BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın...
benim çocuğumda astım var. Dr çocuklukta oluyo büyüyünce atar demişti. Uzun süredirde atak geçirmemişti. Daha birkaç gün önce konuşmuştuk eşimle bitti artık şükür diye. Aman allahım gece öyle bir nöbet geldiki öncekiler hiçbirşeymiş..çok üzgünüm çok. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Nefes alamıyo ve siz bişey yapamıyorsunuz .makinesi var ama yeterli gelmedi. Hastaneye götürdük Dr kızdı. Aynı ilacı veriyorsun soğukkanlı davranacaksın diyo ama nasıl...şimdi iyi şükür. Yorgun sadece...okulada başlıyo pazartesi ..sanırım bu rahatsızlık kalacak bizde kronik olarak
Geçmiş olsun benim oğlumda da var benzer durumlar bizim doktorumuzda 1 sene daha sabretmemiz gerektiğini söyledi yani 7 yaşı bekliyoruz. Kardeşimde de vardı 7 yaşında atlattı.

Selam kızlar :KK54: Okul telaşından uğrayamadım. bizimde masraflar çok bu ay okul kıyafetleri 600 kitap kırtasiye de 910 tl :KK53: Arabanın vizesi sigortası 600 civarı daha bi de rutinler var :KK34: Var da var işte napalım sağlık olsun. Dayanamadım kumbarayı saydım :KK71: 234 lira çıktı bakalım ay sonuna kadar ne kadar olcak

Aklıma gelmişken çocuğu olan arkadaşlar bakteriyel menenjit için aşı var 1 - 2 senedir ülkemiZde bizim çocuklara yapılan virüs kaynaklı olana karşı koruyucu. Bu hafta onu da yaptırıcaz grip aşısıyla birlikte. Fiyatı 155 tl idi kışın arttı mı bilmiyorum. Bizim doktorumuz kesinlikle öneriyor menenjitte tehlikeli bi hastalık Allah korusun hepsini

Geçmiş olsun benim oğlumda da var benzer durumlar bizim doktorumuzda 1 sene daha sabretmemiz gerektiğini söyledi yani 7 yaşı bekliyoruz. Kardeşimde de vardı 7 yaşında atlattı.
Sağolasın. Sizede geçmiş olsun,bizde geçer inşallah diye dua ediyoruz

Selamlar,

Bugun alisverise gittik Nehir Ada ile. Pazartesi ben hem ise hem okula basliyorum cunku. Ilk defa geldikten sonra harcadigimiz parayi hesapladim, sok oldum. Ben bilmiyorum sanirim alisveris yapmayi. Hic indirim falan takip etmem nasil edilir bilmem, begendigimi alirim vs. Gerci ben odemiyorum cogu alisverisimi ozellille boyle toplu yaptigim zaman ama tuketim cilginligimi anlayamiyorum.
Daha coook firin ekmek yemem lazim sanirim benim birikim konusunda :KK43:

selamlar yine market alışverişi karttan geçirdim. şu evin ihtiyaçları bi tammalasam normale döneceğim.

ben de mutlu mutlu biriktiriyordum ama pazartesi annem gelip 1 hafta kalacak,şehir dışından geldiği için biraz gezdirmek lazım,mutfak için de biz haftaiçi kahvaltıyı işyerinde yapardık ama annem için kahvaltı alışverişi yapmam lazım.biraz para biriktirmem duraklayacak hatta ek masraf olacak ama olsun annem geliyooor :KK71:

Kızlar ben bi çılgınlık yapıp 1000 tl altın hesabına aktardım :)

Ay sonuna kadar 570 tl miz kaldı.

Bir kredi kartı ödemesi 62 tl
Diğer kredi kartı ödemesi var kaç gelecek bilmiyorum:KK43:
Bir de su ödememiz var 35
Onun dışında araba gaz gider 250 desek

Acaba altın hesabına hiç dokunmadan ay sonunu getirebilecek miyiz?

Merhaba kızlar ben de bugün yaklaşık 5gr altın ve 3 dolar aldım. Niye üç diye sorarsanız bende küsür tamamlama takıntısı var hesabımdaki doları 5e tamamladım:)
bereketli olsun kızlar

Selamlar,

Bugun alisverise gittik Nehir Ada ile. Pazartesi ben hem ise hem okula basliyorum cunku. Ilk defa geldikten sonra harcadigimiz parayi hesapladim, sok oldum. Ben bilmiyorum sanirim alisveris yapmayi. Hic indirim falan takip etmem nasil edilir bilmem, begendigimi alirim vs. Gerci ben odemiyorum cogu alisverisimi ozellille boyle toplu yaptigim zaman ama tuketim cilginligimi anlayamiyorum.
Daha coook firin ekmek yemem lazim sanirim benim birikim konusunda :KK43:

1-Gitmeden önce liste yapmak, bir kaç yeri kıyaslayıp almak mantıklı olabilir.. Zamanla daha da iyi olur inşallah:)

branş neydi bu arada

İngilizce:)

Ben de bugün eşime söylemedim altın hesabına 1000 tl attığımı.. direk bu ay ne kadarımız kaldı bil bakalım dedim. 570 deyince Allah bereket versin dedi :) Benimki pek anlamıyor gelir gider işlerinden :)

1-Gitmeden önce liste yapmak, bir kaç yeri kıyaslayıp almak mantıklı olabilir.. Zamanla daha da iyi olur inşallah:)

Ben de bugün eşime söylemedim altın hesabına 1000 tl attığımı.. direk bu ay ne kadarımız kaldı bil bakalım dedim. 570 deyince Allah bereket versin dedi :) Benimki pek anlamıyor gelir gider işlerinden :)

İyi iste ne guzel benmki benden cok anliyor :)istesemde gizli birikm yapamiom :)

:) 15inde maaş yatıyo ya sıkıntı yok. birde 3. hafta eğitim ödeneği de yatacak bende öğretmenşm bu arada.

aralık gibi başlayacağım bende birikime bakalım o zamana kadar kartları hafifletmek amacım

İyi iste ne guzel benmki benden cok anliyor :)istesemde gizli birikm yapamiom :)

Valla bilemiyorum güzel mi kötü mü:) Yani sağolsun öyle harcalamarı yoktur zaten sorar da alır ama yine de benim kadar dikkat etmez bi de ev konusunda benim kadar hevesli değil :)

:) 15inde maaş yatıyo ya sıkıntı yok. birde 3. hafta eğitim ödeneği de yatacak bende öğretmenşm bu arada.

aralık gibi başlayacağım bende birikime bakalım o zamana kadar kartları hafifletmek amacım

Malesef benim maaş her ayın son günü yatıyor... Ne güzel meslektaşız.. Kartları hafiflettiğimiz an birikim yapılıyor zaten:)

Valla bilemiyorum güzel mi kötü mü:) Yani sağolsun öyle harcalamarı yoktur zaten sorar da alır ama yine de benim kadar dikkat etmez bi de ev konusunda benim kadar hevesli değil :)
Malesef benim maaş her ayın son günü yatıyor... Ne güzel meslektaşız.. Kartları hafiflettiğimiz an birikim yapılıyor zaten:)
kendi evin kadar güzel bişey olmasa gerek. evet ya ben yeni ev kurdum tayinim çıktı. baya birkimim gitti birde kartlarım doldu o çok etkiledi

X