- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Valla ev konusunda benden hevesli yesacim aksine ben umitlenme diyorimValla bilemiyorum güzel mi kötü mü:) Yani sağolsun öyle harcalamarı yoktur zaten sorar da alır ama yine de benim kadar dikkat etmez bi de ev konusunda benim kadar hevesli değil :)
Malesef benim maaş her ayın son günü yatıyor... Ne güzel meslektaşız.. Kartları hafiflettiğimiz an birikim yapılıyor zaten:)
cunku bu hafta gittigimizde dedesi alamayiz dedi acikca daha ne umidimiz olsun ki para yok evler cok pahali dedi alamayiz dedi
sizinde durum malum 700tl ile nasl yapcksnz dedi ben de evet yapamayiz dedim eltim kendi evinde amcayla altust oturuyorlar o ev kucuk diye begenmez
bekar kaynim yurt disindan gelen paralarla ve krediyle alcak evi kendi parasi yani
yurt disinds 3ayda 10bin kazanio 3-4sefer gitse pesinat zaten cikcak evlenen kadr krediyede bitirir maasiyla zaten koyde yasiyor babanne dede annesi babasi hazir yio yani
bi biz evsiz kalioz kiraci olarak onada para yok diyorlar halbui hazir krdi cekcek iki ev alsa ama nerdeee
yok kiraya yardim etcklermis dedim ne yardimi dede gerkes kendi gecim derdinde
evli olan ilk defayeni evliyken dede solemis ayda 150ver die yalvar yakar 1defa verdi sonra dedeye solems yetmio die o da kesildi
bekar kaynim verir dede solese sma ne gerek var ysrdim ettiler die basima kakacaklar
bide kira 400 olursa nasil gecinceksiniz die laf edio dedesi kolaymi dio bizde yasayarak goruyoruz kolay degil ama yasli kafasi iste
Esime dedim dun gece ev hayal bizr die
arsa flan satsalar o ds yok hicmi hic niet bile yok
Bes ten gelcek emekli parasi 40-30bn olcak ama o da 56 yasimda olke esegim olme yani ah ah ev hayal bizr kirada suruncez rabbm kirada olan herkese yardim etsin
halbu ki istemeye geldiklerinde soz verdiler dugun olsun 2seneye ev alcz bz cocuklara die ama yok simdi akrabalsri konuscak evli kirada biri varken bekara ev aldiniz die ama takmiolsr
bekar kaynimin yurt disi paralariyla iki abisini evlendirdi die minetarlsr o yuzden oncelik ona bu kobuda ev alsin biran once evlensin diye biz bi kenarsa kaldik ev konusunda boylece ev hayal ev hayal