- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.381
Ayy canım ne güzel tanışırız görüşürüz Ankara alışınca iyidir yaa ...Yarın eşim de evde olca
Gerçi kurbanlık bakmaya gidicekler ama
Olmazsa, oğlan öğlen uykusuna yatınca yaparım
Yalancı tavuk göğsu canım
Arasına bisküvi, muz falan döşüyorum
Evet anne babanın yakın olması çok güzel
Bazen diyorum, olmasalar napardim
Eşim şu an müfettiş yardımcılığı sınavına hazırlanıyor
Kazanırsa 2 yıl eğitim görcek ankarada
Sonra tayini nereye çıkacak bilmiyorum
Simdiden dert ettim
Memleketimizden, anne babadan ayrılmak istemiyorum
Diyor ki " fena mı, müfettiş karısı olacaksın"
Ondan bizdede birikmiyoKızlar benim bozukluklar hic birikmiyo çünkü onlar bizim oğlanin harçligi.yani haftada 20 lira filan birikiyo.hafta başında veriyorum eline al bu senin haftalığın diyorumzaten on lirası yol parası on lirayıda yetirmeye çalışiyo garibim
Gecmis olsun tatlimgünaydın kızlar
boğaz ve vucut ağrısından kalkamıyorum.
bi akşam yatayım dedim evde şuan adım atacak yer yok darmadağın her yer.
hasta olunca herşey batar bana.
bizde kumbara yaptık ama ayda bir açarım ben hatta atarken içine sayıyorum.
dolana kadar bekleyemem mümkün değil.
şuan sadece ekrana kitledim gözlerimi eve bakmıyorum bGecmis olsun tatlim
İhlamur ,tarhana yuklen biraz biseyin kalmaz benimde is yapasim yok
canım benim yerim ben onu hassas kuzum.Öyle olsun bu onun ezileceği anlamına gelmezki akıllı insan ezilmez.sadece ince düşunceli bir çocuk o kadar.o saatler öyle emirin de var dedesi âlmısti bizde bulamadık nasıl suscaginiOndan bizdede birikmiyo
Yani bizim bi buyuk kumbaramiz var orda birikiyo ama saymicaz elimde kalan bozuklarda oglusun harcligi oluyo
Hergun evden koyunca bıkar diye hafta da 2gun para veriyorum
Oglum bana sabah diyoki
Anne benim saatim saat 12de bip bip bip otuyo ve nasil sustugunu bulamadim onun icin hergun 11:50de kolumdan cikarip beslenmeme koyuyorum kimse rahatsiz olmasin dikkatimiz bozulmasin diye diyo
Bu sıpa fazla hassas dusunceli cok ezerler be oglum seni bukadar iyi niyetli olma bak neyi dusunuyo
Bu arada saati bende cozemedim susmuyo
Babasi almisti dogumgununde hic bi yere birakmiyo en kıymetlisi
normalde böyle değil canım malesef akşamları bir bacagımdan ege bir bacagımdan kocam cekıyor hadı hadı gel dıye.şuan sadece ekrana kitledim gözlerimi eve bakmıyorum b
bakarsam sinir olcam çünkü.
cute mutfağının resmini paylaşmış ben paylaşsam şuan ki halini eminim rüyanıza girer
ıhlamur adaçayı falan içtim bugün ayağa kalkmam lazım önümüz bayram
duvar kağıdı güzel olmuş şekerimm..
ben yerim bu egeyi yaa..
saç stili desen süperr
canım iki tane limonu bir bardaga sık bir yemek kaşığı bal ekle üstune ılık su doldur bal eriyince iç bunu sabah akşam yap birde miden sağlamsa bir asprin iç veee bırak dağınık kalsın hemen gir yataga.geçmişnolsun.limon denenmiştir benim vücut direncim olmamasına rağmen sabah akşam yapinca iki günde kalkiyorum ayağa.günaydın kızlar
boğaz ve vucut ağrısından kalkamıyorum.
bi akşam yatayım dedim evde şuan adım atacak yer yok darmadağın her yer.
hasta olunca herşey batar bana.
bizde kumbara yaptık ama ayda bir açarım ben hatta atarken içine sayıyorum.
dolana kadar bekleyemem mümkün değil.
aa teşekkür ederim,ben sana ekleyecegımı fılan soylemıstım sanıyorum daha tasınırken dımıCUTECim çok hoş olmuş mutfağın eline sağlık çok güzel evin. Ege de çok tatli maaşallah yer onu geztapo teyzesi .her yerin resmini koysan da baksak sonra silersin