- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 32
Yalniz bunlarin calisani olmakta zordur haşu pintilere de bi ara göz atmanızı öneririm kızlar
http://www.internethaber.com/ikeani...ve-goturuyor-foto-galerisi-1767773.htm?page=8
Disiplin ve duzen gerektirir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz bunlarin calisani olmakta zordur haşu pintilere de bi ara göz atmanızı öneririm kızlar
http://www.internethaber.com/ikeani...ve-goturuyor-foto-galerisi-1767773.htm?page=8
Evet bacım çocukla düştük yollara hastaneler vs çok şükür bin şükür geldim uyutur uyutmadi size yazayım istedim herşey yolunda ufak bir iki sorun var ve tabiki klasik rutin kontroller i olucak ama çok şükür Alllah a artık daha sık girerim insalllah. Senin işin hakikaten zor ve değerli Alllah güç versin bacım. Porsuk kurabiye oldu haMerhaba kuzum. İyi olduğun bi gün haberlerini bekliyoruz. Bayağı oldu gelip gittiğin yok. Merak ettik seni.
Sinirli porsuk artık @bademli kurabiye oldu canım.
Bende annemdeyim bu gece. Çok yorgun ve halsizim. Nöbetten çıktım bugün.
Kendine dikkat et canım. Görüşürüz iyi geceler
Beni unuttun eee haklısın girmeye giremeye... Bu arada seni cidden ütüyle bağdastirdim bende. Ayrıca baktığınız evler güzelmiş pahalıda diyorsun. Kazak alırken bile beğenmiyorum demisssin ya bende ilk evi kötü aldım kira yerine kötü eski bir evde birikim olabilir içini güzel yaptırdım yeri önemli bacım eve çok takılma bence birikim yapıp ilerde daha iyisini alabilirsiniz
Tıpkı ben. Bende kahvaltısı adım atmam ve evde muhakkak yemeğim olur. Ancak dışarda bilindik yerlerde sağlam mönü varsa et yemeğini de tercih ederim.Evde değilsem çok çeşit aramam. Disarida herşeyi yiyemiyorum malesef. Herşeyi de yanımda tasiyamiyorum:)
Akşamları hafif yemeyi seviyorum. Kışın çorba vazgeçilmezim ama mutlaka olmalı.
Bugün akşam çorba ve ton balıklı salata yedim. Mesaide de olsam yemek düzeni önemli benim icn. Termos sefertaslarim var, sıcak yemekde götürüyorum.
Benim kan şekeri sorunum olduğu için öyle biskuvi, kraker bilmem ne beni daha çok aciktirir:)
Ev yemeği olacak bana.
Sabah da ev kahvaltısı yapmazsam bütün gün doymam ben:))
Biraz cinsim evet:)))
yok canım seni unutur muyumBeni unuttun eee haklısın girmeye giremeye... Bu arada seni cidden ütüyle bağdastirdim bende. Ayrıca baktığınız evler güzelmiş pahalıda diyorsun. Kazak alırken bile beğenmiyorum demisssin ya bende ilk evi kötü aldım kira yerine kötü eski bir evde birikim olabilir içini güzel yaptırdım yeri önemli bacım eve çok takılma bence birikim yapıp ilerde daha iyisini alabilirsiniz
bizim eski ortaklardan biri geldi aklıma bunları görünceYalniz bunlarin calisani olmakta zordur ha
Disiplin ve duzen gerektirir :)
İnşallah gönlünce bulur alır ve mutluluk la yasarsiniz bacım. Dediklerinde de haklısın . Aman ömür gidiyor. Geçen erkek kardeşim aradı ortak bir evimiz var kirada ödemesi 1 yıl mi ne kaldı. Diyor yok ya ben kiraciyla insanlarla ve bankalarla uğraşmak istemiyorum diye. Okadar bezmiski henüz yeni evli çocuksuz ama bezgin bir ruh.kredi ödemek de bunaltıcı yanıt aradiyordum su kredim bitsin çok güzel pijamalı alacağım güzel ev elbiseleri alacağım hele bendeki basit heveslere bak diyorum. O derece bunalmistim kredi hesabından ay çocukla kredi de çok zor o yüzden erken yilllariniz birikim sartyok canım seni unutur muyum
sen gece kuşusun:) onlar gündüz giriyor göremeyince sordum
kuzucuğuna çok geçmiş olsun bu arada, umarım her şey yolundadır
para harcamak istemiyorum bu aralar ya ondan beğenemiyorum
ev olayı da gündem de sanırım onun etkisi var üstümde, birşey alasım gelmiyor
bizim çok fazla peşinatımız yok, kredi çekeceğiz büyük oranda
bir yandan kredi öderken diğer yandan para biriktirmek pek kolay olmaz, yoksa eşimde aynı düşüncedeydi. kafamızı sokalım sonra daha iyi bir yere geçeriz diyordu. bizim çocuk yapmak gibi bir düşüncemiz yok. 10 sene kredi öde bir daha para biriktir daha iyi bir ev al, onun için kredi öde derken ömür biter
bir tane normal bir ev olsun yeter
tadilat yapılacak evler de gördük biraz daha uygun fiyatlıydı ama tadilat için de para gerekli.
düzgün bir yer alırsak krediyi ödeyebiliriz ama krediye ödeyeceğimiz parayı düşürüp tadilata para ayırmak için de kötü haliyle o evde oturmak gerekir. zaten yıllardır oturduğumuz ev de pek iyi sayılmaz, kira diye neyse diyoruz idare ediyoruz, kendi evim düzgün olsun
artık düzgün bir yerde yaşamak istiyorum tek isteğim bu
Vallla suyun hesabını da yapan var bademli kurabiyenin dediği linkteki tuvalet kağıdının hesabını da yapan var.neyseki herşeyi kendimden ödeyerek çalıştım yoksa kafa cokbizim eski ortaklardan biri geldi aklıma bunları görünce
adam damacana suya verdiğimiz paraya takmıştı
ben muhasebeciyim ya geldi bir gün dediki kahvemsi biz çok su tüketiyoruz
israf mı var acaba
nerden bileceksem sanki damacana bana zimmetli
kaç kişiyiz bakın herkes 2 litre içse, çay da damacana su ile yapılıyor normal bence dedim
herkes iki litre içmiyordur bir gözlemleyelim biz bunu demişti
pinti patron
Birisinden daha duymuştum kv şu wc de küçük abdest şifon u kulllandirtmaz mis diye bizzat duymuştumWcde döktüğü suyun hesabini yapiyormus benim arkadasin dedesi.
Köye gelen misafirlere suyu az dökün diyormuş
Adama bak ya ne kadar cinsler. Demekki boyle boyle zengin olunuyor. Zenginlere cokta imrenmemek gerekmis :)))bizim eski ortaklardan biri geldi aklıma bunları görünce
adam damacana suya verdiğimiz paraya takmıştı
ben muhasebeciyim ya geldi bir gün dediki kahvemsi biz çok su tüketiyoruz
israf mı var acaba
nerden bileceksem sanki damacana bana zimmetli
kaç kişiyiz bakın herkes 2 litre içse, çay da damacana su ile yapılıyor normal bence dedim
herkes iki litre içmiyordur bir gözlemleyelim biz bunu demişti
pinti patron
Heyyy kim gelmiş. Hoşgeldin kuzuBirisinden daha duymuştum kv şu wc de küçük abdest şifon u kulllandirtmaz mis diye bizzat duymuştum
Hoşbuldum bacım. Su elektrik hakkındaki dediklerine de katılıyorum.Heyyy kim gelmiş. Hoşgeldin kuzu
Geçmiş olsun iyi mi bebiş
Napıyosun sağlığın sıhhatin nasılHoşbuldum bacım. Su elektrik hakkındaki dediklerine de katılıyorum.
Vallla tayin istedim çıktı. Şuan annnemlerde değilim. Çocuk klasik grip bir taraftan mr USG çekim derken iyice ağladı zorladı kendini boğazda gittti. Yani anlayacağın onla ve De yalnız oluncak zamansizim bacım. Çat pat girerim bakalım sen nasılsın bacım annnen nasılNapıyosun sağlığın sıhhatin nasıl
Bebişte sıkıntı yok di mi
Ne zaman sık gireceksin
Özlettin be
E ailenden uzaga mı canım?Vallla tayin istedim çıktı. Şuan annnenlerde değilim. Çocuk klasik grip bir taraftan ne USG çekim derken iyice ağladı zorladı kendini boğazda gittti. Yani anlayacağın onla ve Dr yalnız oluncak zamansizim bacım. Çat pat girerim bakalım sen nasılsın bacım annnen nasıl
Suabattta demiştin di mi. Evet uzağa bakalım ne olucak henüz ilişik kesmeden bakalım hayatım belirsiz 1 aya ne olacağı ortaya çıkar Alllah buyukE ailenden uzaga mı canım?
İnş en kısa zamanda atlatır tatlım.
Anladım tatlım tabi vaktin oldukça girebilirsin ancak.
Bizde sıkıntı yok iyiyiz şükür. Ameliyat gününe var daha.
Evet canım 12 şubat kısmetse.Suabattta demiştin di mi. Evet uzağa bakalım ne olucak henüz ilişik kesmeden bakalım hayatım belirsiz 1 aya ne olacağı ortaya çıkar Alllah buyuk