Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Yarın eşim de evde olca
Gerçi kurbanlık bakmaya gidicekler ama
Olmazsa, oğlan öğlen uykusuna yatınca yaparım
Yalancı tavuk göğsu canım
Arasına bisküvi, muz falan döşüyorum

Evet anne babanın yakın olması çok güzel
Bazen diyorum, olmasalar napardim
Eşim şu an müfettiş yardımcılığı sınavına hazırlanıyor
Kazanırsa 2 yıl eğitim görcek ankarada
Sonra tayini nereye çıkacak bilmiyorum
Simdiden dert ettim
Memleketimizden, anne babadan ayrılmak istemiyorum
Diyor ki " fena mı, müfettiş karısı olacaksın" :KK53:
Ayy canım ne güzel tanışırız görüşürüz Ankara alışınca iyidir yaa ...

Kızlar benim bozukluklar hic birikmiyo çünkü onlar bizim oğlanin harçligi.yani haftada 20 lira filan birikiyo.hafta başında veriyorum eline al bu senin haftalığın diyorumzaten on lirası yol parası on lirayıda yetirmeye çalışiyo garibim
Ondan bizdede birikmiyo
Yani bizim bi buyuk kumbaramiz var orda birikiyo ama saymicaz elimde kalan bozuklarda oglusun harcligi oluyo
Hergun evden koyunca bıkar diye hafta da 2gun para veriyorum

Oglum bana sabah diyoki

Anne benim saatim saat 12de bip bip bip otuyo ve nasil sustugunu bulamadim onun icin hergun 11:50de kolumdan cikarip beslenmeme koyuyorum kimse rahatsiz olmasin dikkatimiz bozulmasin diye diyo

Bu sıpa fazla hassas dusunceli cok ezerler be oglum seni bukadar iyi niyetli olma bak neyi dusunuyo

Bu arada saati bende cozemedim susmuyo
Babasi almisti dogumgununde hic bi yere birakmiyo en kıymetlisi

evet 35 tl maal ettim mutfak duvarım.
biraz kremsi kaldı ama olan oldu daha ucuz bakayım derken kremsi almışım ama sona değiştirilir.2-3 sene sonra

diğeride benim çirkinim :KK70: ve ders çalışırken

baurada mutfak perdelerini yıkadım hala bugun perşembe geriye asmak nasip olmadı

günaydın kızlar
boğaz ve vucut ağrısından kalkamıyorum.
bi akşam yatayım dedim evde şuan adım atacak yer yok darmadağın her yer.
hasta olunca herşey batar bana.
bizde kumbara yaptık ama ayda bir açarım ben hatta atarken içine sayıyorum.
dolana kadar bekleyemem mümkün değil.

günaydın kızlar
Gecmis olsun tatlim
İhlamur ,tarhana yuklen biraz biseyin kalmaz benimde is yapasim yok

sevimsiz ne güzel adetleriniz varmış oyle
bizim bırak komşuya , hasta olsan yatsan amcan teyzen gelmez bir tas yemege
öyle bagımsızız yani

tr_lelli tr_lelli eşinin gitmesine artık yapacak bişeyin yok bence bırak tadını çıakr
siz hepiniz karşıda oturuyorsunuz sanıyorumki.

_sekerpare_ _sekerpare_ oğlun tek başına otobüse vs binip gidebiliyormu? malum anan evlat hep küçük gelir ya

bir tanede kendimi ekleyeyim ama sileceğim kızlar.

Gecmis olsun tatlim
İhlamur ,tarhana yuklen biraz biseyin kalmaz benimde is yapasim yok
şuan sadece ekrana kitledim gözlerimi eve bakmıyorum b
bakarsam sinir olcam çünkü.
cute mutfağının resmini paylaşmış ben paylaşsam şuan ki halini eminim rüyanıza girer

ıhlamur adaçayı falan içtim bugün ayağa kalkmam lazım önümüz bayram

evet 35 tl maal ettim mutfak duvarım.
biraz kremsi kaldı ama olan oldu daha ucuz bakayım derken kremsi almışım ama sona değiştirilir.2-3 sene sonra

diğeride benim çirkinim :KK70: ve ders çalışırken

baurada mutfak perdelerini yıkadım hala bugun perşembe geriye asmak nasip olmadı

duvar kağıdı güzel olmuş şekerimm..
ben yerim bu egeyi yaa..
saç stili desen süperr

Ondan bizdede birikmiyo
Yani bizim bi buyuk kumbaramiz var orda birikiyo ama saymicaz elimde kalan bozuklarda oglusun harcligi oluyo
Hergun evden koyunca bıkar diye hafta da 2gun para veriyorum

Oglum bana sabah diyoki

Anne benim saatim saat 12de bip bip bip otuyo ve nasil sustugunu bulamadim onun icin hergun 11:50de kolumdan cikarip beslenmeme koyuyorum kimse rahatsiz olmasin dikkatimiz bozulmasin diye diyo

Bu sıpa fazla hassas dusunceli cok ezerler be oglum seni bukadar iyi niyetli olma bak neyi dusunuyo

Bu arada saati bende cozemedim susmuyo
Babasi almisti dogumgununde hic bi yere birakmiyo en kıymetlisi
canım benim yerim ben onu hassas kuzum.Öyle olsun bu onun ezileceği anlamına gelmezki akıllı insan ezilmez.sadece ince düşunceli bir çocuk o kadar.o saatler öyle emirin de var dedesi âlmısti bizde bulamadık nasıl suscagini

şuan sadece ekrana kitledim gözlerimi eve bakmıyorum b
bakarsam sinir olcam çünkü.
cute mutfağının resmini paylaşmış ben paylaşsam şuan ki halini eminim rüyanıza girer

ıhlamur adaçayı falan içtim bugün ayağa kalkmam lazım önümüz bayram
normalde böyle değil canım malesef akşamları bir bacagımdan ege bir bacagımdan kocam cekıyor hadı hadı gel dıye.
cogu zaman sofrayı tzgaha atarsam cok karlıyım. makıneye koymam ıse yatmaya bes kala oluyor.
cok gecmıs olsun baurada sana esımde aynı senın gıbı . bır doktora gıtmedı oda ayrı mesele.

S sevimsiz_25 buarada hatırlattıgın ıyı oldu bende pazardan neredeyse 5-6 hafta once esofman aldım buyuk geldı hala degıstırıcem yarın haleltmem lazım

duvar kağıdı güzel olmuş şekerimm..
ben yerim bu egeyi yaa..
saç stili desen süperr

biraz duvar kagıdı mat duruyor ama oldu olan yani canım benım
isyan123 isyan123 öğretmen saclarını bu sekılde ıstemıyor ama gene traşı geldı bugun altları kazıtacağız üstlerini biraz daha kısaltıracagım gözlerine gelsin istemiyorum zira.

buda ben , ve hıc dogru duzgun fotom olmadıgını fark ettım cocugu cekmekten kendımıze fırsat kalmıyor sanırım

günaydın kızlar
canım iki tane limonu bir bardaga sık bir yemek kaşığı bal ekle üstune ılık su doldur bal eriyince iç bunu sabah akşam yap birde miden sağlamsa bir asprin iç veee bırak dağınık kalsın hemen gir yataga.geçmişnolsun.limon denenmiştir benim vücut direncim olmamasına rağmen sabah akşam yapinca iki günde kalkiyorum ayağa.

CuteMom CuteMom valla taş gibi hatınsunn yaa..
yok canım yaa zaten dolaplar parlak duvarda mat olsun birbirini tamamlar..
bence hoş olmuş..

biz henüz saat deneyimi etmedik arada 5 tl'lık saatlerden alıp koluna takmaya çoook çalıştım ama başaramıyorum bebekkten ses cıkaramıyordu ama suanda onu sıkan daraltan seylere gelemıyor pek.

CUTECim çok hoş olmuş mutfağın eline sağlık çok güzel evin. Ege de çok tatli maaşallah yer onu geztapo teyzesi .her yerin resmini koysan da baksak sonra silersin

CUTECim çok hoş olmuş mutfağın eline sağlık çok güzel evin. Ege de çok tatli maaşallah yer onu geztapo teyzesi .her yerin resmini koysan da baksak sonra silersin
aa teşekkür ederim,ben sana ekleyecegımı fılan soylemıstım sanıyorum daha tasınırken dımı :KK70:
artık bayramdan sonra geldıgımde eklerım suanda evın resmı yok ama
ınstagramın varsa ekleyebılırsın
tam3harf

Kız sen neymişsin CUTE maşallah subhanallah .Kendin gibi bahtın da güzel olsun bundan sonra inşallah.Ben görmemiştim yeni gördüm.Ablası benim emirim 13 yaşinda artık ve dersaneye gidiyor metroyla gidip geliyor bu yıl ilk kez.Yoksa okul çok yakın .Seneye lise sınavi olacak 8. Sınıfa gidecek.Allaha emanet gönderiyorum okuyup üfleyip ne yapayım

X