BİRİKİMCİ HATUNLAR

selam kızlar
çok aşırı gerginim bugün
yine yoğunum, ne olacak benim halim böyle
evimi özledim şimdiden
bir de kafası çalışmayan iş arkadaşlarıma buradan sinirlerimi yollamak istiyorum
artık bu gün bitsin ya, dokunsan ağlayacak kadar yorgun ama burnumu silemeyecek kadar yoğunum
walla dua edin bana
Kıyamam canım Allah yardım etsin. Biter bugünde bak ne kaldı. Sakin ol takma kafana o kadarda.

kolay gelsin canlar, ikiniz için de dua edeceğim, Rabbim kolaylık versin işlerinizde..

ben de evde savaş halindeyim..sabah çamaşır yıkayıp asıp dün ki hamurdan tuttum yine, bu sefer yarı ölçü yaptım.hamur mayalanırken markete gittim, eksikleri aldım geldim. dün gece maaş nihayet yatmış.ödemeleri yaptım, kk ödemelerini ayırdım, yine kuş kadar para kaldı.bu ay da kredi kartlarına yükleneceğiz mecburen.buna da şükür, hamdolsun.

bugün kaşarlı sucuklu yaptım poğaçaları 30 adet çıktı dünküne göre biraz daha büyüktü.

sigara böreği sardım o da 30 adet civarıydı sanırım. lakin buzlukta hiç yer yok ne yapacam bilemedim...biraz boşaltmam lazım sanırım.
marketten bütün piliç,2 kg pirinç, 1 kg mercimek, nescafe, demlik çay,kaşar, sigara bir şeyler daha aldım 56 tl ödedim.

yorgunum daha şu saatte :KK43:
Kuzu bi dünya yaptın dün. Ne oldu devam ediyorsun yine.
Yok sende davet filan olacak galiba. Bizide çağırırsın artık

Kuzu bi dünya yaptın dün. Ne oldu devam ediyorsun yine.
Yok sende davet filan olacak galiba. Bizide çağırırsın artık
canım peynirli iç harcım artmıştı ve sigara böreği saracaktım ya, hazır başına geçmişken yine poğaça yapayım dedim..eşim pazar kahvaltısında özellikle çok seviyor ve arıyor sürekli simit poğaça tarzı bir şeyler.ben de sabah sabah çok uğraşamıyorum, elimin altında hazır olsun dedim...sizi çağırdığımda özel yaparım size, hiç buzluktan mı çıkarırım :)

buzluktan bir miktar et sularımdan çıkarıp bol acılı bir çorba yaptım.
kış günü için en etkili ilaç.
bütün pişiridiklerimi ve çiğden sigara böreklerimi yerleştirdim.
1 ay gider bu yaptıklarım.
buzluğun boş olmasını hiç sevmiyorum.illa bir şeyler dolduracağım

buzluktan bir miktar et sularımdan çıkarıp bol acılı bir çorba yaptım.
kış günü için en etkili ilaç.
bütün pişiridiklerimi ve çiğden sigara böreklerimi yerleştirdim.
1 ay gider bu yaptıklarım.
buzluğun boş olmasını hiç sevmiyorum.illa bir şeyler dolduracağım

Allah bereketlendirsin,afiyetle yiyin :KK68:

selam kızlar yoğunluğum hiç bitmiyor bugün
damla cikolata damla cikolata ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin
en uygun zamanda ben de poğaça yapıp buzluğa dolduracağım. geçen ay yaptıklarımın sonunu bugün sabah yedik :KK43:
geç kaldığımız sabahlar için büyük kurtarıcı.
Z zeyneprer bugün benim taraflardan ambulans isterlerse sen gel tamam mı ya sinir krizi geçireceğim ya da birinin kafasında laptop parçalayacağım. özel günlerim onun da etkisi var sanırım çok gerginim ve artık insanlara tahammülüm gerçekten kalmadı.
yoğun stres altında çalışman değil ama insanlara laf anlatamamak, onların umursamaz tavırları çok can sıkıcı olmaya başladı.
şu işleri yoluna koyup birkaç gün izin kullanmam şart oldu artık

selammm kızlar,
iyi misiniz bugün bari?

Allah bereketlendirsin,afiyetle yiyin :KK68:

selam kızlar yoğunluğum hiç bitmiyor bugün
damla cikolata damla cikolata ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin
en uygun zamanda ben de poğaça yapıp buzluğa dolduracağım. geçen ay yaptıklarımın sonunu bugün sabah yedik :KK43:
geç kaldığımız sabahlar için büyük kurtarıcı.
Z zeyneprer bugün benim taraflardan ambulans isterlerse sen gel tamam mı ya sinir krizi geçireceğim ya da birinin kafasında laptop parçalayacağım. özel günlerim onun da etkisi var sanırım çok gerginim ve artık insanlara tahammülüm gerçekten kalmadı.
yoğun stres altında çalışman değil ama insanlara laf anlatamamak, onların umursamaz tavırları çok can sıkıcı olmaya başladı.
şu işleri yoluna koyup birkaç gün izin kullanmam şart oldu artık

saolun kızlar, Allah razı olsun.
evde hazır yiyecek olduğunu bilmek huzur veriyor.

Merhaba kızlar nasılsınız? Biraz topladım kendimi çok şükür. Yine kötü bir nöbetti.
Sizden ne var ne yok

iyiyim kuzum sen nasılsın.
dinlen artık bugün bol bol..

sabah kalktım beyazları yıkadım astım.
dünden yıkanmış çamaşırlarımı toplayıp katladım.2 pantolon 1 gömlek ütülenmeyi bekliyor.
tüm evi süpürdüm,sildim,toz aldım.banyo wc temizlendi.
2-3 gün önce açtığım garnitürüm vardı yine garnitürlü pirinç pilavı yaptım
dün aldığım bütün tavuğu haşlayıp yarısını buzluğa attım, yarısını akşama kızartacağım.
cacık yapacağım.
mutfağı toparladım.bulaşıkları yıkayıp dolapları silip hepsini topladım.

şimdi kahvemi yaptım dinleniyorum...
az sonra ütümü yapıp duş alıp film izleme faslına geçeceğim.
bugün dışarı çıkmayacağım,evdeyim..
işler bitti kafam rahat çok şükür.

kazen mesaj göndermiş tüm üyelere.
coca cola işi gücü bırakıp kk nü irdelemiş ve raporlamış, okumanızı öneririm bi ara.
ilginç ve de ürkütücü olmuş...
ciddi mercek altındaymış tüm yazışmalarımız da,haberimiz yokmuş.

selammm kızlar,
iyi misiniz bugün bari?

saolun kızlar, Allah razı olsun.
evde hazır yiyecek olduğunu bilmek huzur veriyor.

iyiyim kuzum sen nasılsın.
dinlen artık bugün bol bol..

sabah kalktım beyazları yıkadım astım.
dünden yıkanmış çamaşırlarımı toplayıp katladım.2 pantolon 1 gömlek ütülenmeyi bekliyor.
tüm evi süpürdüm,sildim,toz aldım.banyo wc temizlendi.
2-3 gün önce açtığım garnitürüm vardı yine garnitürlü pirinç pilavı yaptım
dün aldığım bütün tavuğu haşlayıp yarısını buzluğa attım, yarısını akşama kızartacağım.
cacık yapacağım.
mutfağı toparladım.bulaşıkları yıkayıp dolapları silip hepsini topladım.

şimdi kahvemi yaptım dinleniyorum...
az sonra ütümü yapıp duş alıp film izleme faslına geçeceğim.
bugün dışarı çıkmayacağım,evdeyim..
işler bitti kafam rahat çok şükür.
Aayyy bizim hamarat hatun iş başında. Sen artık işe başla canım. Ev hanımlığında zirve yapacaksın yoksa :)
Bende tv karşısında uzanıyorum. Çamaşır yıkanıyor. Beyazlarım var toplanacak. Yenileri asmadan toplarım artık. Bugün pazarım var bi ara çıkmam lazım.
Sen yemeği bile halletmişsin nerdeyse. Zaten aslında karar vermek en önemli kısmı :)

X