- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.121
Bence karsndakiylede alakasi var benle gorscen ve konusmicam zorla konustururun ben
Bende ilk girdigim ortamda cekimser kalirim bi de insanlari suzerim dinlerim kafama yatiyomu bakarim uslubu konustuklari hareketleri
Ama cocukken bende boyleymisim
Annem o sebepden oglum niye boyle deme
Sende yaramaz bi cocuk degildin der
Annemin akrabalarinin alayini ben tanirim coguda annemi tanimaz beni tanir
Ben koylerine bi giderim ev ev gezerim tanisirim dalarim kim npiyosa yardima
Ama iste bazende bahtin guzel olcak
Herkes herkesle anlasamiyo
Ben esimin ailesiyle gorusmuyorum mesela
Hemde hic biriyle
Beni taniyan sasiriyo senle nasil gecinemezler diye bazen insanlarin karakterleri birbirine uymaya biliyo
Onlar cok farkli bir hayat yasamislar ben farkli
Bakis acilarimiz
Goruslerimiz
Ben aksam onlar kara oyle zitiz bi ara
Detayli dokcem icimi ama suan tekrar hatirlamak istemiyorum
Beni en cok uzende hadi onlarla gorusmuyorum tamam ardimda bir babam olmayisi onun densizlikleri bize yaptiklari
İnsan her yerden mi sanssiz olur diyorum
Sinaniyorum ezan okunuyo suan RAbbim sınıyo napim bunada sukur
Restlestik biz gorusmemek uzere evliligime devam ettim bi suru bisiler ama evimizde mevzularini gecirmemeye dikkat ediyorum gecerse tartisiyoruzCanım Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..Konularını okumadım ama eşin ailesiyle konuşmamana bir şey demiyor mu? Bugün saç boyattım, dışarıdan gelirken bir şeyler aldık babamız yok dışarıda.. Ve bir sürü para harcadık..
ben de girişkenimdir. konuşkanımdır. çabuk ısınırım.Tr lelli ben de brokoli için sevinenlerdenim
Bayılıyorum
Mutlu oluyorum hatta
Kızlar ben de küçüklugumden beri cekingenim
Halen öyleyim
Konuşmam etmem
Biri bana nasılsın diye sorsa
Iyiyim der, siz nasılsınız diyemezdim
Utanir, yerin dibine geçerdim hatta
Misafiri, misafirlige gitmeyi sevmezdim
Konuşmadigim için bunalirdim
Uzaktan akraba ya da tanıdıklar benu pek tanimazlardi
Ceyizimi gezmeye gelenler şaşırırlardi
23 yaşında evlendim, ama liseli gibi göründüğüm için "evlenecek olan bu mu" derlerdi görünce
Su an çalıştığım okula ilk geldigim zaman
Öğretmenler odasında uzakta biryere otururdum
Birkaç ay geçince anca alisiyorum ben insanlara
Atamiyorum üzerimden napayım
Mesela burda samimiyiz ya
Bi gün yüz yüze görüşelim deseniz
Toplandigimizda konuşamayacak olan tek kişi ben olurum galiba
kolay gelmiştir inşallah :)) sınav bitmiştir çünkü.Günaydın kızlar
Burda pek de aydın bi gün yok
Gök delinmiscesine yağmur yağıyor
Benim evim en üst kat
Az önce banyoya bi girddim
Çatı akmış
Bu evi almak istemiştik biz
Ev sahibi satmayı düşünmüyorum dedi
Iyi ki öyle demiş
Umarım odalara da akmaz
Kpss sınav görevim var
Oraya gidicem
Amin canım ne kuraklık olsun ne de afet.Günaydın kızlar
Susuzluk çekme korkularım bu yağan yağmurlarla biraz hafifledi.
Rabbim hayırlı yağmurlar versin. Sel olmasın ekinler zarar görmesin ama bol bol yağsın.
canım hedefe birikim yapmak değil de Allah rızası için israf etmemeyi koyarsak yaptığımızın bi anlamı ve değeri oluyor. bizleri kıran, üzen, ve aciz yaratılmış insanlar için yaparsak da en çok üzülen biz oluyoruz.Kızlar gününüz aydın olsun... Ben burada birikim yapan hatunlarlayım ama bu aralar "paraları saç saç saç" diyesim var. Niye mi hiçbir şekilde ben inanmıyorum.. Yıllarca birikim için uğraştım. Ne bir takdir, Ne bir teşekkür.. Öyle işteKırgınlık vs.. Gerçi ben hep çocuklar için ailemiz için dedim. Ama insanoğlu aslında yapıyor ediyor da.. onda kırgınlık ve yorgunluk yapan gönül kırgınlığı oluyor.. Yağmurdan mıdır ne depreşti yine duygular..
Bende eksikklerim arttikca harcayasim var zaten kısın her ay 1 cumhuriyetten fazlasini imkani yok biriktirememKızlar gününüz aydın olsun... Ben burada birikim yapan hatunlarlayım ama bu aralar "paraları saç saç saç" diyesim var. Niye mi hiçbir şekilde ben inanmıyorum.. Yıllarca birikim için uğraştım. Ne bir takdir, Ne bir teşekkür.. Öyle işteKırgınlık vs.. Gerçi ben hep çocuklar için ailemiz için dedim. Ama insanoğlu aslında yapıyor ediyor da.. onda kırgınlık ve yorgunluk yapan gönül kırgınlığı oluyor.. Yağmurdan mıdır ne depreşti yine duygular..
kolay gelmiştir inşallah :)) sınav bitmiştir çünkü.
canım çatı katı almayın. ısı yalıtımlı bi evde zemin kat da iyi oluyor ama çatı katı ıkıntılı olabilir.
böyle diyorum ama bize ne çıkcak bakalım. kuraya gircez kaçıncı kat nere çıkcak hiççç belli değil.
Amin canım ne kuraklık olsun ne de afet.
akşam öyle yağdı ki belki bi saat o hızda yağsa çok büyük zarar görülürdü. Rabbim rahmet etti.
canım hedefe birikim yapmak değil de Allah rızası için israf etmemeyi koyarsak yaptığımızın bi anlamı ve değeri oluyor. bizleri kıran, üzen, ve aciz yaratılmış insanlar için yaparsak da en çok üzülen biz oluyoruz.
zaman zaman nefsimize hoş gelene kayıyoruz, sık sık niyetimizi tazelemeliyiz.
İnsan israf etmeyip, harama helale dikkat eder, Allahın verdiği nimetle zekatını verir, kurbanını keser ve sadaka da verirse Rabbimin bol bol vereceğini düşünüyorum.
Allah hepimize Allah için veren el olmayı nasip etsin.
Bütün derslerden mi sadece ingilizce mi?Restlestik biz gorusmemek uzere evliligime devam ettim bi suru bisiler ama evimizde mevzularini gecirmemeye dikkat ediyorum gecerse tartisiyoruz
Hatalarini yuzune vurdugumda tartisiyoruz
Belki pisman oldu zoruna gidiyo ama pek umrumda degil acikcasi
Bizi fazlaca somurduler maddi anlamda manevi anlamda da panikatak oldum
Hayat benim hayatım onun ailesine gore endexlemicem artik
Ölümlü dünyanin kendini ölümsüz sanan ac gozlu insanlari günaha girmim neyse abdestli abdestli
Para harcamak guzel de iste butce sarsiliyo
Dershaneyle fiyat konustum bende
Hafada 11saat 5 ders gorcek
1.200 tl son olur dedi
150 taksitler halinde odicekmisiZ
Verim alabilcekmiyim nolcak hic bilmiyorum
Aynı ben birinin çoçugü öksürse on kere ararım. Biri bir yere gitse ararım vardın mı gitti. Mi diye. Acaba kırıldı mı acaba öyle mi deseydim diye diye yedim bitirdim kendimi. Tabi bunları bende beklerim. Ama onlar yapmayınca üzülüyordum falan.Arkadaşlık konusu açılmış ben de sıkıntılıyım bu konuda.Fazla ince düşünüyorum karşımdakinden de bilinçaltinda beklenti içine giriyorum sanırım.Mesela bir komşunun çocuğu hasta olsa mutlaka takip ederim iyileşene kadar arar sorarım .Ya da hasta olsa koşmaya çalışırım ,genel anlamda vericiyim biraz.Bu huyum beni çok yoruyor çünkü beklediğimi göremedim hiçbir zaman.İnsan bu hayatta ne kadar az beklenti içine girerse,karşısındaki insana yumuşak karnını ne kadar az gösterirse o kadar az üzülüyor.Şimdilerde kendime bunu ögretmeye çalışıyorum.Bu topik bana iyi geliyor fakat arada bir b.d.v ye uğruyorumda akillara zarar kavgaya motive olmuş çoğu üye yiyolar birbirlerini..
Hayırlı pazarlar kızlar.Bugün Ankara'da tam depresyon havası var.Evim benim de çatı katı ,sabaha kadar yağmur yağdı.Benim uyku bir kaçtı sabah namazına kadar öyle tavana baktım.Yağmuru dinledim düşündüm ,döndüm durdum.Şu an uyumamak için direniyorum uyusam gece yine sabahlarım.Birde en çok eşimin horul horul uyuması gıciğıma gidiyorHerneyse şu saatleri atlatayım dokuzda uyurum herhalde.Bugün sosyete pazarından 10 liraya bir swet birde eşofman altı aldım .Onu bile kırk kere düşündüm ama mecburdum.Yeni mahsül salça çıkmış yarım kilo aldım tarhana aldım bu yıl hiç kışlık yapamadım.Kayınvaldem bişeyler gönderir mutlaka ona güveniyorum, heh heh