BİRİKİMCİ HATUNLAR

niye komik olsun ki damlaya damlaya göl olur :KK76:

yesa yesa evet bence mantıklı ama suan 60 bin var mı sizde? Çünkü bir şekilde ev fiyatları seneden seneye artıyor .
yok ulaşım geliyor yok doğalgaz yok metro vs vs.
Evin gayet de ısınır.
ki 140-160 bin suan için makul rakamlar. Bazı semtlerde öyle ucuk fiyatlar oluyor ki ben ağzım acık kalıyorum.
önceden 100 BİNLER yüksek gelirdi. şimdi evlere 300 bin nerdeyse gidiyor.:KK17:
faiz oranları düşük diye biliyorum. maaş ve borç durumunuza göre tablo yapıp uygun ödeme yapabilirsiniz.

Yok canım bizde şu an 32 var:) nerede 60 bin:) Evet tanıdıklarım hep 300'e aldı evleri...Ben hep pahalı zannederdim ama o kadar pahalı olmadığını görünce dublexlerin umutlandım heyecan yaptım bir an ama tabii daha çok yolumuz var:)

Son düzenleme:
Çok fena moralim bozuk. Sabahtan beri dinlenip dinlenip ağlıyorum. Bazen herrşey üstünüze üstünüze gelirmi sizinde...
Neyse geçer buda nasılsa,236 lira biriktirmişim. İşte günün sorusu;altınmı almalı,yoksa benim şu meşhuuur 50 dolara kardeşmi yapmalı

Bugün kumbaranın hakkı 6.15 tl idi.
Öğlen harcadıklarımdan sonra 2 tl otopark parası ve 14 tl de çorap parası verdim.

merhaba hanımlar :KK54: nihayet gelebildim tekrar epeydir giremiyordum siteye ne çok kaynatmışsınız bir kısmını okuyabildim ancak :) görüşmeyeli epey masrafım oldu ama şu kadarını söyleyebilirim ki siz olmasaydınız kesinlikle çok çok daha fazla harcardım sayenizde kendimi frenleyebiliyorum çok sevdim bu topiği :)

Zeytincim bu paraya da altın alırdım ben olsam. Yani aaaar azar farklı şekilde değerlendirirdim. Dolar düşerse tüm paran da azalma olmaz. Bilmem anlayabildim mi

Valla kızlar öncelikle hepinize bravo, gerek altın gerek dolar gerek para iyi biriktirdiniz:) hatta biriktirdik diyelim kendimi de katayım:)

Ben de hepinize çok ama çok teşekkür ederim o kadar çok lüzumsuz harcamalarım varmış ki gerek market alışverişlerinde gerekse kozmetik alışverişinde...

Zeytincim bu paraya da altın alırdım ben olsam. Yani aaaar azar farklı şekilde değerlendirirdim. Dolar düşerse tüm paran da azalma olmaz. Bilmem anlayabildim mi

Doğru diyorsun canım. Biriktikçe bir ondan bir ondan yapayım ben iyisimi.iki gün önce 145 ten almıştık küçük altını.durumda değişiklik yoksa bi küçük +(20 lr daha katıp)bi 50 dolar daha yapabilirim. :cool:Bu son hafta çok masrafım oldu,bir dahaki ay daha iyisini yapmam lazım .aylık hedefime ulaştım ama...:KK28: şimdi ay sonuna 4 gün var. Tatil ilan ettim,ayın birine kadar kumbara izne ayrıldı:KK14:

Valla kızlar öncelikle hepinize bravo, gerek altın gerek dolar gerek para iyi biriktirdiniz:) hatta biriktirdik diyelim kendimi de katayım:)

Ben de hepinize çok ama çok teşekkür ederim o kadar çok lüzumsuz harcamalarım varmış ki gerek market alışverişlerinde gerekse kozmetik alışverişinde...

Burası banada iyi geldi. Farmasiden allah razı olsun. Tabi sizlerdende...:KK36:Isteyince oluyomuş. Çok zorlanmadan bu kadar biriktirebiliyosam,demekki her ay bu kadar parayı hiç etmişim:KK17:Bi ev hanımı için kenara koyabileceği iyi para aslında,başardım yani sayenizde:KK19:

Günaydın kızlarrrr

Dün oldukça yorucu geçti, kayınvalideme gittim okul çıkışı, bana kışlık erişte kestirmiş, kendi yaptığı pestilden verdi. Yoğurt mayalamış. Sağolsunlar evlendiğimden beri annemle kayınvalidemden yoğurtlanıyorum.

Bahçeden de elma-armut topladım. Sadece patlıcan kalmış biraz patlıcan aldım. Bizim burda elma-armut 4 liradan aşağı değil, tasarruf oldu işte:KK49:

Eğitim öğretim paramız yattı. Bir tane ata alayım diyorum. Önümüz bayram masraflar olaca, çok sıkmayacağım. Baktım ordan yine arttı değerlendiririm.

M maviduvar1 ben de senin gibi biraz da dolar mı alsam diye düşünmüyor değilim. Ancak dolar konusunda çok bilgi sahibi değilim. Sanki dolar olabilecek en yüksek seviyede, daha da yükselmez gibi geliyor.

günaydınlar herkese.
ben bu ay zorlandım birikim yaparken,masraf çok çok fazlaydı.bir de bayram girince katlandı tabii.
yine de bu günümüze çok şükür.
bizim kombi şimdiden yanmaya başladı.gece sıcaklığı çok düşük burda.
bu kış çok soğuk olacak gibi geliyor bana.haydi bakalım hayırlısı.

X