BİRİKİMCİ HATUNLAR

toplantım bitti, bugün diğer günlere göre daha sakin olacak diye umuyorum
akşama mesai de yok
eşim şehir dışına gitti, akşam geç saatte dönecek
eve gidince biraz ortalığı toparlayıp keyif yapmak niyetindeyim

toplantım bitti, bugün diğer günlere göre daha sakin olacak diye umuyorum
akşama mesai de yok
eşim şehir dışına gitti, akşam geç saatte dönecek
eve gidince biraz ortalığı toparlayıp keyif yapmak niyetindeyim
İyi bari kuzu bugün erken erken evine gidersin :) tabi evde de işler bekliyor illa ki.

iki gündür evde yokum ya eşimde sağolsun pek özenli davranmış :)
çamaşır, bulaşık makina çalıştırırım sadece
zaten çok yorgunum erkenden uyuyabilirim bile
Hahhah bu erkekler yok mu zaten. Bende her nöbet çıkışı ufak çaplı bi kriz geçiriyorum özellikle mutfağı görünce :)
Evet çokta yorma kendini. Zaten kaç gündür yoğundun. Bugünde dinlen biraz

yok canım seni unutur muyum
sen gece kuşusun:) onlar gündüz giriyor göremeyince sordum
kuzucuğuna çok geçmiş olsun bu arada, umarım her şey yolundadır
para harcamak istemiyorum bu aralar ya ondan beğenemiyorum
ev olayı da gündem de sanırım onun etkisi var üstümde, birşey alasım gelmiyor
bizim çok fazla peşinatımız yok, kredi çekeceğiz büyük oranda
bir yandan kredi öderken diğer yandan para biriktirmek pek kolay olmaz, yoksa eşimde aynı düşüncedeydi. kafamızı sokalım sonra daha iyi bir yere geçeriz diyordu. bizim çocuk yapmak gibi bir düşüncemiz yok. 10 sene kredi öde bir daha para biriktir daha iyi bir ev al, onun için kredi öde derken ömür biter
bir tane normal bir ev olsun yeter
tadilat yapılacak evler de gördük biraz daha uygun fiyatlıydı ama tadilat için de para gerekli.
düzgün bir yer alırsak krediyi ödeyebiliriz ama krediye ödeyeceğimiz parayı düşürüp tadilata para ayırmak için de kötü haliyle o evde oturmak gerekir. zaten yıllardır oturduğumuz ev de pek iyi sayılmaz, kira diye neyse diyoruz idare ediyoruz, kendi evim düzgün olsun :KK43:
artık düzgün bir yerde yaşamak istiyorum tek isteğim bu
Çok iyi araştır. Ev almak için ev alma. İçi odaları güneş görsün, odalar kutu gibi olmasın. Ses ve ısı yalıtımı iyi olsun ilerde ödediğin faturaya kadar etkiler. Faizleri hangi banka ne kadar faizle veriyor, vade ne kadar olacak vs vs. Biz ev alalı 9 ay oldu çok şükür memnunum. Arakat mı çatı mı o bile önemli. Lokasyonu ve çevre sakinleri bile önemli :) ha deyince çıkıp gidemezsin kendi evin olunca.

Döviz alan arkadaşlarım elden mi bankadan mı alıyorsunuz ??
Bankadan olursa kuruşunu bile yatırısın mesela az önce hesabımda 11.87 kuruş para kalmış bende hiç sevmem küsüratlı rakam. Direkt 3 dolar aldım.
Vadeli dolar hesapları da var canım araştır istersen, çalıştığın banka hangisi ise onun kine bak. Ing nin döviz vade oranı baya yüksek ama ben garanti bankasına alıştım diye vazgeçemedim.

Çok iyi araştır. Ev almak için ev alma. İçi odaları güneş görsün, odalar kutu gibi olmasın. Ses ve ısı yalıtımı iyi olsun ilerde ödediğin faturaya kadar etkiler. Faizleri hangi banka ne kadar faizle veriyor, vade ne kadar olacak vs vs. Biz ev alalı 9 ay oldu çok şükür memnunum. Arakat mı çatı mı o bile önemli. Lokasyonu ve çevre sakinleri bile önemli :) ha deyince çıkıp gidemezsin kendi evin olunca.
çok haklısın, biz de ince eleyip sık dokuyoruz
zaten niyetim bir kez ev almak, onun için her detay çok çok önemli

Bankadan olursa kuruşunu bile yatırısın mesela az önce hesabımda 11.87 kuruş para kalmış bende hiç sevmem küsüratlı rakam. Direkt 3 dolar aldım.
Vadeli dolar hesapları da var canım araştır istersen, çalıştığın banka hangisi ise onun kine bak. Ing nin döviz vade oranı baya yüksek ama ben garanti bankasına alıştım diye vazgeçemedim.
Maaş hesabım halkbankta. Ordan açmayı düşüniyorum. Altın hesabım var. Dövizi azar azar elden mi alsam dedim ama bankadan yapsam daha iyi galiba.
Vadeli hiç bir uygulama yapmayı düşünmüyorum canım çok sağol.

X