yakında borçsuzz ev'li ve arabalı olacaksan tamamen :)Ev ve araba toplam 45 bin borç kalmış. Az önce baktım ödeme planlarına.
Bugün kumbaraya 3.5 tl attım.
Ay bunun bu gün saymaları benim çok hoşuma gidiyo32 gündür evliyiz :)
günaydın kızlar.
papatya biraz akışına bırak hayatı güzelim,olacağı olan olur.kendini yıpratma.ben oğlumu kaybettiğimde hiç çocuğum olmayacağını bile kabullenmiştim.değil ki kardeş düşüncesi aklımdan geçsin.ama rabbim ol dedi oldu.biz ne kadar çabalasak ta karar rabbimin.
zeytin annen gelmiş,ne özendim bilsen.ne güzel de dua etmişsin bu konuda herkese,duygulandım.selam söyle teyzeye.
kızlar bayram yaklaşınca ben çok kötü oluyorum,annemden sonra babamı da kaybettim bu yaz.
hep ağlıyorum köşe bucak,hiç adetim değildir,sabırlıyımdır ama bu özel günler mahvediyor beni.
özellikle ailece kutlayıp,birlikte olanları gördükçe yüreğim sızlıyor sanki.
gelmesin istiyorum bayramlar[rabbim affetsin],bitene kadar uyumak istiyorum.günaha mı giriyorum acaba.
banu başın sağ olsungünaydın kızlar.
papatya biraz akışına bırak hayatı güzelim,olacağı olan olur.kendini yıpratma.ben oğlumu kaybettiğimde hiç çocuğum olmayacağını bile kabullenmiştim.değil ki kardeş düşüncesi aklımdan geçsin.ama rabbim ol dedi oldu.biz ne kadar çabalasak ta karar rabbimin.
zeytin annen gelmiş,ne özendim bilsen.ne güzel de dua etmişsin bu konuda herkese,duygulandım.selam söyle teyzeye.
kızlar bayram yaklaşınca ben çok kötü oluyorum,annemden sonra babamı da kaybettim bu yaz.
hep ağlıyorum köşe bucak,hiç adetim değildir,sabırlıyımdır ama bu özel günler mahvediyor beni.
gelmesin istiyorum bayramlar[rabbim affetsin],bitene kadar uyumak istiyorum.günaha mı giriyorum acaba.
Canım Allah yardımcın olsun. Mekanları cennet olsun inşallah.günaydın kızlar.
Okadar sitem ettim ağladım. Sızladım. Neden sormuyorsun neden önemsemiyorsun diye. Adam yine de sormadı tek kelime. Artık nasıl bir psikoloji içindeyse.Günaydın kızlar
Papatya benim eşimde ne zaman geçmişte bizi üzen tatsız bişey hakkında konuşacak olsak hemen konuyu değiştirir. Beyni dili olayı reddeder. Sen hastanedeyken onun dışarıda neler yaşadığını düşünmek istemeyiz hiçbirimiz. Konuşmuyo diye eşine kızma ama illa son kez konuşalım ağlayıp sızlayıp kapatalım diyosan uygun bi anda eşine bunu istediğini söyle. Bence sen bunu yapsanda bu konu senin için kapanmayacak gibi geliyo bana. Bu konuşmayı yap ama ondan sonrası için eşinden bişey bekleme bu konuda. Kendi içine çöz. Kısaca tavsiyem dibe vur ve hızlı bi şekilde çık.
Canım benim biliyorum durumu. Kv den para da istemişti değil migünaydın kızlar
papatyacım RABBİM oğluna ömür versin cnm
bizim bebişimizin de durumunu biliyorsun,dr bana da bi daha çocuk yapma dedi,hem buna üzülüyorsun,he m de çevrendeki kötü niyetli insanların hareketlerine,kvalidem ve kayınbabam bebişe bakarız diye geldiler, okadar masrafa girdik,uçak bileti aldık,daha haftası yetmeden biz bakamayız dediler dün gittiler
yarın göreve başlıycam,bakıcı bulamadık,apar topar annem geldi,annem de egzama var,yemeğini zor yiyor elleri perişan halde,bu halde o da bakamaz,zaten doğudayız,ben nereden bulcam bakıcıyı,bütün bakıcılar kapılmış,dünden beri ağlıyorum,annem mmlekete götüreyim diyor,ben nasıl sütten kesiyim bebişimi,nasıl göndereyim uzaklara
çok moralim bozuk kızlar,her şey üst üstüne geldi
oyy siz daha tazeciksiniz :) hayırlı olsun. sizin düğün borçları fln da vardır şimdi Allah kolaylık versin
Ev ve araba toplam 45 bin borç kalmış. Az önce baktım ödeme planlarına.
Bugün kumbaraya 3.5 tl attım.
Ay bunun bu gün saymaları benim çok hoşuma gidiyo
Günaydın :) mutlu pazarlar :) ama ben çokta mutlu uyanamadımçünkü sabah sabah ne elektrik var ne su unutmuşum bu memleletin adetini yağmur yağınca elektrik gidiyo elektrik gidince de su ( bu arada dün ekstra bi masraf çıktı çamaşır maknam bozuldu 60lira masraf çıktı. Bide et aldık dolapta bulnsun die bayrama kadar. Onun dışında bugün markete gitcem bi 50de o tutar :)) zaten arabamzı bi arkadaşa vermiştik gaz paramz yoktu bu hafta:))
Ne kadar akıllıca davranmışsınız. Bizim öyle aptallıklarımız oldu ki. Kv eşime kendini acındırdı. Sanki bizim paramı çokmuş gibi her ay geldi para istedi. Ay anlatsam roman olur. Neyse pazar pazar sıkmayayım canımı. Ama sizi yürekten tebrik eerim.Çok teşekürler canım benim, hiç bir şeyin aşırısına kaçmadık, biraz da birikmiş vardı, düğünden gelen parayı da kalan salon borcuna ödedik.
Şu an sadece kredi kartı borcumuz var 3 kart
Neyseki altınlara, çeyreklere hiç dokunmadık direk altın hesabına aktardık, çok fazla değil ama şükür yine de
Maşallah maşallah 45 bin ödeyince hem ev hem araba:) Allahım inşallah darısı hayırlısıyla başımıza:)
Ben de dün 3,10 daha attım kumarabaya 4,75'in üzerine...
günaydın kızlar.
Kızlar merheba. Ben de katılıyorum sizlere.. :)