BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben nietlenmistim sigara birakmaya ama gerceklten yapamadim yadirgamayin kaybin farlindayim 3gunde bi 6 tl ama ne yapiim bnde cok istiyorm ama olmuo ya ya ya opmup kendme cok kiziyorim buna emin plun

Ben nietlenmistim sigara birakmaya ama gerceklten yapamadim yadirgamayin kaybin farlindayim 3gunde bi 6 tl ama ne yapiim bnde cok istiyorm ama olmuo ya ya ya opmup kendme cok kiziyorim buna emin plun
Canım ben sigarayı bırakalı 3 yıl oldu. Sayısız denemem oldu. Çoğunda başarısız oldum. En son denememin üstünden nerdeyse 3 yıl oldu. Bir daha da içmeyi düşünmüyorum. Sigarayı bırakmak çok zor ama emin ol imkansız değil

Canım ben sigarayı bırakalı 3 yıl oldu. Sayısız denemem oldu. Çoğunda başarısız oldum. En son denememin üstünden nerdeyse 3 yıl oldu. Bir daha da içmeyi düşünmüyorum. Sigarayı bırakmak çok zor ama emin ol imkansız değil
Tabiki defol ama demekki iradem daha hazir defl yada ben insl bende birakirim

günaydın hanımlar. çeyrek altın şimdi ne kadar bilen var mı? düşmüşken bir kaç tane alayım diyorum sürekli düğün oluyor elimde olunca kolay oluyor

sigarayı arada sırada içiyorum ona rağmen acıyorum. sende 2-3 paket ancak arkadaşlarla tolanınca vs. sürekli içmek çok masraflı

Günaydın kızlar
Bıgün kumbaraya para atamaya bilirim bugün pazar var sebzem hiç yok domatesde alıcam melemenlik biraz kışkık hazırlık yapıcam 50 tl pazar için ayırdım. İnşlah yetırırım

kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyordum sizi bi buçuk aylık evliyiz bizde ne ev var ne araba bi evimiz olsun istiyorum herkes gibi :KK54:

Tam yerine geldin canım, bizde yeni evliyiz biz de ev istiyoruz :) Kumbaran var mı, düğün borçları ne alemde? Kredi kartları çok geliyor mu?

merhaba kızlar,bebişten dolayı fazla takip edemyorum
benim de eşim sigara içiyor malesef,ona verdiği ve vereceği paralarla neler alınırdı neler :KK43:
ama yapcak bişey yok,bırk dedikçe daha da çok içiyor,bişey demiyorum artık ben de

:KK52:Umut oldun...

X