Sağol canim benim ufaklik erkek değil canim caganda çok seviyor kardeşini kiz olmasini çok istiyordugünaydııın arkadaşlar :))
bu topiğin açılmasına ve aktif olmasına gerçekten çok sevindim.,
kızlar birikimleriniz hayırlı olsun şimdiden...
derfat maş. oğluşlara :)) ne güzel olmuş abi kardeş. benim kuzunun yanında kardeş lafı edilmiyor. çıldırıyor çocugum
sevimsizcim eviniz hayırlı olsun canım, allah ödeme kolaylığı versin.
hah haaa :)) cidden mi ya:)Sağol canim benim ufaklik erkek değil canim caganda çok seviyor kardeşini kiz olmasini çok istiyordu
Evet canim 3,5 aylik oldu kizim adi belinay .hah haaa :)) cidden mi ya:)
hamilelikten sonra görüşemedik öyle kalmış aklımda :))
kızının adı ne?
ben tl de kalacağım sanırım.Birikimleri nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz kızlar. Döviz altın. Ben geçen yıl aldığım dövizden çok zarar ettim ve yaz aylarında boZdurmak zorunda kaldık.
Şu an 23 gram altından başka hiç bir şey yok bizde.
Bu altında oğluma her ay aldığım gram altın zaten.
Ileride lazım olduğu zaman kullanır.
Eğitiminde düğümünde Yada başka birşey de.
Ekim ayında başlayacağız inşallah birikime
ben tl de kalacağım sanırım.
uzun vadede altın mantıklı ama kısa süre sonra kullanmayı planlıyorsak birikimi gerek yok.
canım ev ve araba da birikim aslında.her borç biter ,allah ödeme kolaylığı versin.Günaydın tatlım
Ben de öyle yapayım en iyisi. Daha önce de yazmıştım bi Kıştan para biriktirip yazın yiyoruz. Yaz aylarında ders ücretimiz olmadığı için gelirimiz ciddi anlamda düşüyor. Ev ve araba bitince inşallah daha uzun vadeli birikimler yapabileceğiz. Gerçi yıllardır kredi borcu ödediğimiz için hiç bitmeyecek miş gibi geliyor
Sağol canım. Öyle aslında ama evi 6 yıldır arabayı da 3 yıldır ödüyoruz ve insan bi zaman sonra bu alıyor. Hani çok şükür yine başka ihtiyaçlarımızı da görüyoruz sıkıntı yapamıyorum ama gerçekten bunalıyor insan.canım ev ve araba da birikim aslında.her borç biter ,allah ödeme kolaylığı versin.
Merhaba ben geçen yıllarda bir ara her akşam cğzdanımdaki bozuk paraları ve kağıt 5 lira varsa onu kumbaraya atıyordum ve onlarla çeyrek altınlar almıştım. Doğum düğün onlara götürmüştüm hep.Benim su anda demir paralardan biriktirdigim 10,35tl var kagit para olarak simdilik 25 ama artik sigara almicam ve hegun 5 tl atcm kenaara bankads hesap actik kuveytte hesap isletm ucreti almiyorlar hicbisekilde her maastab 5-10 bisi aticaz oryada birikim listesine benide alin hanimla ben tl birikimi yapcm sadece