- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Ne kadar akıllıca davranmışsınız. Bizim öyle aptallıklarımız oldu ki. Kv eşime kendini acındırdı. Sanki bizim paramı çokmuş gibi her ay geldi para istedi. Ay anlatsam roman olur. Neyse pazar pazar sıkmayayım canımı. Ama sizi yürekten tebrik eerim.
45 bin Paramız olsa ikisini birden kapatsak tasa en azından birini kapatsak çok iyi olacak ama olmayınca olmuyor işte. 5 ay arayla bitecek. Önce ev sonra araba. Bakalım inşallah Allah nasip ederse.
Allah size de nasip etsin.
Bugün misafirlerimiz gelecek. Benim kuzenlerim. Sabahtan beri yemek yapıyorum. Mercimek çorba et sote taze fasulye pilav. Yoğurt salata koyayım ddim yanına.
Eşim dılarda yedirelim uğraşma dediyse de yok dedim. Ne gerek var. Şimdi çorba tatlı yemek derken çok tutar. Eve yaptım mis gibi.
Canım öncelikle bebek konusunu kapatmakla çok iyi bir şey yaptın bence, kutlarım seni canı gönülden... Allah yavruna her şeyin en iyisini nasip etsin.
Allaha şükür benim kayınvalidem de kayınpederim çok iyidir hele para konusunda... Düğünde bazı kişiler geline damada takmaz kayınvalideye ya da kayınperede verir ya onları bile bize verdi, bunlar sizin ben ne yapacağım bunları alın diye... (Ki vermeseler de hem hakları sonuçta onlarda zamanında başkalarının çocuklarına taktılar hem de ben asla öğrenemezdim)
İyi dileklerin için çok teşekkürler canım... Hayırlısıyla bizim de olur belki inşallah ama önce peşinat lazım...
Yemek işini de evde yapmak daha mantıklı olmuş..