BİRİKİMCİ HATUNLAR

İyiyim canım benim sen nasılsın şu ay sonu çabucak gelsin diye dua ediyorum:) Kumbaraya düzenli atış yapmaya başladık:) saymak için de sabırsızlanıyorum. Bu ay 1000 attık ya kenara biraz zorlandık ama çok az kaldı.
Kredi kartım 1850 limiti var. Bu ay 885 ödeyip limitini 1000 yapacağım daha iyi olacak inşallah:)

günaydın kızlar
biz de bir teyze bulduk bakıcı olarak,fazla türkçe konuşamıyor ama bakarım 6 çocuk büyüttüm dedi,bayramdan sonra vercez hayırlısıyla
farmasicim ne güzel yazmışsın insan ilişkileri üzerine,en güzeli mesafeli olmak,bi decnm hep merak etmişimdir,kaynana nasıl kıvama getirdin,ben yooyuldum kendi kvalidemin benle uğraşmasından
bu arada yıllarca 1.sınıf okutmuş biri olarak söyliyim kızlar,o kadar fazla ödeve gerek yok ama sınıf öğretmenleri biraz hırslı,ilk ben okumaya geçirmeliyim diye bir yarış var,siz kuzucukları hiiiç yormayın,biz doğuda türkçe bilmeyen öğrencilere ki 60 kişilik sınıfta hepsini ocakta okumaya geçirdik,e,l,e,t grubunu öğrensinler gerisi çorap söküğü gibi gelir,aklınızda bir şey olursa seve seve cvplarım
herkese mutlu günler
canım kaynanacığımın yola filan geldiğini hiç sanmıyorum
benim geçinmeye gönlüm olduğu için öyle sanmışımdır lakin ben Allah rızasını gözeterek bütün yolları denedim kendi bilir...

özü sözü bir olmayan , had safhada münafıklık alametleri gösteren bir kişinin gerçekten de yola gelmediğini sadece yalan tavırlar sergilediğini düşünüyorum ... öyle kimseler için rol kesmek yalan söylemek inan hiç önemli değil ve de şaşıyorum insan hiç mi Allah'tan korkmaz .... öteki tarafta nasıl karşılanmak istiyorsa öyle yaşasın ...
umrumda mı hiç değil

İyiyim canım benim sen nasılsın şu ay sonu çabucak gelsin diye dua ediyorum:) Kumbaraya düzenli atış yapmaya başladık:) saymak için de sabırsızlanıyorum. Bu ay 1000 attık ya kenara biraz zorlandık ama çok az kaldı.
Kredi kartım 1850 limiti var. Bu ay 885 ödeyip limitini 1000 yapacağım daha iyi olacak inşallah:)
Bende iyiyim cnm temzlik yapiom mutfaktan basladim valla bizde atioz kumbaraya ama parasiz zamanda bize imdada yetisiyor :) insl birikimin cogalir cnm ben bu ay birikmde eksideyim
anca yetio para
ekim maasiyla ablama evlendiginde kelepce takcam onu aliyim diom o aklimdan ciksin kasimda birikm yapn altin birikimi 500tllik jelepcelerden alcam en ust limit o şık sade model seviyor oyle bisi alicam ocakta nikah ama dogalgaz faturasi kabarmadan aliyim diom zorlanmam en azindan
aklima simdi geldi ekimde almak oyle yapicam insl kasimda bi altin aticm bi de ocakta aralikta nikah icin kiyafet almam lazim cunku yapamam boyle iste yesamm
bol birikmler herkese :)

2 küçük altın aldım 147 lira olmuş tanesi :KK43: Bayramdan sonra düğünlere vericez ikisini de :KK56:

2 senedir ev vergileri kaldırım vergileri birikmişti onları da yatırdım.. Son taksitleri duruyor halaa.. Kasımın sonuna kadar vakti varmış :KK64:

Cüzdanımda 30 lira kaldı:confused:Bu akşam kayınvalidemler ve eşimin anneannesi gelicek yemeğe bakalım ne yapıcam :KK23:

Merhaba kızlar bu ay 50 tl biriktirdim kislik melemenimi yaptim biraz manti hazırladım bu ayı bu sekılde bitiricem . Önümüz bayram oyuzden bayram alışverişi var misafirimde var bu hafta birikimsiz geçicek aybasından itibaren birikime devam.

Merhaba kızlar bu ay 50 tl biriktirdim kislik melemenimi yaptim biraz manti hazırladım bu ayı bu sekılde bitiricem . Önümüz bayram oyuzden bayram alışverişi var misafirimde var bu hafta birikimsiz geçicek aybasından itibaren birikime devam.
sağlık olsun,az çok önemli değil,elimizden ne gelirse onu atacağız kenara.
israf olmasın yeter,birikimin en büyüğü o bence.

Bende iyiyim cnm temzlik yapiom mutfaktan basladim valla bizde atioz kumbaraya ama parasiz zamanda bize imdada yetisiyor :) insl birikimin cogalir cnm ben bu ay birikmde eksideyim
anca yetio para
ekim maasiyla ablama evlendiginde kelepce takcam onu aliyim diom o aklimdan ciksin kasimda birikm yapn altin birikimi 500tllik jelepcelerden alcam en ust limit o şık sade model seviyor oyle bisi alicam ocakta nikah ama dogalgaz faturasi kabarmadan aliyim diom zorlanmam en azindan
aklima simdi geldi ekimde almak oyle yapicam insl kasimda bi altin aticm bi de ocakta aralikta nikah icin kiyafet almam lazim cunku yapamam boyle iste yesamm
bol birikmler herkese :)

oooo kolay gelsin valla canım, ben cumartesinden cumartesine yapıyorum valla ne yapayım hafta içi hiç uğraşmıyorum zaten öyle sürekli gelen gidenimizde olmuyor...

Bence çok mantıklı bir şey yapmışsın canım doğalgaz belimizi bükmeden alıp kenara atmak daha iyi...

Sana da bol birikimler canım benim... Allah bol kazanç versin hepimize...

Olsun canım masraflarında çok olmuş bundan sonraki aylarda daha iyi olur inşallah...

Ya arkadaşlar,cehaletime verin de okuldan baba önlüğü istiyorla. O ne olaki..hani şu bakkal marangoz falan giyiyo öyle bişeymi. Gerçekten bilmiyorum aklımada gelmiyo ne olabilir sizce.

X