Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ünideydin dimi papatya yanlış mı hatırlıyorumHerkese günaydın.
Bugün ders var ama sanırsam bizim öğrenciler henüz okul moduna giremedi.
Haftaya gelirler inşallah
Herkese güzel bir gün dilerim. Az harcamalı bol bereketli....
Hosbulduk. Canım yok tuttum kendimi aldıklarım da ihtiyacım olan burda bulamayacagim. ŞeylerHoşgeldin karamera ben de diyordum neden hiç yazmıyor:) çok harcamamışsındır umarım :)
Evet canım. Benim öğrenciler kocaman.ünideydin dimi papatya yanlış mı hatırlıyorum
Banucum ben de öyle galiba. Kafam allak bullak. Bir de sordum kadına. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız dedim. Denerdim dedi. Anlamadım ben bu işi. Hem bir sürü riskden bahsediyor. Bana başka hastalarını örnek verdi. Hem de denerdim diyor.hepinize günaydın.
papatyacım olumlu bir şeyler söyleyecek doktor diye ben bile şartlamışım kendimi.
çok iyi anlıyorum seni.
ne karar alırsan al hakkında en iyisi olmasını diliyorum.
Günaydın. Ben de özel sektörde muhendisim :)Yok bende öğretmen değilim, mühendisim bir kamu kurumunda...
Siz de inşallah gönlünüze göre bir iş kurarsınız.
günaydın.Günaydınlar , hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum.
dün kumbarama 15 tl gitti harcama yapmadım şükür
kızlar öz yeğene sünnette ne takılır?
Hayırlı olsun ablanın evliliği. Mutlu olur inşallah
Canım sağol. Hayatımda hiç bu kadar zor durumda kalmamıştım.
Benim için çok zor bir karar. Herşeyin farkındayım. Ama tamam olmayacak bu iş kapattım bu konuyu diyemiyorum. İçim elvermiyır öyle demeye. Yaşımda az değil. Çok acele bir şekilde kadar vermeliyim.
Allah çok şükür bir evladım var. Evlat hasreti ile yananlar okusa bunları eminim çok kızarlar bana. Ama insan oğlu işte. Hep istiyoruz.
Allahım hayırlı olanı versin inşallah
dün öğleden sonra bayağı uzun bir yürüyüş yaptım.
bedenimi yordum ama kafamı dinledim.
ihtiyacım varmış.
dönüşte ufak tefek ihtiyaçlarımı aldım .50 tl gitmiş,görünen bir şey ortada.
kızlar pizza istedi,büyüğümle beraber yaptık.mutfakta bana yardım etmeyi seviyor.yavaştan öğreteyim diyorum ben de.
Düşünmektwn kafam o kadar çok ağırlaştı ki sanki taşıyamıyorum.Yazmıştım daha önce ama mesajının içine almışım. Durumumuz aynı. 1550 ile 1,5 ay erken doğum yaptım bende. Ve ikincisi için aynı riskleri taşıyoruz seninle. Yaşımızda aynı. 35 ten sonra zaten çocuk açısındanda ayrıca risklerde oluşuyo. Karar senin,hayır nerdeyse o tarafa döndürsün Rabbim yönünü...
Ben çok istiyorum. Ama risk çok yüksek. Dün doktora gittim -% 80 dedi. Bana tada bebeğe birşey olma ihtimali için bu risk oranı çok yüksekPapatya , sen ne hissediyorsun?
sanki ikinci anneliği tatmak ister gibisin ki bunların artı -eksilerini düşünmee başlamışsın.
Eşin de isterse denemekte sakınca yok. En azından içinde uhte kalmaz buna dair olmazsa da denedim olmadı dersin.
Düşünmektwn kafam o kadar çok ağırlaştı ki sanki taşıyamıyorum.
Doktor tüm bu risklere karşın Eşinle konuş korunmayı bıraktığın an folik asite başla, gebe kalınca da gel hemen aspirine başlayalım dedi. 6 ay içinde gebe kalmazsan gebelik tedavisi uygularız dedi. Riskler böyle böyle Eşinle konuşup karar verirsen bu yollardan gideceğiz diyor.
Sen ne düşünüyorsun
Senin birinci kaç yaşında
Tek duam allahım hayırlısını ver
Ben çok istiyorum. Ama risk çok yüksek. Dün doktora gittim -% 80 dedi. Bana tada bebeğe birşey olma ihtimali için bu risk oranı çok yüksek
Bende bazen istiyorum. Özellikle bu yaz çocuğumun psikolojisi bozuldu resmen. Bide ben kalabalık aileleri çok severim. Hep yalnızdım. Kardeşlerimin kimi okulda kimi çalışıyo,uzak. Babam yok annem çalışıyo evde yok falan özenirdim hep. Ama kısmet bazı şeylerBen çok istiyorum. Ama risk çok yüksek. Dün doktora gittim -% 80 dedi. Bana tada bebeğe birşey olma ihtimali için bu risk oranı çok yüksek