz birakiyo olman
Babamla kus oldugumu biliyo hepten yapayalniz kaldim

O soyledi ben soyledim

En son benim kalbimi kirarak annenin gonlunu almaya gidiyosun sen hep bu yuzden boylesin hic dengeyi tutturamadin hep beni kirdin annem annem dedin o sebepden suan bunlari yasiyosun dedim ve vedalasmadik

Mevzu annesi olunca bu adamin icine canavar kaciyo taniyamiyorum

Oysa cok sabirli kirmayan asla kotu soz soylemeyen biridir
Hep tartismalarimiz annesinden cikiyodu zaten yine oyle oldu

Hayatim bu bayramda boyle olsun sende kirilma kizma demeyi bilmiyo ogretemedim ogrenemedi
Desibel yukselterek beni alt ettigini saniyo

Ses etsem kavga ediyoruz
Sussam neden susuyosun

Adamin laz damari tutuyo arada

Sistimm yahuuu gidiyosan yol orda kusmektemi suc
Susmaktami suc
Susma hakkimi kullaniyodum ben belki
İlla bana laf sok diyo

Var git yoluna be adam icim sıkkın iste gelme uzerime

Keloglan gibi essegime atlayip cankiz cankiz diye kaybolasim var

Bayram gelmis neyime diyip kucukemraha baglayasim var

Bakkala diye cikip 3ay kaybolasim var

Kendimi camiavlusuna birakasim var

Sogut dalina yuva yapan mandayla sohbet edesim var yavrunu kapan sinegi oldururum istersen abicim diyesim var

Bugun sacmalamak istiyorum

Whatsapdan engelledim
Telefonlarinida acmicam hih!

Bugun hoyratca tamizlik yapiciimm
Biraktigi 500tlyide catir catir yicem
Moralim dellendi bakiniZ.

Kendimede sarki armagan etmek istiyorum
Mustafa topaloglu - gerizekali sevgilim benim...

Oy trlelli yaa
Takma kafana desem...
Yok bakıyorum, ben de senin gibi olurdum
Bayramda hem de...
Ben konuşsam galiba seni iyice doldurmuş olcam
Öbür türlü de yapmacık konuşmuş olurum
İyisi mi diğer arkadaşlar gelip yapıcı bir şeyler söylesinler

Günaydın,

bu sabah yollarda bır bız vardır.
3 saat ıcın ısemı gelınır yaw geldık mecburen. pff
evdede onca ısım var.

dun kumbaraya 10 tl attım

baskada bır durum yok

@tr_telli yav arkadaş nedir bu erkek milletinin derdi. Analarıda ayrı bir vaka zaten. Neden anlamazlar oğlunun yuvasında huzur olursa kendileri de huzurlu olur yok illa çomak sokacaklar.
Üzülme desek de olmaz biliyorum. Ben herhalde günlerde surat Asardım da öyle yapınca evde huzur kalmıyor. Iki ucu .... Değnek.
O zaman kuzum sen ne yap biliyor musun keyfine bak. O kocan da anlasın ben yokum ama bu mutlu Mesut yaşıyor desin. Senin çocuğun vardı değil mi. Şöyle kuzucukla gezerek tozarak foto çektir de sosyal paylaşım sitesi kullanıyorsan ekleyiver oralara.
En büyük ceza umursamamaktır.....

Oy trlelli yaa
Takma kafana desem...
Yok bakıyorum, ben de senin gibi olurdum
Bayramda hem de...
Ben konuşsam galiba seni iyice doldurmuş olcam
Öbür türlü de yapmacık konuşmuş olurum
İyisi mi diğer arkadaşlar gelip yapıcı bir şeyler söylesinler
İcim buruk
Tum bayrami uyuyarak gecirmek istiyorum

Aksam zil calmayacak

Ben yemek hazirlama telasina dusmeyecegim

Surda sigara icme be adam diye sesim yankilanmayacak holde

Meyyve yokmu yahuu yada kahve her ikisi olsun demeyecek bu ses

Biktim senin dizilerinden demicem bu aksan
Bu aksam bir baska gecicek
Saat 21:00 gibi gozum saate takilmayacak
Telefonumu kontrol etmeycegim

Arabanin sesini tanirim ben
O araba park etmeyecek

Yalnizim ben evlilik aliskanlikmis
Ve biz cok zorluklar yasadik
Cokca yuttum
Bolca tartistik ama hicbayram sabahi ayri kahvalti yapmadik

Bayram miii o da ne kiii gibi bise oldu

Gidislerin donusleri olur elbet
Umarim hatasini telafi eder

@tr_telli yav arkadaş nedir bu erkek milletinin derdi. Analarıda ayrı bir vaka zaten. Neden anlamazlar oğlunun yuvasında huzur olursa kendileri de huzurlu olur yok illa çomak sokacaklar.
Üzülme desek de olmaz biliyorum. Ben herhalde günlerde surat Asardım da öyle yapınca evde huzur kalmıyor. Iki ucu .... Değnek.
O zaman kuzum sen ne yap biliyor musun keyfine bak. O kocan da anlasın ben yokum ama bu mutlu Mesut yaşıyor desin. Senin çocuğun vardı değil mi. Şöyle kuzucukla gezerek tozarak foto çektir de sosyal paylaşım sitesi kullanıyorsan ekleyiver oralara.
En büyük ceza umursamamaktır.....
Bilmiyorum tatlim ya
Aradigi esyalarini sordu cevap verdim
Yola cikicam guzellikle yolcu etmezki diye soylendi ben sabah namazimi kiliyodum ve gitti

Hic gonul almak yok

Beni kirarak annesinin gonlunu almaya gitti
Belkide ailesiyle konusmuyorum diye onlarin ocunu aldi bilmiyorum aklim almiyo
Benim kac gundur surat asmam zoruna gitmis

Benim esim bunlari kabul ederek benim gorusmeyecegimi bilerek bizim yanimizda oldu

Neler yasayabilecegini kestriyo olmaliydi 39yasinda bu adam ve ayin 10u dogum gunu 40olcak

Gayet sakinim ama suan
Sadece uykum kacti

Resimler falan sokmeZ ona fecii inattir

Annesine gelince kendinden baskasini dusunmeyen biridir oglu onun yaninda ya bayramda dunyalar onundur karisini umursamadan gitmistir ya yanina adamdir adamin dibidir flan fistik

Son düzenleme:
tr_lelli tr_lelli yazdıklarını okudumda.
okurkene düşündüm.
ben ilişkiler konusunda çok tecrübeli değilim belkide ,yada hala nasıl davranılması gerektiğini çözemedim.

ben asla ama asla eşimle yaptığımız bu tip kavgalarda hatta yüzde yüz tartışmasız haklı bile olsam, haklılığımı ispat edemedim ya, ona yanarım.

benim eşim sinirlidir, bende geniş bir kadınım . yani öyle kolay kolay bana kış demeyene laf söylemem, söylersemde gider en sondakini yapıştırırım o olur. bu huyumuda blidiğimden ben genelde susan ve aslında cogu seyı sallamayan biriyim.
mesela ben eşime gider ayak bişey söyelyemezdim, söylesem benim ona küskünlüğüm yerle bir olur kendisi bana bir güzel küserdi.
ben bakıyorum canım sıkılacak upraşmıyorum o mevzuyla.
ben sana konunda haksızsın demiyorum. ama emimin oda ne var yani güle oynaya gecirseydi beni demiştir, bende genelde başımız abişey geldiğinde omzuma vurup boşverr beee dese yetecekken. kavgaya tutuşuyoruz.

Misal dün akşam , eve geç gittik çok berbat bir trafik vardı anlatamam . yemek filan yedik kararınca yardımlarıda olur ama o bişi yaparken bende çamaşır filan sererim yatmam yani. neyse içeri geçtik dedim ben bi banyo olayım cocukla ilgilen. ay ben banyoya gittim soyundum! çat kapı bi acıldı ege arkamda şoke oldum. etabi cıldırdım cık dıyorum egeye cıkmıyor banyonun kapısında beklıyor ve aglıyor bende suyun altındayım.bizimkinden ses yok. evimiz büyük kabule diyorum duymuyor duymuyorda merak edıp len bu cocuk nereye gıttıde demıyor
banyodan cıkınca kavga ettık bır güzel.
halbukı bayram ustu sevmem boyle ıslerı. o bugun calısmıyor cocuk ıle evde bende 12de gıdıcem eve. hıcbısey olmamıs gıbı davranıcam tabıkı. yoksa zararıma olur :KK70:

Bilmiyorum tatlim ya
Ardigi esyalarini sordu cevap verdim
Yola cikicam guzellikle yolcu etmezki diye soylendi ben sabah namazimi kiliyodum ve gitti

Hic gonul almak yok

Beni kirarak annesinin gonlunu almaya gitti
Belkide ailesiyle konusmuyorum diye onlarin ocunu aldi bilmiyorum aklim almiyo
Benim kac gundur surat asmam zoruna gitmis

Benim esim bunlari kabul ederek benim gisrusmeyecegimi bilerek bizim yanimizda oldu

Neler yasayabilecegini kestriyo olmaliydi 39yasinda bu adam ve ayin 10u dogum gunu 40olcak

Gayet sakinim ama suan
Sadece uykum kacti

Resimler falan sokmeZ ona fecii inattir

Annesine gelince kendinden baskasini dusunmeyen biridir oglu onun yaninda ya bayramda dunyalar onundur karisini umursamadan gitmistir ya yanina adamdir adamin dibidir flan fistik
Oyyyyy annesi ben kazandım moduna giriyorsa işte ondandedim umursama diye. Aslında benim eşim de öyledir. Ben ailesiyle görüşmek istemiyorum ama ama. Onlar yaşlı ama kurmayalım diye diye bunca yıldır onlara tek kelime etmedi ama bi evde ne kavgalar ettik. Ben onlara kötü söylesin istemiyorum ki siz şöyle yaptığınız içşn papatya size kırgın desin.
Bu erkekler neden bu kadar savunmasız oluyor anlamıyorum.
Sen onun ailesi ile konuşmuyorsun ve hatırladığım kadarıyla eşin de bu konuda sana kızgın değildi.
Neden böyle yaptı şimdi bu adam.
Kendini bu kadar Üzme.

tr_lelli tr_lelli yazdıklarını okudumda.
okurkene düşündüm.
ben ilişkiler konusunda çok tecrübeli değilim belkide ,yada hala nasıl davranılması gerektiğini çözemedim.

ben asla ama asla eşimle yaptığımız bu tip kavgalarda hatta yüzde yüz tartışmasız haklı bile olsam, haklılığımı ispat edemedim ya, ona yanarım.

benim eşim sinirlidir, bende geniş bir kadınım . yani öyle kolay kolay bana kış demeyene laf söylemem, söylersemde gider en sondakini yapıştırırım o olur. bu huyumuda blidiğimden ben genelde susan ve aslında cogu seyı sallamayan biriyim.
mesela ben eşime gider ayak bişey söyelyemezdim, söylesem benim ona küskünlüğüm yerle bir olur kendisi bana bir güzel küserdi.
ben bakıyorum canım sıkılacak upraşmıyorum o mevzuyla.
ben sana konunda haksızsın demiyorum. ama emimin oda ne var yani güle oynaya gecirseydi beni demiştir, bende genelde başımız abişey geldiğinde omzuma vurup boşverr beee dese yetecekken. kavgaya tutuşuyoruz.

Misal dün akşam , eve geç gittik çok berbat bir trafik vardı anlatamam . yemek filan yedik kararınca yardımlarıda olur ama o bişi yaparken bende çamaşır filan sererim yatmam yani. neyse içeri geçtik dedim ben bi banyo olayım cocukla ilgilen. ay ben banyoya gittim soyundum! çat kapı bi acıldı ege arkamda şoke oldum. etabi cıldırdım cık dıyorum egeye cıkmıyor banyonun kapısında beklıyor ve aglıyor bende suyun altındayım.bizimkinden ses yok. evimiz büyük kabule diyorum duymuyor duymuyorda merak edıp len bu cocuk nereye gıttıde demıyor
banyodan cıkınca kavga ettık bır güzel.
halbukı bayram ustu sevmem boyle ıslerı. o bugun calısmıyor cocuk ıle evde bende 12de gıdıcem eve. hıcbısey olmamıs gıbı davranıcam tabıkı. yoksa zararıma olur :KK70:
Hicbirsey olmamis gibi davranamiyorum ben
Kirginsam kirgin kizginsam kizginindir yuzum duser kabuguma cekilirim

Her daim onun istedigi gibi olmaya calismam
Ben burda hakliyim
Tek basina 15 saat yol cekmenin anlami ne
Kisin koyde ne gorcek
Lafa gelince annesinin hic bi akrabasini sevmez baba tarafindada koyde bi uvey abisi var
Ben babamla bayramlasmicam
Diger bayramlascaklarimda hepsi uzakta cocukla gitmem zor bi her bayram beraber giderdik

Neyse bu sadece fragmaniydi asil film o donunce

Pek yakinda sinemalarda

Simdilik inZİvaya cekilcem

X