BİRİKİMCİ HATUNLAR

bereketli olsun şimdiden. bilezik alacaksanız mutlaka, işçiliksiz olanlardan almalı tabiki. benim tercihim tam ya da ata altından yana.

Bilezikle ilgili pek bi fikrim yok. İşçilik ücreti olmamalı. Kuyumcu yönlendirir sanırım. Adana burma ve 2li burgu çok kaybettirmiyor diye bilirim hep.

60 bin fark da hiç az değil aslında. düşündürücü hakkaten.evin içini beğendin mi peki?içşne sindi mi tam olarak?
evin içini beğendim mutfak ve salonu balkonu çok güzel.
diğer iki oda küçük yatak odasını dolap ve yatak olarak bölerek kullanmak gerekecek belki
ama genel olarak düzgün bir evdi.
banyosu ve vwsi ayrı. wc kaldırılıp çamaşır odası olarak kullanılabilir
ama yeri dün anlattığım gibi düşündürücü

Evet anlattığın kadarıyla içi güzel.
Yol çok önemli canım. İş yerine mesafesi. Bide o bayır.
Bi kaçkez daha git gör, yolunu çek. İşine çok uzak değilse olabilir.

ama aradaki 60 bin ciddi bi fark...
düşündürücü belki ama oturulmayacak gibi de değil sanırım o rampa. zor olduğunun farkındayım.aradaki fark 20-30 olsa boşver derim de, kafa karıştırıcı...neyse sen sıkma canını, bugün gelecek cevaba göre hareket edersiniz.

bu arada altının hayırlı olsun damla cikolata canım
bende ayın sonuna kadar sembolik bir miktar altın alacağım, rutin bozulmasın diye :)
çok saol canım. Allah bereket versin,ödeme gücü versin, hepimizin birikimlerini arttırsın inşallah...aynen ben de rutin bozulmasın diye aldım.yoksa kart borcu her geçen gün artıyor.arada o da ödensin dedim...

Evet anlattığın kadarıyla içi güzel.
Yol çok önemli canım. İş yerine mesafesi. Bide o bayır.
Bi kaçkez daha git gör, yolunu çek. İşine çok uzak değilse olabilir.
gördüklerim içinde, bu ev içi en iyi durumda olan diyebilirim
ama yol durumu çok büyük sıkıntı
dün ve sabah eşimle epey konuştuk bu evi elemeye karar verdik.
TLC'de ev gezdiren programlar var ya dün aynı onlar gibi her evi değerlendire değerlendire bunu eledik :))))
çiftimiz emlakçıdan kullanılmış ev için haber beklerken, diğer yandan hayallerindeki evi almak için biraz daha araştırma yapmaya karar verdi :))))

çok saol canım. Allah bereket versin,ödeme gücü versin, hepimizin birikimlerini arttırsın inşallah...aynen ben de rutin bozulmasın diye aldım.yoksa kart borcu her geçen gün artıyor.arada o da ödensin dedim...
amin inşallah
benim de aklıma sen soktun zaten fikri biliyorsun :))
hayatta en önemli şey düzen ve süreklilik :)

hahahaha, hastasıyım o programların. en çok da emlak savaşçılarının..biz de bi ev gördüğümüzde falan nette, eşimle hemen granit tezgah +3000 , düzenli peyzaj , bakımlı boya +1000 vs gibi saçma sapan yorumlar yapıyoruz artık :)))))

Hahahahah ay çok hoşsun tatlım. Güzel program
Aynen canım acele etmeyin bencede zaten paran duruyor hatta üstüne katıyorsun. 2 3 aya kadar normal bence. Araştır, düşün vs
Tlc dekilerde bazen söylüyor öyle 3 ay sonra karar veren çiftimiz şu evi aldı diye :)
Önemli bir karar sonuçta. Allahın izniyle senelerce yaşayacaksın o evde.

dün bir evi gezerken, emlakçıya bu tezgah granit değil dedim
eşim dayanamadı kahkaha attı, evimizi alana kadar o programları izleme artık dedi :)

İstanbul'da ucuz ev kalmamış bacım ya
Bizim baktiklarimiz hep 300bin civarı.
İlk ev rampa ve merdiven olan orası 240bin sadece.

siz nereden baktiniz 900 mu kira getirisi cok iyi hangi muhit acaba.cebeci falan oyle ama kim ogrenciyle ugrasacak kiracida saglami bulmak zor

K kahvemsi mutluluk insalllah bulucaksin istedigin evi bacim.insalllah

:)))) buralarda artık granit yerine çimstone kullanılıyor. daha iyi diyorlar.
Gecmksi okuyamadim canim hem kurabiye hemdr kahve cekti kahvemsi ve bademlikurabiye yuzunden vu nicklerinizi fityasam. Spor. Pilates.mi yapsaydiniz ne dermisim. Kahvemsi esinin gulmesi de demeside cok hos bende ortada ev yok selimbey sayesinde mdf dograma granit yok niş daha birsuru sey ogrenip istemistim ama yakindir inslh evi alirsiniz. Oglanin kumbarasini actim 40tl kaldi gidip yemek yedik birsey aldim 40 ina ocak maaas farkini ekleyip 100 tl civari gram altin alacam da firlamis yine ay ne bilim

Afiyet olsun kuzu.
Valla alınmış alınmıştır.ne kadar artsa da alıyorum ben.gidip 100 bin TL'lik almıyoruz ya.ne farkedecek,en fazla 5-10 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…