Maşallah hamarat kızlar. Bizde kızşar gelmişken mutfağa giriştik. Dolaplar iç dış silindi. En sevmediğim iş böyle. Herşeyi indir sil kaldır filan. Sonra yemeğe giriştim işte. Çorba, makarna, biftek, salata. dünden barbunya ,bulgur vardı. Benim evde bu ladar yemek olmaz normal de :) kızlar var diye bereketli oldu.Kızlar tavuk sote yaptım sebzeli.
Haftaici için de yeşil mercimek yaptım. Yarın sabahtan akşama ev gezeceğiz yemekle uğraşacak vakit kalmayabilir.
Akşama patates püresi, tavuk, salata ve ayran yeriz.
Dün evi supurmustum, ama silmemistim. İçime sinmedi. Toz alıp, sildim. Banyoyu komple cifledim. Bir makina çamaşır yıkayıp astim. Bir makina daha yıkanacak yarina kalabilir. Yemek sonrası bulaşık makinası calistiririm.
Mutfak dolaplarinin yuzeyinii sildim Eksik kontrolü yaptım. Acil birşey lazım değil çok sukur.
Param dün aksamki alışverişten sonra bitti. Bugün zuladan harcadım. Maaşa kadar idareli gitmeliyim.
Sanırım 2 Şubat'ta alırız maaşı. 5ine kalırsa haftaya haftasonu evdeyiz kesin:)
Bu ay zamlı maaş alacagiz ama yönetim kurulunun tutumu çok olumsuz bu yıl, biraz fazla karamsar ve pintiler. Yüzde yerine herkese ufak tutarlarda zam yapmak niyetindeler. Bu hafta belli olacak, umarım güzel bir zam alabilirim.
Maşallah sende durmamışsın temizlikler temizlikler.
Ay inş iyi bir zam olur. Bize veriyorlar yüzde 3 4 zammı anca işte.