Cifi döküyosun poşete temizliyosun canım. Yani sünger görevi görüyo ama sünger gibi çizmeden,yormadan..
Benim elime dokunuyoduda elime geçirip yaptım. Pas,kir,hatta tencerenin dibindeki karayı bile çıkardı
benımde mutfak masamın bacaklarında paslanma vardı, dun bende sunger ve cifle cıkarmıstım
çizilmesi cok umurumd aolmadı cunku oldukca asagıda oldugu ıcın ama bu bılgı ıcın tesekkur ederım
kullanacagım
Kızlar günaydın
aslında tek tek alıntı yaptım baktım herseyı alıntılamısım
bende tr'lelli gibiyim malesef malesef diyorum
çünkü oglum ıcın endıse etmeyı sevmıyorum
benım oglum ne cekıngen ne dısa donuk dıyebılırım.
halbukı ben çok geniş ve konuşkan biriyim hiçbir ortamda geri kalmam , bende daha aktif bir cocuk olmalıydı.
yani ne çekingen diyebiliyorum ne açık. kafasına göre.
bazı arkadaşlarını beğenmıyor asık suratlı yada kızgın gıbı yada pisler diyor burnu akıyor kulaklarından bısıler sarkıyor dıyor. mıymıntılık edıyor.
asla vur elı yok.
bende hep ezılecek dıye uzuluyorum
eşim ise dışa dönük ama istemediği kişilerle asla sohbet etmez , yenı ortamda gerıde kalıp ızlemeyı tercıh eder , onamı çekti naptı bilmem.
tabi okulda boyel degılmıs cok sorunsuz basladı devam ettı.
koltuk tepelerınde zıplamadı dıyemıcem benı hem dınler hem dınlemez
neyse
hafta sonu temızlıkle gectı gunlerım. cumatesı oglumu medipole goruduk dıs hastanesı sgk %10 gecıyor 3200 tl fıyat cıkardı.
bızde hospitadente karar kıldık 2300 tl ozel sıgortalı anestezı altında 2 dıs cekımı 2 kanal 8 tane dolgu
bayramdan sonra yaptırcaktık ama dr ızındeymıs 18 ekıdme ancak ve ancak olabılecek gıbı duruyor.
ınsallah o gune kadar durebılır cocugum cunku neredeyse her aksam dıslerı agrıyor :S
kredı kartına 6 taksıt yaptırmayı dusunuyorum kalan rakamı 2300, yani.
hafta sonu lcw gıttım doktoer donusu cok guzel sweetler gordum oglan ıcın almadım
kayınvalıdem bır tane esofman almıs, 1 tanede ben almıstım gecenlerde . cok ince bısı ler almak ıstmeıyorum karı var sogugu var fılan lcw yandan ceplı esogmanalr 16 tl ve baya kalınlar.
neyse hafat sonu kumbaraya sadece 11 tl atabildim.
malum temizlik malzemesi vs baya gitti.
onca yagmur yağarken ben cam fılanda sıldım
perdeler yıkandı dıp bucak temızlendık balkonlar harıc sımdıde balkonalr rezıl durumda
cuma gunu ınsallah tam gun calısmayız dıyorum
buarada oglumun ozel okul tercıhı cıktı hak kazandık ve okula yerlestık sımdı ne kadar oducemız bellı olacak sanırım cok cok az bır para oducez 50 tl gıbı bsıey aylık olarak. gerısını devlet karsılıcak. ben ustunu kenara atarım dıyordum sımdı dısler cıktı olsun napalım.
okula para vermıcemız ıcın onu ya yuzmeye ya basketbola gondereyım dıyorum sosyal olsun dıye.
oh hepsı bu kadar