- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.101
Biz alıştık artık onun alırı hareketliliğine. Diyelim ki sokakta yürüyoruz. Bi yürürüz o zıplar. Evde sürekli koltukların üZeinde. Fakat bizi en çok yoran hareketliliği değil. Oğlumun IQ sü çok yüksek. Sorularından cevabı olmayan tasarımlarından çok yoruluyorum.
Allah sağlık sıhhat versin. Aklını iui yerlere kullansın inşallah
İnsallah ilerde boyle olmaz yani girisken olur bilmiyorum kicanım biraz da salıvermek lazım.
bizim en küçüğümüz 10 yaş küçük benden nerdeyse kardeşimle ben büyüttük diyebilirim.
aynı senin oğlan gibi arkadaş seçer, girişken değil..
o biraz tip meselesi...
ne kadar endişelenmeyeyim desen de biliyorum dayanamıyor insan.
bizimki bu yıl sizin orda cerrahpaşada.
hiç istanbul görmemiş büyük şehir bir de içine kapanık.
İlk günler hergün aradım babam da çok aramış baktım bi atar yaptı sanırım fazla üzerine düştüm aramayı bırakıverdim. özleyince kendi arar zaten
İngilizce kursu inşallah ders gibi değil de sosyal bi aktivite gibi gelir ona. şimdiden sıkılmasın yavrucak.
çoğu özelliği benim küçük kardeşimle benziyor.
ama bizimki futbolu filan çok sever. son yıl okul takımındaymış.
küçükken iki kardeşim de karete kursuna gitti.
çok kısa sürse de hemen hemen her erkek çocuğunun bi karete macerası oluyor sanırım.
Ayy benimkide koltugun tepesine ciksaydi 1 defa nolurduZaten IQ yüksek çocuklarda görülüyo genelde. Ben seviyorum öyle hareketli çocukları. Isterdim çocuğumda bari biraz hareketli olsun. Konuşması bile yavaş yavrumun.ablanın çocuğundanda şikayetçi değilim. Ama emanet sayılır bi yerde ..başına bişey gelse allah korusun .
Ayy benimkide koltugun tepesine ciksaydi 1 defa nolurdu
Eski videolarini izliyoruz 1-1.5 yasindakileri orda bile nasil temkinli dikkatli
Oturuyo yerde videoda bisikleti vardi minnak bisi onu kucaklayip kaldirmak yerine(koltuklarin arasinda kalmis yonunu cevirmiyo) ayagini arkadan itip eliyle kaldirip yonunu sag tafatan cevirmis ayyy baska cocuk olsa hoplar ziplar kucaklar matematigini hesaplayip ceviriyo zibidi
Koltuktan atlatiyomus babasi kucagima atla utim diye bizimki elleriyle popo uzerine oturup oyle atliyomus
Ayyy ben bile unutmustum o videolari
Hic yataktan koltuktan assa atladigina sahit olmadim
Duvara agaca ciktigini hic gormedim
Duserim diye bisiklete bile binmiiyo
Offf nasil bi cocuk bu ya
Ayyy bende guluyorum bazen
zilhiccenin ilk gecesi teheccüd namazında karanfilce isminle duan edildi tarafımdan.Gönülden bi aminnn diyorum herşeyi yazmışsın diyecek bişey kalmamışş...
yok üzülmüyorum rahat olun tamam mı?
ben evde biri oldu mu uyuyamam zaten. kalkasım gelir. hafta içi tatilllerde 10 a 11 e kadar yatardım adamın bi gün pazarı olurdu erkenden kalkar onu da kaldırırdım. :)
hani çocukken olurdu ya haftaiçi okula annemiz kaldıramaz, haftasonu ise cumartesi pazar erkenden çizgi filmler başlardı anne babamızı uyutmazdık :)
Tr lelli sen anlatırken acaba benim evdeki çocuk erkek olabilir mi diye düşündüm. Benimki az kuduruk bi kız.Ayyy bende guluyorum bazen
Parka goturuyorum tekse hic oynamiyo oyle otruyo bsnimle bankta sanki emekli olmus 3 cocugu var aksam eve ne goturcem diye dusunen evde cocuklari ac bekleyen adam gibi yeaa
Cocuk dedigin cocuk olur cocuklugunu yasar allam yaraabbbimm
Bana da bol bol huzur ve herşey için hakkımda hayırlısını dile.. Ağzına sağlık...zilhiccenin ilk gecesi teheccüd namazında karanfilce isminle duan edildi tarafımdan.
Allah kabul eder İnşallah.
Diğer kızlarda unutulmadı geztapo ya sağlık ferahlık, trlelli ye yazlık, sevimsize oğlanı büyütürken kolaylık herkese mutluluk bereket sağlık istedim.
Hiç merak etme aklımdasın artıkBana da bol bol huzur ve herşey için hakkımda hayırlısını dile.. Ağzına sağlık...
Civvenim ne güzel yürekli bir insansın çok teşekkürler Allah razı olsun seninde gönlünden geçen dualarını rabbim kabul buyursun inşallah.Royemciğimede gurbet ellerde Allah kolaylık versinHiç merak etme aklımdasın artık
olsun her dakka düşcek diye yüreğin ağzında gezmemişsin işte ne güzel bu arada çok güldüm senin oğluşaAyy benimkide koltugun tepesine ciksaydi 1 defa nolurdu
Eski videolarini izliyoruz 1-1.5 yasindakileri orda bile nasil temkinli dikkatli
Oturuyo yerde videoda bisikleti vardi minnak bisi onu kucaklayip kaldirmak yerine(koltuklarin arasinda kalmis yonunu cevirmiyo) ayagini arkadan itip eliyle kaldirip yonunu sag tafatan cevirmis ayyy baska cocuk olsa hoplar ziplar kucaklar matematigini hesaplayip ceviriyo zibidi
Koltuktan atlatiyomus babasi kucagima atla utim diye bizimki elleriyle popo uzerine oturup oyle atliyomus
Ayyy ben bile unutmustum o videolari
Hic yataktan koltuktan assa atladigina sahit olmadim
Duvara agaca ciktigini hic gormedim
Duserim diye bisiklete bile binmiiyo
Offf nasil bi cocuk bu ya
Benim oglan ayrı bi dunya yaolsun her dakka düşcek diye yüreğin ağzında gezmemişsin işte ne güzel bu arada çok güldüm senin oğluşa
Bence karsndakiylede alakasi var benle gorscen ve konusmicam zorla konustururun benTr lelli ben de brokoli için sevinenlerdenim
Bayılıyorum
Mutlu oluyorum hatta
Kızlar ben de küçüklugumden beri cekingenim
Halen öyleyim
Konuşmam etmem
Biri bana nasılsın diye sorsa
Iyiyim der, siz nasılsınız diyemezdim
Utanir, yerin dibine geçerdim hatta
Misafiri, misafirlige gitmeyi sevmezdim
Konuşmadigim için bunalirdim
Uzaktan akraba ya da tanıdıklar benu pek tanimazlardi
Ceyizimi gezmeye gelenler şaşırırlardi
23 yaşında evlendim, ama liseli gibi göründüğüm için "evlenecek olan bu mu" derlerdi görünce
Su an çalıştığım okula ilk geldigim zaman
Öğretmenler odasında uzakta biryere otururdum
Birkaç ay geçince anca alisiyorum ben insanlara
Atamiyorum üzerimden napayım
Mesela burda samimiyiz ya
Bi gün yüz yüze görüşelim deseniz
Toplandigimizda konuşamayacak olan tek kişi ben olurum galiba