- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel bende gun bulsam keskeeGünaydın kızlar
Bende bugün güne gidiyorum.
Ayda 50 lira.Aslında görüşme maksatlı ama olsun.
Hem güzel vakit geçirip hem birikim yapmış oluyoruz.
Canım ben sigarayı bırakalı 3 yıl oldu. Sayısız denemem oldu. Çoğunda başarısız oldum. En son denememin üstünden nerdeyse 3 yıl oldu. Bir daha da içmeyi düşünmüyorum. Sigarayı bırakmak çok zor ama emin ol imkansız değilBen nietlenmistim sigara birakmaya ama gerceklten yapamadim yadirgamayin kaybin farlindayim 3gunde bi 6 tl ama ne yapiim bnde cok istiyorm ama olmuo ya ya ya opmup kendme cok kiziyorim buna emin plun
Tabiki defol ama demekki iradem daha hazir defl yada ben insl bende birakirimCanım ben sigarayı bırakalı 3 yıl oldu. Sayısız denemem oldu. Çoğunda başarısız oldum. En son denememin üstünden nerdeyse 3 yıl oldu. Bir daha da içmeyi düşünmüyorum. Sigarayı bırakmak çok zor ama emin ol imkansız değil
145 lira civarı canımgünaydın hanımlar. çeyrek altın şimdi ne kadar bilen var mı? düşmüşken bir kaç tane alayım diyorum sürekli düğün oluyor elimde olunca kolay oluyor
kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyordum sizi bi buçuk aylık evliyiz bizde ne ev var ne araba bi evimiz olsun istiyorum herkes gibi
Buda yapılmaz ama şimdi farmasi..zaten sigaraya verdiğim paraya acırken,daha girdiğim gibi tuz bastın yanee
3 gündeyse yine iyiymiş. Ben hergün...Ben nietlenmistim sigara birakmaya ama gerceklten yapamadim yadirgamayin kaybin farlindayim 3gunde bi 6 tl ama ne yapiim bnde cok istiyorm ama olmuo ya ya ya opmup kendme cok kiziyorim buna emin plun
Umut oldun...Canım ben sigarayı bırakalı 3 yıl oldu. Sayısız denemem oldu. Çoğunda başarısız oldum. En son denememin üstünden nerdeyse 3 yıl oldu. Bir daha da içmeyi düşünmüyorum. Sigarayı bırakmak çok zor ama emin ol imkansız değil
İnsl birakirsuniz :)Umut oldun...