- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Tünaydın sonunda yarın tatil
Papatya bir de diğer boyuttan bak ,evet senin vücudundan kaynaklı ama eşinin seni kaybetme ihtimali de var.Kimse de kolay kolay bu riski almak istemez. Yani kestirip atması bu yüzden.Erkekler biraz net çizgilerle ifade ediyorlar kendilerini sanırım.Sen duygusal boyuta girersen o da çözülür dökülür ..İçinde ne fırtınalar yaşıyor dile getirdiği sadece : olmaz bu iş kelimesi olmuş..
Peynire gelince ben o kadar marketten peynir aldım.Pazardan almam diyen ben en güzelini pazarda buldum...Hatta zeytini de pazardan alıyorum.Sürekli aldığım kişiler.Ben peynirlerimi tupper peynir kabında muhafaza ediyorum sorun yaşamadım.
Market peynirleri tebeşir gibi tuhaf oluyor.
Kızlar haklısınız erkekler bizim gibi değil. Daha sınırları keskin onların. Ama arkadaşım bile daha çok sordu onunla bile daha çok konuştum bu konuyu. Sonuçta bu çocuk meselesi eşimle benim meselem ve onunla konuşamamak içimi acıtıyorcanım erkekler hastalık konusunda tuhaftır babam mesela annem hasta olunca küser büyünce sordum üzünldüğü için küsüyormuş niye hasta oluyor diye :)
eşin belki konu açılınca senin üzüleceğinden korkuyordur kapatarak önemsemediğini senn daha değerli olduğunu hissettirmek isiyor. her gün bu konuyu açsa ahlasa vahlasa sen yıpranıp belki de kendini suçlayacksın