- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.401
Eveet hatırladın mı? Bayramdan sonra bekliyorum inşallah.ınstagramım yok malesef canımaa teşekkür ederim,ben sana ekleyecegımı fılan soylemıstım sanıyorum daha tasınırken dımı
artık bayramdan sonra geldıgımde eklerım suanda evın resmı yok ama
ınstagramın varsa ekleyebılırsın
tam3harf
ben o limonu içersem mide ağrısından ölürüm midemde gastrit ve reflü var benim.canım iki tane limonu bir bardaga sık bir yemek kaşığı bal ekle üstune ılık su doldur bal eriyince iç bunu sabah akşam yap birde miden sağlamsa bir asprin iç veee bırak dağınık kalsın hemen gir yataga.geçmişnolsun.limon denenmiştir benim vücut direncim olmamasına rağmen sabah akşam yapinca iki günde kalkiyorum ayağa.
Offf o zaman tavuk suyu çorba ıhlamur filan idare etcen canım çok geçmiş olsunben o limonu içersem mide ağrısından ölürüm midemde gastrit ve reflü var benim.
şuan bi tarafımı devirdim yatıyorum zaten
süresi var canım 10 yada 15 dk diye biliyorummşuanda kalakaldım aben resmi silemiyorum oradan , düzenle cıkmıyor,
_sekerpare_ amin amin cok tesekkur ederım ınsallah bahtımızda güzel olur.
oğlun kac yasında ılkokula basladı buarada. bızdede sımdı seneye okula verekmı vermeyekmı muhabbetı var
Bende oyleyim gez dolas gelkız cute ne hoşsun sen öyle maşallah.
tr lelli yi gördük cuteyi gördük sıra diğer kızlarda
bende eklerim bi ara.
diğer topikleri gezip dolaşıp yine buraya geliyorum.
kürkçü dükkanı misali
Oğlum 2002 ekim doğumlu aslında 13 yaşını süror doldurmadı iste 6 buçuk yaşında yazdırdık bizde .bıraz çocuğun gelişimine de baglı .hele sneye haziran temmuz bi gelsin düşünürsün o zaman kafanı yorma şimdiden .Benim pek öyle güzel fotom yok ama bakiyim bulursam eklerimsizleride bekliyoruz kızlar öyleyse
buaraa benim üst katımdaki kuzenler dün memlkete gittiler
bende cocugu uyutuyorum ama varya kapıyı yıkıyorlar, kocam ha baktı ha bakacak derken cıktım pıjemalarla yataktan.
anahtarlarını bıraktılar, araba aldılar onu gosterdıler (65 bıne hey masallah ) evde bozulacak yufkalarını ekmeklerını vs verdılerartık eltı kısısı samsun donusu bolca erzakla gelır bıze ,
neyse onun ehlıyetı var benım yok ha aldım ha alıcam almadım hala, esıdme cok gonullu degıl arbayaı vermekmı ıstemıyor ne halt edıyor
neyse sımdı aradım hatunu dedım sen gelene kadar ehlıyet alıcammm ciinimmm yeaaa beraber gezerık dedım
neyse benım borc haneme bırde ehlıyet tutarını ekleyelım barı
bende netten bakım ne evrak ıstıyorlar
sizleride bekliyoruz kızlar öyleyse
buaraa benim üst katımdaki kuzenler dün memlkete gittiler
bende cocugu uyutuyorum ama varya kapıyı yıkıyorlar, kocam ha baktı ha bakacak derken cıktım pıjemalarla yataktan.
anahtarlarını bıraktılar, araba aldılar onu gosterdıler (65 bıne hey masallah ) evde bozulacak yufkalarını ekmeklerını vs verdılerartık eltı kısısı samsun donusu bolca erzakla gelır bıze ,
neyse onun ehlıyetı var benım yok ha aldım ha alıcam almadım hala, esıdme cok gonullu degıl arbayaı vermekmı ıstemıyor ne halt edıyor
neyse sımdı aradım hatunu dedım sen gelene kadar ehlıyet alıcammm ciinimmm yeaaa beraber gezerık dedım
neyse benım borc haneme bırde ehlıyet tutarını ekleyelım barı
bende netten bakım ne evrak ıstıyorlar
Bebişin doğmadan gital bence yoksa baya bir kaldıkça kalır canımannuvv benimde trafilte beklio ehliyet gidip almam lazım..
hoş kullammayıda bilmiorum..
şimdi zorlaştırmışlar direksiyon sınavını
Bebişin doğmadan gital bence yoksa baya bir kaldıkça kalır canım
bende istiyorum ehliyet almak ama 1000 lira şu an kursu vs. o yüzden erteledim.offf şimdi birde maddi o çıkacak canım..
500-600 tutarrr...işe başlayınca alırım sanırımm..
offff offf herşey para yaa
akşam 5 gibi ben bi uyuym geliyim dediydin ya uyuyamadın 9 da takla oldun böcek gibi ters düştün de miKızlar naptınız. Ben bi rekor daha kırıp 9 da uyudum. Simdi de okuldayim derse gircem.
Dün uyuyamiştim. Gündüz.
Hayirli sabahlar size...
o sadece kursu sınav parası canım..bende istiyorum ehliyet almak ama 1000 lira şu an kursu vs. o yüzden erteledim.
aboovv ben en iyisi baya bi erteliyim .senin ilk bebişmio sadece kursu sınav parası canım..
birde trafikten alırken istiyorlar 500-600 tutuo o da
aboovv ben en iyisi baya bi erteliyim .senin ilk bebişmi
aboovv ben en iyisi baya bi erteliyim .senin ilk bebişmi
Aynen oyle tambildin :)akşam 5 gibi ben bi uyuym geliyim dediydin ya uyuyamadın 9 da takla oldun böcek gibi ters düştün de mi