Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

bence kendi mutlulugun içinde birazcık suanda sakın olmaya calıs.
yarın obur gün anası babası ölse bak beni göndermedin diye ömrü billah laf çekersin.
bırak gitsin. boşver
gelince yine herşey kaldıgı gibi devame decek

Evet ben sart kosmustum oda kabul etmisti
Bu zamana kadarda hic mevzusu acilmamisti kendi gidip gorusuyodu(sanirsam) yani sormuyordum

Bu bayram adama bisiler oldu
Daha gcen bayram birlikte tatile gittik yhu
Deniz havuz oteller eglendik
Bu bayram anneside annesi oldu

Gitsin gorsun doysun alsin gelsin (almaya gidiyo zten)
Banada bise demesin artik

Kirmadan gidebilirdi ama kirmayi tercih etti

Yaralar sarilir sarmalanir
Onemli olan iz birakmamak

Babasi yok zaten
Beni kirmadan gonlumu alip gidebilrdi
Zor bise degil

Hayatim bayrami seninle gecirmeyi bende isterdim ama kac senedir gitmedim ozledim annemide gitmisken alirim
Bir daha kimbilir nezaman gidicem gibi sukut cumlelerle beni uzmedende gidebilirdi

Ama o kiliclarini kusandi bense gardimi aldim
Kiran elbet kirilir kirdigi yerden

Ulan su konuyu yine b.d.v ye cevirdim ya
Yeminle sicricaklar uzerime yine
Bazen soruyosunuz ya ondan oyle doktum icimi ya
Topigi iceriginin disina cikadigim icin ayrica ozur dilerim
Bakiyorum ne cok sey anlatmisim birikim mirikim diye giriyolar bakiyolar dert kaciyolar o sebepden yazmakta istemiyorum

Sagolun kizlar

bdv de de konular nerden nereye geliyo kavgaya bile tutuşuyolar biz bişey diyoz mu
olsun hep birikim konuşulmaz bu da içimizde birikenler hem

Bayramda gelen giden olmaz her zaman yaptığım rutin temizliğin dışında temizlik yapmam ben bayram için.
yemekte yapmam ilk gün annemde yeriz.
eve de yollar annem
sonraki günlerde de canım ne isterse öyle takılırız.
evi toplar günlük temizlik yaparım
Çamaşır ütü işini hallederim
Arefe suyuyla yıkanan bi arpa boyu uzar derim kızıma kızmı yıkarım
şeker çikolata alışverişi yaparım oldu bitti.

Ya eskiden bayramda mendil verilirdi çocuklara bende bu bayram dağıtmak istiyorum unutmasın çocuklar geleneklerini.
İçine çikolata para koyup kurdelayla bağlamak istiyorum.
Kağıt mendil çıkalı kumaş mendil kaldımı ki bilmiyorum nerde bulurum.

Tuhafiyelerde vardir cnm

Hayırlı sabahlar canlarr...
Bayram arefesi ya şeytan boş durmuyor. Dün biz de tartıştık esimle.
Hem tartışıyotuz hem de ne kadar saçma olduğunu şeytanın is basında olduğunu söyleye söyleye devam ettik.
Neyse şimdi sakiniz Esim oruçlu.
İnşallah bayram boyunca ve sonrasında bulaşmaz bize daha doğrusu ona uymayız.

Trlelli senin de ifade ettiğin gibi adam tatlı dille herşeyi halletse sorun yok. Ama onlar biz gibi değil canim biz alttan girer üstten cikariz.

Onlar çok doğrucu davut. Hemen içlerindekini yansıttı veriyorlar. Oysa biz kadinlarin istediği güler yüz.
Simdi kendini doldurma.

Senin durumlarını çok yasadim. Anlatmamam kendimi üzmek istenenden kaynaklı. Ne yapsak da etsek de onlar anneleri. Bir anne ne kadar kotu bile olsa evladına hayr dua ettimi en geçerli dualardan. Su an zafer onlarda gibi duruyor. Ama sen sabret annesinin hayr duasini alsin belki o dua huzur mutluluk olarak ailenize yansiyacak. Boyle düşünmeye çalış.

Civven sanırım CIF ve poşet olayını sen demiştin. Allah razı olsun mis gibi kaldi caydanliğim. Aslında ben cifi hiç kullanmiyordum ama evde vardi. Sen gibi poşete elini geçirdim hiç değmemiş oldum.. İsin sırrı CIF mi poşet mi acaba

Erkenden bayramlaşalım bari de unutmayalım sonra
karanfilce
cute
tr lelli
geztapo
sevimli sevimsiz
papatya
zytn lmn ve diğer arkadaşlar
hepinize hayırlı bayramlar yola çıkacaklara kazasız yolculuklar diliyorum
İnşallah hep birlikte daha nice bayramlarımız olur.

yok onu diyen ben değildim zytn lmn muydu acaba bende unuttum
bende denedim güzel oldu gerçekten
kim paylaştıysa sağolsun

Erkekler bu U pek düşünmüyor canım. Kırmadan tatlı dille birşeylerin halledileceğini bilmiyorlar. Eşim de bana sen anneme gitmeZsenben de seninkine gitmem demişti. Güya beni tehdit ediyor. Ben de bana be gelmeSen gelme dedim. Ben aileme anlatabilirim dedim. Benim eşim ailesiyle hiç konuşamaz. Hep problemleri örtmeyi tercih eder.
Eşin gelince uygun bir dille konulursun ya da onun anlayacağı dilden davranırsın.
BDV de çok çok nadir konu açarım. Ama bazen okuyorum. Nedir o arkadaş. Herkes hemen kesiyor biçiyor. Ayrıl terket çekme.
Zaman zamn kavgalarda oluyor galiba.
Allah akıl fikir versin insanlara

Trlelli ,karanfilce ,civven,zytnlim,nazah,papatya,cutemom,ve gizliden açıktan bizi takip eden bütün arkadaşlarım hepinizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.Allah hepinizin gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah.Burası bana insanları şartsız koşulsuzda sevebileceğimizi öğretti.Hepinizi çok seviyorum iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…