Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Zaten IQ yüksek çocuklarda görülüyo genelde. Ben seviyorum öyle hareketli çocukları. Isterdim çocuğumda bari biraz hareketli olsun. Konuşması bile yavaş yavrumun.ablanın çocuğundanda şikayetçi değilim. Ama emanet sayılır bi yerde ..başına bişey gelse allah korusun .

İnsallah ilerde boyle olmaz yani girisken olur bilmiyorum ki
Dersleride iyi
Odevlerinide yapiyo sorun cikarmiyo
Ama iste elimde degil ki amannn herkes nasil buyuyosa buyutuyosa o da buyucek bi sekilde napimmm hep golge olamam ya diyorum kendi kendime 5 dk sonra bu dusuncem geciyo unutuyorum hemen
Gunde 27452840defa karnin ac mi?
Canin bisi istiyomu?
Usuyomusun?
Terliyomusun?
Hastamisin sen gel bakim sana
Meyve verim mi?
Bidi bidi bidi bidi duramiyorum
Yani sanki bisi istiyo yada rahat degilmis ytemiyomusum gibi geliyo

Eskidende boylydii
Yigitttt diye bagiirirdim mutfakdan ufakti daha hiiiii efendiimmm derdi tamam derdim
Kosarak gelirdi nolduki diye hic sesini duyim derdim
Ondan ses alcam gormesemde

Odasinda oynardi gizlice bakardim hersey yolundami napiyo die
Simdi bazen kapısını kapatıyo sesten rahatsiz oluyomus giriyorum odasina sicrio cocuk anne korktum diyo
Ama bakmasam ona ben rahat edemicem simdi sag tarafimda bana saatinin ayarlarini anlatiyo her saat basi bip bipp ediyomus

Allah saglik siht uzun omurler versin

Rabbim seninde yuzune gulsun insallah

Nolur uzulme boyle bahsediyoum ya takintilarimdan seni uzermiyim cocuk mevzusu icin acaba istemeden incitirmiyim diyede yazmak istemiyorum bazen

Rabbim seni oyle beni ailemle siniyo
Herkesin sorunu kendine iste
Hayirlara vesile olsun herseyin sonu

Ayy benimkide koltugun tepesine ciksaydi 1 defa nolurdu
Eski videolarini izliyoruz 1-1.5 yasindakileri orda bile nasil temkinli dikkatli
Oturuyo yerde videoda bisikleti vardi minnak bisi onu kucaklayip kaldirmak yerine(koltuklarin arasinda kalmis yonunu cevirmiyo) ayagini arkadan itip eliyle kaldirip yonunu sag tafatan cevirmis ayyy baska cocuk olsa hoplar ziplar kucaklar matematigini hesaplayip ceviriyo zibidi

Koltuktan atlatiyomus babasi kucagima atla utim diye bizimki elleriyle popo uzerine oturup oyle atliyomus

Ayyy ben bile unutmustum o videolari

Hic yataktan koltuktan assa atladigina sahit olmadim
Duvara agaca ciktigini hic gormedim
Duserim diye bisiklete bile binmiiyo

Offf nasil bi cocuk bu ya

Ayyy bende guluyorum bazen
Parka goturuyorum tekse hic oynamiyo oyle otruyo bsnimle bankta sanki emekli olmus 3 cocugu var aksam eve ne goturcem diye dusunen evde cocuklari ac bekleyen adam gibi yeaa
Cocuk dedigin cocuk olur cocuklugunu yasar allam yaraabbbimm

Ayyy kızlar benimki de ders çalışırken bile hareket ediyor. Bazen öyle çok sinir oluyorum ki sabır sabır diyorum.
Amuda kalkarak kitap okur yemek yerken bile hareket halinde. Uyurken bile şöyle yatayım demez. Uyumadan önce de kıpır kıpır.
Bu da çok zor ve insanı çok yoruyor.

Gönülden bi aminnn diyorum herşeyi yazmışsın diyecek bişey kalmamışş...
yok üzülmüyorum rahat olun tamam mı?
zilhiccenin ilk gecesi teheccüd namazında karanfilce isminle duan edildi tarafımdan.
Allah kabul eder İnşallah.
Diğer kızlarda unutulmadı geztapo ya sağlık ferahlık, trlelli ye yazlık, sevimsize oğlanı büyütürken kolaylık herkese mutluluk bereket sağlık istedim.

Ay canım güldürdün beni benim küçük oğlan hafta içi okula giderken uyanmaz.. Hafta sonu da sabah erkenden kalkıp televizyonda çzgi film izler. Yavrum o da ne yapsın hafta içi izleyemiyor çocuk.

Şimdi onlar çıktılar babası oğlanı satranca, kızı dersaneye götürdü. Ben de temizik yapacağım..Saç da boyatacağım bu hafta sonu...

Tr lelli sen anlatırken acaba benim evdeki çocuk erkek olabilir mi diye düşündüm. Benimki az kuduruk bi kız.

Bana da bol bol huzur ve herşey için hakkımda hayırlısını dile.. Ağzına sağlık...

olsun her dakka düşcek diye yüreğin ağzında gezmemişsin işte ne güzel bu arada çok güldüm senin oğluşa

olsun her dakka düşcek diye yüreğin ağzında gezmemişsin işte ne güzel bu arada çok güldüm senin oğluşa
Benim oglan ayrı bi dunya ya
Neyin kaafasını yasıyo bilmiyorum
Bıraktım geldim simdi dershaneye bakalım napcak saskın ördegim

Kilo almayı cabuck buyucem sanan
Yaslıların karıncaya bstıkları icin öldügünü sanan
Cok yemek yiyince karnım siser ve bebek olur fiye bir hurafe uyurup inanan(valla bn bise demedim kendi kafasından uydurmus karnimin ne sekilde sisebilecegini ancak b yontemle bulmus sanirim suan aciklama yapamadim)
Babası bise istediginde yahuuuu ben kucugum diye seninn kolenmiyim sanki diye absurd cumleler kuran

Ohoo ben dayimdan once evlenirim bu gidisle diye bizi sasirtan

Zamane sıpalarından

Civvencimm senin yuregin nekadar guzel oyle goz gormesede ses duymasakda o kalp gozuyle nasil anlasioruz ama
Yürekler bir olsun
Niyetler bir olsun
Yuregi guzel olan yureginden geceni ekermis
Kabul olsun yureginin guzelligindekiler

Oğlan dedi ki illa çarşıya çıkalım gezelim. Tamam dedim felaket bir yağmur ve doluya yakalandık. Sürekli alışveriş yaptığım ve uzun zamNdır uğramadığım butiğe sığındık. Dün mal getirmiş. Zararım bir gömlek bir kazak 120 tl. Gerçi vermedim parasını. Sonra bir ara vericim ama birşey almak beni mutlu etmiyor. Şu anda acayip huZursuUm

Tr lelli ben de brokoli için sevinenlerdenim
Bayılıyorum
Mutlu oluyorum hatta

Kızlar ben de küçüklugumden beri cekingenim
Halen öyleyim
Konuşmam etmem
Biri bana nasılsın diye sorsa
Iyiyim der, siz nasılsınız diyemezdim
Utanir, yerin dibine geçerdim hatta
Misafiri, misafirlige gitmeyi sevmezdim
Konuşmadigim için bunalirdim
Uzaktan akraba ya da tanıdıklar benu pek tanimazlardi
Ceyizimi gezmeye gelenler şaşırırlardi
23 yaşında evlendim, ama liseli gibi göründüğüm için "evlenecek olan bu mu" derlerdi görünce

Su an çalıştığım okula ilk geldigim zaman
Öğretmenler odasında uzakta biryere otururdum
Birkaç ay geçince anca alisiyorum ben insanlara
Atamiyorum üzerimden napayım

Mesela burda samimiyiz ya
Bi gün yüz yüze görüşelim deseniz
Toplandigimizda konuşamayacak olan tek kişi ben olurum galiba

Bence karsndakiylede alakasi var benle gorscen ve konusmicam zorla konustururun ben
Bende ilk girdigim ortamda cekimser kalirim bi de insanlari suzerim dinlerim kafama yatiyomu bakarim uslubu konustuklari hareketleri
Ama cocukken bende boyleymisim
Annem o sebepden oglum niye boyle deme
Sende yaramaz bi cocuk degildin der

Annemin akrabalarinin alayini ben tanirim coguda annemi tanimaz beni tanir
Ben koylerine bi giderim ev ev gezerim tanisirim dalarim kim npiyosa yardima

Ama iste bazende bahtin guzel olcak
Herkes herkesle anlasamiyo
Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum mesela
Hemde hic biriyle
Beni taniyan sasiriyo senle nasil gecinemezler diye bazen insanlarin karakterleri birbirine uymaya biliyo

Onlar cok farkli bir hayat yasamislar ben farkli
Bakis acilarimiz
Goruslerimiz
Ben aksam onlar kara oyle zitiz bi ara
Detayli dokcem icimi ama suan tekrar hatirlamak istemiyorum
Beni en cok uzende hadi onlarla gorusmuyorum tamam ardimda bir babam olmayisi onun densizlikleri bize yaptiklari

İnsan her yerden mi sanssiz olur diyorum
Sinaniyorum ezan okunuyo suan RAbbim sınıyo napim bunada sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…