BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok saçma be ya gönderme ya da gir nete yiğenine başka çocuğuna yaptır adam beleşe getirşmiş. böle olmak lazım:)
Evet resmen beleşe getirdi. Eşim yollamış bugün 40 tl. Yaz gelecek biz köye gidecez de adamı görecez de adam hatırlayacak da vercek. Ölme eşeğim ölme

Bende her zor anında yanında olduğum biriyle onun tercihiyle 4 aydır konuşmuyorum. Çünkü bana ihtiyacı kalmadı ihtiyaç ortadan kalkınca benden hızlı bi şekilde uzaklaştı. Sadece merhaba dedi beni gördüğünde o kadar ama ben o merhabayıda kestim. Hiç konuşmadık bu konu hakkında çok şey kaldı içimde. Bigün olurda konuşursak çok ağır laflarım var kendisine. Kaldırabilir mi bilmiyorum. Bu konuşmayı yapamamış olmak beni çok yoruyo keşke sıcağı sıcağına konuşup içimdekini kussaydım. Hayatımdan çıkması büyük bi eksiklik değilmiş aslında kamburumdan kurtulmuşum haberim yokmuş.
Sanki yaziyi ben yazmisim gibi ama benimkiuzun yillardir suren birsydi. Kusme sebebimizse bnim ondan once evlenmem oldu.

bosver paptya 40liraylane zenginolunurnede batilir.yazik onu bile kar saymis o adam.
Günaydın kızlar
Dün akşam öyle çok canım şıkkındı ki ağladım ağladım. Şimdi de gözler kocaman olmuş. Patates basacağım insin diye.
Evet tabi 40 tl çok önemli değil de adamın tavrı çok çirkin. Yani sık sık karşılaşıyor oluruz ya da samimi olursun tamam. Bir de çok elZem bir durum değil ki.
Olan oldu nasıl da. Gideceği varmış o paranın.

dün çok yoruldum.
kuşburnu marmeladı yaptım,bilen bilir,bayağı uğraştırır yaparken.
hiç bir reçel ve marmelada benzemez yapımı,canını çıkarır insanın.
ufak kuzum çok seviyor,bir de c vitamini deposu,zahmete değer dedim bende.
öğleden sonra da komşularla semaver yakıp,keyif yaptık kamelyada.
çocuklar da okuldaydı,bir rahat ettik ki.
keşke dedim kk daki kızlar da yakın olsa,şöyle beraber aktivite yapsak.:KK51:

Günaydın kızlar
Dün akşam öyle çok canım şıkkındı ki ağladım ağladım. Şimdi de gözler kocaman olmuş. Patates basacağım insin diye.
Evet tabi 40 tl çok önemli değil de adamın tavrı çok çirkin. Yani sık sık karşılaşıyor oluruz ya da samimi olursun tamam. Bir de çok elZem bir durum değil ki.
Olan oldu nasıl da. Gideceği varmış o paranın.

Böyle insanlara gıcık oluyorum resmennnn! İnsan hayır da diyemiyor, ben de diyemiyorum şahsen.

Ama senin bir işin düşse, mazeretleri de sıralamayı bilirler.Sinirinden ağlamışsın, yıpratma kendini böyle şeyler için. Bırak o onun karakteri, Allah kimsenin cinliğini yanına bırakmaz.

Bu arada kızlar bahsetmiştim, eşimin kardeş gibi sevdiği kuzeninin gelin görmesi vardı. Eşim tutturmuştu çeyrek takalım diye. Halbuki ne halası ne de çocuğun kendisi bize ev görmesi için ne geldi ne de hediye taktı. Ben de kayınpederimle konuşmuştum, o da eşime kızdı, ikna etti. sonuç olarak takmadık, zaten ben o gün doktorluk hastaydım gidemedim de.

İşte o kuzenle nişanlısı bu akşam bize oturmaya-tanışmaya geliyorlar. Ben de kışlık biraz fasulye almıştım, o işleri halledecektim ama kaldı artık. 2 haftadır rahatsızdım ev de temiz değil, bayrama güzelce temizlerim diyordum ama express bir temizlik yapmam lazım. Kuaföre de gitmeliyim. bugün karışık bir gün olacağa benzer.

Günaydın herkese,
Papatya artık nerden nereye çiçek yollanıyor ya bir karta bakar iş netten ..İnsanların bu kadar ucuz hesap peşinde olmaları midemi bulandırıyor artık.

Lavin , iyi yapmışsınız. Herkese hakettiği kadar.ve akşam için de kolay gelsin.

Benim de akşama annemler gelecek :KK28: hep çalışıyorsunuz vs diye diye hep biz onlara gide gide 1 senedir neredeyse evime gelmediler. :KK51: işten 7 de çıkıyorum pide içi hazırlayıp pide yaptıracağım.
İyi ki hafta sonu güzel bir temizlik yapmışım diyorum :KK17: bazen üsengeclikten 2 hafta salladığım oluyor...

Rabbim herkese bereketli gnler nasip etsin. İçimizdeki ağırlıkları alsın. Gönlümüzü dindirsin.
ay sonuna da az kaldı :KK55: bildirim geldi bile :KK49:

Günaydın kızlar,

Ben de yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir arkadaşımla sırf onun isteği doğrultusunda (nişanlısı benimle görüşmesini istememişti) görüşmüyorum ama düğüne 15 gün kala ayrıldılar. Biz hala görüşmüyoruz.. bana çok haksızlık yaptığının farkındadır umarım...

Dün 3tl yol parası haricinde hiç harcama yapmadım.

6,90 kumbaraya attım (Kayınvalidemlere gittik, eşim çekmecesine bozuklukları biriktirmiş, beni çağırıp topla topla at cebe bunları dedi:) Daha fazlaydı da 4,50 borcum vardı onu verdim:)

günaydın hanımlar

papatyacım bundan sonra herkese ederi kadar değer verirsin , ben ilişkilerimde pek samimi olamıyorum
sorsan doğru düzgün arkadaşım samimi olduğum lise yıllarından kalma 1 tane :) :)

onun harici okul ev çocuklar ve annem arasında geçen hayat

sebebine gelince kişilerin diyaloglarını izliyorum çevremde menfaat üzerin kurulmuş ilişkiler bana uymaz o nedenle sonradan kırılacağıma baştan en iyisi hiç içinde olmayayım diyorum...
böylelikle duygularımın daha az yıprandığını düşünüyorum.....sorsan rahat mısın hem de çok

şu kadarını da söyleyeyim insan yeri geliyor yıllarını paylaştığı eşinin bile menfaatçilklerine şahit oluyor kaldı ki dışardaki yabancı mı olmayacak

o nedenle daima temkinli olmak iyidir

Dün 140 -150 liralık alışveriş yaptım.. Kayınvalidemle kışlık yaptık. 8 küçük 12 büyük kavanoz kahvaltılık , 7 kavanoz çorbalık ve 10 büyük ve 1 küçük kavanoz da menemenlik çıktı.. Bereket versin..

Eşim kredi kartları ve çeşitli giderler için bankadaki toplu parayı çekti.. 4000 tl kredi kartlarına yatırmış.. bende bugün çıkıp aidat vergi vs gibi kalan borçları kapatıcam.

2 tane düğün var..Onlar içinde küçük altın alıcam..

Umarım bu hafta herkesin birikimleri bereketli olur..

günaydın kızlar
biz de bir teyze bulduk bakıcı olarak,fazla türkçe konuşamıyor ama bakarım 6 çocuk büyüttüm dedi,bayramdan sonra vercez hayırlısıyla
farmasicim ne güzel yazmışsın insan ilişkileri üzerine,en güzeli mesafeli olmak,bi decnm hep merak etmişimdir,kaynana nasıl kıvama getirdin,ben yooyuldum kendi kvalidemin benle uğraşmasından
bu arada yıllarca 1.sınıf okutmuş biri olarak söyliyim kızlar,o kadar fazla ödeve gerek yok ama sınıf öğretmenleri biraz hırslı,ilk ben okumaya geçirmeliyim diye bir yarış var,siz kuzucukları hiiiç yormayın,biz doğuda türkçe bilmeyen öğrencilere ki 60 kişilik sınıfta hepsini ocakta okumaya geçirdik,e,l,e,t grubunu öğrensinler gerisi çorap söküğü gibi gelir,aklınızda bir şey olursa seve seve cvplarım
herkese mutlu günler

günaydın kızlar.
dün içini dökme günü olmuş ben yokken.
insan böyle böyle olgunlaşıyor işte.
papatya herkesi kendin gibi görmekten vazgeç artık güzel arkadaşım.
evet olgunlaşıyorum am çok da yıpranıyorum. ben herkesi kendim gibi sanıyorum.
dün çok yoruldum.
kuşburnu marmeladı yaptım,bilen bilir,bayağı uğraştırır yaparken.
hiç bir reçel ve marmelada benzemez yapımı,canını çıkarır insanın.
ufak kuzum çok seviyor,bir de c vitamini deposu,zahmete değer dedim bende.
öğleden sonra da komşularla semaver yakıp,keyif yaptık kamelyada.
çocuklar da okuldaydı,bir rahat ettik ki.
keşke dedim kk daki kızlar da yakın olsa,şöyle beraber aktivite yapsak.:KK51:
ellerine sağlık. güle güle yiyin. ben hiç bilmiyorum nasıl yapılır. ama demek ki çok zahmetli.
ohhh keyif te yapılmış mis gibi...

Böyle insanlara gıcık oluyorum resmennnn! İnsan hayır da diyemiyor, ben de diyemiyorum şahsen.

Ama senin bir işin düşse, mazeretleri de sıralamayı bilirler.Sinirinden ağlamışsın, yıpratma kendini böyle şeyler için. Bırak o onun karakteri, Allah kimsenin cinliğini yanına bırakmaz.
dünkü kişinin yaptıklaır çok canımı sıktı. neyse şimdi iyiyim. gerçekten bundan sonra kimseyle görüşmek istemiyorum ben

Günaydın herkese,
Papatya artık nerden nereye çiçek yollanıyor ya bir karta bakar iş netten ..İnsanların bu kadar ucuz hesap peşinde olmaları midemi bulandırıyor artık.

Lavin , iyi yapmışsınız. Herkese hakettiği kadar.ve akşam için de kolay gelsin.

Benim de akşama annemler gelecek :KK28: hep çalışıyorsunuz vs diye diye hep biz onlara gide gide 1 senedir neredeyse evime gelmediler. :KK51: işten 7 de çıkıyorum pide içi hazırlayıp pide yaptıracağım.
İyi ki hafta sonu güzel bir temizlik yapmışım diyorum :KK17: bazen üsengeclikten 2 hafta salladığım oluyor...

Rabbim herkese bereketli gnler nasip etsin. İçimizdeki ağırlıkları alsın. Gönlümüzü dindirsin.
ay sonuna da az kaldı :KK55: bildirim geldi bile :KK49:
evet netten herşey yapılıyor artık.
benim eşim yeni işyerinde göreve başladı. az sonra netten çiçek göndereceğim. bu kadar basitde. parasından geçtim de biz çalışan insanlarız. zamanın var mı çarşıya gidebilir misin yok. para konusunda da şu kadarlık olsun falan dememiş.
para değpilde düşüncesizlik insanı sinir ediyor

günaydın hanımlar

papatyacım bundan sonra herkese ederi kadar değer verirsin , ben ilişkilerimde pek samimi olamıyorum
sorsan doğru düzgün arkadaşım samimi olduğum lise yıllarından kalma 1 tane :) :)

onun harici okul ev çocuklar ve annem arasında geçen hayat

sebebine gelince kişilerin diyaloglarını izliyorum çevremde menfaat üzerin kurulmuş ilişkiler bana uymaz o nedenle sonradan kırılacağıma baştan en iyisi hiç içinde olmayayım diyorum...
böylelikle duygularımın daha az yıprandığını düşünüyorum.....sorsan rahat mısın hem de çok

şu kadarını da söyleyeyim insan yeri geliyor yıllarını paylaştığı eşinin bile menfaatçilklerine şahit oluyor kaldı ki dışardaki yabancı mı olmayacak

o nedenle daima temkinli olmak iyidir
ne kadar güzel yazmışsın. ben de samimi olmamaya özen gösteriyorum ama bazen ipler kaçıyor işte.
hayat ve insanlar çok tuhaf artık.
sağol canımın içi. yine ferahlattın beni.

günaydın kızlar
biz de bir teyze bulduk bakıcı olarak,fazla türkçe konuşamıyor ama bakarım 6 çocuk büyüttüm dedi,bayramdan sonra vercez hayırlısıyla
farmasicim ne güzel yazmışsın insan ilişkileri üzerine,en güzeli mesafeli olmak,bi decnm hep merak etmişimdir,kaynana nasıl kıvama getirdin,ben yooyuldum kendi kvalidemin benle uğraşmasından
bu arada yıllarca 1.sınıf okutmuş biri olarak söyliyim kızlar,o kadar fazla ödeve gerek yok ama sınıf öğretmenleri biraz hırslı,ilk ben okumaya geçirmeliyim diye bir yarış var,siz kuzucukları hiiiç yormayın,biz doğuda türkçe bilmeyen öğrencilere ki 60 kişilik sınıfta hepsini ocakta okumaya geçirdik,e,l,e,t grubunu öğrensinler gerisi çorap söküğü gibi gelir,aklınızda bir şey olursa seve seve cvplarım
herkese mutlu günler
hadi bakalım inşallah iyi biri çıkar.
inşaallah kv den aldığın darbeden sonra allah seni iyi biriyle karşılaştıracak.

günaydın arkadaşlarım :KK24:
ya bizim bu ay ne çok giderimiz çoktu öyle ya. kurban, öğrenim parası, geçenlerde gittiğimiz tatilin parası, eşimin şehir dışına çıkması ekstra para harcattı. bir de bayramda eşimin memleketine gidersek bırakın birikimi içeri bile giricez...
ve daha almam gereken bir çok kozmetik ürünü var. :110:

X