- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Bunları gördükten sonra kesinlikle aynı fikirde yım:)))Adama bak ya ne kadar cinsler. Demekki boyle boyle zengin olunuyor. Zenginlere cokta imrenmemek gerekmis :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları gördükten sonra kesinlikle aynı fikirde yım:)))Adama bak ya ne kadar cinsler. Demekki boyle boyle zengin olunuyor. Zenginlere cokta imrenmemek gerekmis :)))
evet zor olacak ama olması gereken olacak . Alllah büyük bakalım bacimEvet canım 12 şubat kısmetse.
Ee senin için zor olmicak mi yalnız başına bebişle :S bilemedim..
Allah yardımcın olsun canım. Hakkında hayırlı olandır inşallahevet zor olacak ama olması gereken olacak . Alllah büyük bakalım bacim
Saolasın hoşbuldum canımHoşgeldinn aramıza.
Avm ye gitmemeye çalış alınmıyor o zaman :)
internetten almıyorsan tabi.
Beğendiklerini sepete ekle, sonra düşün gerçekten ihtiyacın var mı diyeSaolasın hoşbuldum canım
İnternetten alıyorum malesef ama sözüm söz 1 ay bişey almayacam :))
:)))Ay kuzu napcan o kdar peyniri :)
Evet hergün buraya yazabilirsin. Bugün almadım diye.Saolasın hoşbuldum canım
İnternetten alıyorum malesef ama sözüm söz 1 ay bişey almayacam :))
Hahahhaa aynen biz aldırmayız sana :))Beğendiklerini sepete ekle, sonra düşün gerçekten ihtiyacın var mı diye
Gel buraya yaz birşeyler beğendim alıyorum diye
Muhtemelen almazsin:)
Evet doğru anladın bacimkgokce ailenden uzağa mi gidiyorsun doğru mu anladim
Amin amin insalllah bildiğim iyi olsun daAllah yardımcın olsun canım. Hakkında hayırlı olandır inşallah
merhaba Ocak ayı bildirimi yapıyorum 3.000 Türk Lİrasıgerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....
Eki Görüntüle 1935519
Bizim bu topikte liste yok canım.merhaba Ocak ayı bildirimi yapıyorum 3.000 Türk Lİrası
Özellikle bakıp yazdım ilk sayfada oluyo genelde burada da varBizim bu topikte liste yok canım.
O çoook eskiden kalma :)Özellikle bakıp yazdım ilk sayfada oluyo genelde burada da var
Ok aktif olmadığını bilmiyordumO çoook eskiden kalma :)
Yazmanda sorun yokta. Yapılmıyor yani
Grup aktif. Sadece grup sahibesi giremediginden guncelleyen olamiyorOk aktif olmadığını bilmiyordum
İlk sayfadaki Listenin altifliğinden bahsetmiştikGrup aktif. Sadece grup sahibesi giremediginden guncelleyen olamiyor