- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.421
Geçmiş olsunmerhaba kızlar geçmişi hiç okuyamadım. sabah hastaneye gittik eşimle. bademciklerim şişmiş ve iltihaplanmış. bir serum yedim gözüm biraz açıldı. 5 gün boyunca sabah akşam iğne verdi doktor.
Oyy kıyamam geçmiş olsun dinlen canımmerhaba kızlar geçmişi hiç okuyamadım. sabah hastaneye gittik eşimle. bademciklerim şişmiş ve iltihaplanmış. bir serum yedim gözüm biraz açıldı. 5 gün boyunca sabah akşam iğne verdi doktor.
Benim kızımda 2003 Ocak yaşıtlarmış. Bizim kız 6. sınıf..Benim
Oğlum 2002 ekim doğumlu aslında 13 yaşını süror doldurmadı iste 6 buçuk yaşında yazdırdık bizde .bıraz çocuğun gelişimine de baglı .hele sneye haziran temmuz bi gelsin düşünürsün o zaman kafanı yorma şimdiden .Benim pek öyle güzel fotom yok ama bakiyim bulursam eklerim
İcim burukOy trlelli yaa
Takma kafana desem...
Yok bakıyorum, ben de senin gibi olurdum
Bayramda hem de...
Ben konuşsam galiba seni iyice doldurmuş olcam
Öbür türlü de yapmacık konuşmuş olurum
İyisi mi diğer arkadaşlar gelip yapıcı bir şeyler söylesinler
Bilmiyorum tatlim ya@tr_telli yav arkadaş nedir bu erkek milletinin derdi. Analarıda ayrı bir vaka zaten. Neden anlamazlar oğlunun yuvasında huzur olursa kendileri de huzurlu olur yok illa çomak sokacaklar.
Üzülme desek de olmaz biliyorum. Ben herhalde günlerde surat Asardım da öyle yapınca evde huzur kalmıyor. Iki ucu .... Değnek.
O zaman kuzum sen ne yap biliyor musun keyfine bak. O kocan da anlasın ben yokum ama bu mutlu Mesut yaşıyor desin. Senin çocuğun vardı değil mi. Şöyle kuzucukla gezerek tozarak foto çektir de sosyal paylaşım sitesi kullanıyorsan ekleyiver oralara.
En büyük ceza umursamamaktır.....
Oyyyyy annesi ben kazandım moduna giriyorsa işte ondandedim umursama diye. Aslında benim eşim de öyledir. Ben ailesiyle görüşmek istemiyorum ama ama. Onlar yaşlı ama kurmayalım diye diye bunca yıldır onlara tek kelime etmedi ama bi evde ne kavgalar ettik. Ben onlara kötü söylesin istemiyorum ki siz şöyle yaptığınız içşn papatya size kırgın desin.Bilmiyorum tatlim ya
Ardigi esyalarini sordu cevap verdim
Yola cikicam guzellikle yolcu etmezki diye soylendi ben sabah namazimi kiliyodum ve gitti
Hic gonul almak yok
Beni kirarak annesinin gonlunu almaya gitti
Belkide ailesiyle konusmuyorum diye onlarin ocunu aldi bilmiyorum aklim almiyo
Benim kac gundur surat asmam zoruna gitmis
Benim esim bunlari kabul ederek benim gisrusmeyecegimi bilerek bizim yanimizda oldu
Neler yasayabilecegini kestriyo olmaliydi 39yasinda bu adam ve ayin 10u dogum gunu 40olcak
Gayet sakinim ama suan
Sadece uykum kacti
Resimler falan sokmeZ ona fecii inattir
Annesine gelince kendinden baskasini dusunmeyen biridir oglu onun yaninda ya bayramda dunyalar onundur karisini umursamadan gitmistir ya yanina adamdir adamin dibidir flan fistik
Hicbirsey olmamis gibi davranamiyorum bentr_lelli yazdıklarını okudumda.
okurkene düşündüm.
ben ilişkiler konusunda çok tecrübeli değilim belkide ,yada hala nasıl davranılması gerektiğini çözemedim.
ben asla ama asla eşimle yaptığımız bu tip kavgalarda hatta yüzde yüz tartışmasız haklı bile olsam, haklılığımı ispat edemedim ya, ona yanarım.
benim eşim sinirlidir, bende geniş bir kadınım . yani öyle kolay kolay bana kış demeyene laf söylemem, söylersemde gider en sondakini yapıştırırım o olur. bu huyumuda blidiğimden ben genelde susan ve aslında cogu seyı sallamayan biriyim.
mesela ben eşime gider ayak bişey söyelyemezdim, söylesem benim ona küskünlüğüm yerle bir olur kendisi bana bir güzel küserdi.
ben bakıyorum canım sıkılacak upraşmıyorum o mevzuyla.
ben sana konunda haksızsın demiyorum. ama emimin oda ne var yani güle oynaya gecirseydi beni demiştir, bende genelde başımız abişey geldiğinde omzuma vurup boşverr beee dese yetecekken. kavgaya tutuşuyoruz.
Misal dün akşam , eve geç gittik çok berbat bir trafik vardı anlatamam . yemek filan yedik kararınca yardımlarıda olur ama o bişi yaparken bende çamaşır filan sererim yatmam yani. neyse içeri geçtik dedim ben bi banyo olayım cocukla ilgilen. ay ben banyoya gittim soyundum! çat kapı bi acıldı ege arkamda şoke oldum. etabi cıldırdım cık dıyorum egeye cıkmıyor banyonun kapısında beklıyor ve aglıyor bende suyun altındayım.bizimkinden ses yok. evimiz büyük kabule diyorum duymuyor duymuyorda merak edıp len bu cocuk nereye gıttıde demıyor
banyodan cıkınca kavga ettık bır güzel.
halbukı bayram ustu sevmem boyle ıslerı. o bugun calısmıyor cocuk ıle evde bende 12de gıdıcem eve. hıcbısey olmamıs gıbı davranıcam tabıkı. yoksa zararıma olur