Yakışır sana kuzu :) bi düşün :)aslında kocam bulmuş bi tane pek de asortik mini cooper ama 36 bin tlydi sanırım, veremem o parayı
Ben klasikçiyim. Değişik model kullanmak istemem ama güzel araba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakışır sana kuzu :) bi düşün :)aslında kocam bulmuş bi tane pek de asortik mini cooper ama 36 bin tlydi sanırım, veremem o parayı
girdi girmesine de her akşam eşim 5-6çıkarttırıyor, bakma sen 1 aya kalır diyordum da 15 güne bitecek gibi :))))Hahahha o da doğru. 100 poğaça girdi o buzluğa galiba :)
çok pahalı beybim vermem o parayı..aveolar aklıma yatıyor.şimdi baktıkça çok güzel ve fiyatları da uygun...Yakışır sana kuzu :) bi düşün :)
Ben klasikçiyim. Değişik model kullanmak istemem ama güzel araba.
pişirip mi attın canım bu akşam poğaça yapacam nasıl atıyorsun buzluğa acabagirdi girmesine de her akşam eşim 5-6çıkarttırıyor, bakma sen 1 aya kalır diyordum da 15 güne bitecek gibi :))))
Ooo gerçekten kalmıcak gibi :) alt komşum muşlu kete diye bişey yapıyor. Mükemmel bilir misin? Onu yaparken öğrenmek istiyorum. Kat kat açıp birleştiriyo filan.girdi girmesine de her akşam eşim 5-6çıkarttırıyor, bakma sen 1 aya kalır diyordum da 15 güne bitecek gibi :))))
Evet tutumlu hatunun hali başka :) haklısın canım. Sen zaten şehir içi yakın mesafe işini görmek için kullanacaksın. Eşinde var zaten. Bencede çok yüksek fiyatlı bişey almasan iyi edersinçok pahalı beybim vermem o parayı..aveolar aklıma yatıyor.şimdi baktıkça çok güzel ve fiyatları da uygun...
poğaçaları evet canım pişirip attım.çıkarınca da yumuşacık kaldılar.mayalı yaptımpişirip mi attın canım bu akşam poğaça yapacam nasıl atıyorsun buzluğa acaba
Tamam kuzum öptüm görüşürüzbiraz gidip uzanıp bir şeyler seyredeyim..öpüyorum kızlar sizi çok. kendinize dikkat edinn
keteyi bilmem mi hiççç. üniversitedeyken eskişehirli bi arkadaşın annesi haşhaşlı kete yapar yollardı.tadı hala damağımdaOoo gerçekten kalmıcak gibi :) alt komşum muşlu kete diye bişey yapıyor. Mükemmel bilir misin? Onu yaparken öğrenmek istiyorum. Kat kat açıp birleştiriyo filan.
Evet tutumlu hatunun hali başka :) haklısın canım. Sen zaten şehir içi yakın mesafe işini görmek için kullanacaksın. Eşinde var zaten. Bencede çok yüksek fiyatlı bişey almasan iyi edersin
öptüm tatlım,dinlen sen de bol bolTamam kuzum öptüm görüşürüz
eşim arabayı satarken çok üzüldü amaOo kuzu senin ihtiyacın yok ki. Servis in varmış ya ne güzel. Servis varken de araba kullanılmaz israf zaten. Kullanabileceğiniz araba varsa gereksiz almak zaten. Canım bidr istanbul ulaşım konusunda zaten çok iyi. Ne kadar tıkış tepiş olsada maalesef.
İzmitte biraz ulaşım sorunlu.
Biz 20000lik kadar bi araba aldık. Ben acemiliğimi atayım diye. Bide akrabamdan borç aldım kredi çekmek zorunda kalmadım düşük meblağlı bi araba aldığım için.
O kadar memnunum ki. Tüm ödemeleri az zaten.
Tabi eski olduğu için arada masrafları oluyor.
Canım ya :)) park yeri eziyet gerçekten. Bende bi dünya yer arıyorum bazen, bi dünya da yürüyorum sonra :)eşim arabayı satarken çok üzüldü ama
benim olayım çok komik ya :)
ilk arabayı verdiklerinde ben çok üzülmüştüm, araç verdikleri diğer arkadaşlara servis kullanmak yasak, şirket prestiji yok bilmem ne demişler.
benim evim şirkete araçla 10 dakika mesafede. arabayla gidince yarım saat park yeri arıyorum.
tam bir işkence, bulamayınca da mecbur otoparka bırakıyorum her gün 15-20 TL.
dedim ben istemiyorum araba falan her gün taksiyle gidip gelsem aynı hesaba geliyor, servis kullanmak istiyorum
artık işe gidip gelirken servis kullanıyorum, mesaiye kaldığım akşamlar 9dan sonra çıkarsam araçla dönüyorum, yoksa taksi. şirket arabaları otomatik değil düz vites ama öğrenmek için çok iyi oldu, şoför arkadaşlarda sağ olsunlar çok destek verdiler. ama kendime alacak olsam kesinlikle otomatik alırım. çok daha rahat.
Evet ben koca gün bi yemekle uğraştım zaten başka bişey yapmadım. Hiç keyfim yok. Nöbet gündüzlü geceli yoğun geçince bikaç gün kendime gelemiyorum. Yarın yine nöbet bakalım.siz işleri güçleri bitirdiniz yemek konuşmaya başladınız, çıkacağım ben de ve çok acıktım
damla cikolata , Z zeyneprer
eşim bugün erken gitti eve, akşam yemeği ondan
umuyorum ki mutfaği toplamayı unutmamıştır :)
Ay maşallah canım yiyor ne güzel :)) benimki de bekar yaşamış uzun süre ama canı ne çekerse yapar yer öyle bir bekarlık :)) börekler sarmalar yapar kendisineHahahha ben ne yapsam yer.
Hatta bide ne yapsan nasıl böyle güzel yapıyosun der :)
Tabi fasa fiso inandığım dan değilde.
Benimki çok bekar kalmış ondan herhalde :)
Hahahha becerikli demek. Benimki de yapar elinden gelir ama artık bişey ellemek istemiyo. Malum o kadar yoğunlar ki.Ay maşallah canım yiyor ne güzel :)) benimki de bekar yaşamış uzun süre ama canı ne çekerse yapar yer öyle bir bekarlık :)) börekler sarmalar yapar kendisine
Benimki de öyle ya, bazen de yaptığıma yorum yapar şunu da koysan böyle olurdu diyeAy maşallah canım yiyor ne güzel :)) benimki de bekar yaşamış uzun süre ama canı ne çekerse yapar yer öyle bir bekarlık :)) börekler sarmalar yapar kendisine
canım yemekler yendi, ortalık toplandı bile..eşim biraz uzandı sabah çok erken gitmişti. 1 saat dinleneyim dedi, ben de fırsattan istifade aylaklık yapıyorum...siz işleri güçleri bitirdiniz yemek konuşmaya başladınız, çıkacağım ben de ve çok acıktım
damla cikolata , Z zeyneprer
eşim bugün erken gitti eve, akşam yemeği ondan
umuyorum ki mutfaği toplamayı unutmamıştır :)
Gerçekten çok uygunmus yayav kızlar baktım da ankarada evler ne kadar ucuz...keçiören nasıl bir semttir? çok mu kötü? ankarayı hiç bilmem ama lindalinda ile yazışınca bi bakayım dedim, şu an 3+1 95 m2 bahçe katı daire 79 bin tl...bir çok ilan var böyle..ben şok! dr bu ne???? bu kadar ucuz mu yavv? ya da bizim buralar çok uçuk 40 m2 1+1 daireler 120 binden başlıyor bizde...
sinirliportakal canım sen bilirsin hangi semtlerden bakmalı? şu an şaşkınım...