- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Yok canım olur mu öyle şey. Hellp sendromu geçirdim. Ölümden döndük oğlumla ben. Şimdi 2. Gebelikte risk yüzde 80. Aspirin kullanarak riski azaltamayız ama daha hafif geçirirsin dedi. Çok büyük ihtimal yine erken doğum ve düşük kilolu bbek olur dedi. Benim ölüm tehlikem olursa bebeği feda edermiş.Çok sorguya çeker gibi olmuyorum değil mi tam bilmiyorum da ilk bebeginde de bu riskler var mıydı?
Bir yandan riski var evet ama diğer yandan da "OL der ve OLUR" belli olmaz.
Ne mucizevi hayatlar okuyoruz.Belki de olur .
Netten çok bilgi var hellp ile ilgili ama buraya kopyalayamadım. Tedavisi olmayan bir hastalık. Tek çözümü teşhis edildiği anda bebeğin alınması. Annede ölüme körlüğe böbrek yetmezliğine sebeb oluyor
Biz de zorlanıyoruz artık. Tek çocuk gerçekten zor. Ben oğlum için istiyorum. Hem kardeş olur bu hayatta hem de yalnızlığı biter.Bende bazen istiyorum. Özellikle bu yaz çocuğumun psikolojisi bozuldu resmen. Bide ben kalabalık aileleri çok severim. Hep yalnızdım. Kardeşlerimin kimi okulda kimi çalışıyo,uzak. Babam yok annem çalışıyo evde yok falan özenirdim hep. Ama kısmet bazı şeyler
Düşün sende bir gerçekten istiyomusun yoksa benim gibi şartları düşününce vazgeçebiliyomusun. Eğer asla vazgeçmiyosan bir dene. Mevlam neylerse güzel eyler
Ben çok istiyorum.
Sürekli dua ediyorum. Hayırlısını ver rabbşm diye