BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar canım sıkıldı sizinle paylaşmak istiyorum
annem rahatsızdı biliyorsunuz, biz bel fıtığına yormuştuk belim ağrıyor diyince
araştırma hastanesine gitmek istediğini söyledi, daha önce kemoterapi gördüğü için özel hastanelere gitmek istemiyor
dün ağrıları çok artınca bugün özel hastaneye gitti kardeşimle, emar çekmişler sonuçları yarın çıkacak
ben kendimi biliyorum bel fıtığı gibi değil ağrım diyor, kemiklerim ağrıyor dayanamıyorum diyor
aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama dün akşamdan beridir de beynimi kemirip duran düşüncelerden bir an uzaklaşamıyorum

Allah korusun canım yaa, aklına kötüyü getirme..bazen çok ufak şeyler bile özellikle ilerleyen yaşlarda kemik eklem ağrısına sebep olabiliyor dvitamini ya da kalsiyum değerlerine baktırıp düşükse takviye alsın bence...özellikle menepozdan sonra kemik erimesi vs bu tarz ağrılara sebep olabiliyor.İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Rabbim şifa versin,güzel haberlerini almak nasip olsun

İyi düşün iyi olsun canım, ilerleyen yaşlarda kemik eklem ağrıları olabiliyor.
Bel fıtığı tutmuş olabilir yine.
Çok geçmiş olsun, güzel haberler alın inşallah...

Yeni yıl hedeflerin çok güzel sevgili sinirliportakal :)
Zevkle okudum..

Evet ilk sen vardın ama artık seni bulamıyoruz şekerim

Kuzum kötü düşünme ne olur. Allah kötü birşey vermesin. Dua edelim inş

Bizim kızlar bu gece yok
Biraz erken çıktım işten, kuaföre gidip saçımı boyattim, eşimin hediyesini aldım.
Sabah çıkmadan sofrayı hazırlamıştım
Eve geldim hazırlandım eşim geldi.
Sen kuaföre gitmeyecek mıydın diyor:))
Yemeğimizi yedik eski anıları yadettik birer kadeh bişey içtik. Öyle kutladık doğumgününü. Hediyesine çok şaşırdı :)
Biraz kafam dagildi acikcasi yoksa alkol pek kullanmayız hele hafta içi mümkün değil. İyi geldi, yarın yeni bir gün yeni umutlar

Senin için de güzel bir akşam olmuş o zaman canım, istikrarla spora devam
Ayyy yok yavrum iki gün üst üste çakırkeyif olmayı benim bünye kaldırmaz, mümkün değil :)

Canim tüm is hayatin boyunva bu durum boyle mi gidecek. Nobet durumun.
Yani 8-5 calişma olanagin yok mu
Bizim masa başı birimlerde var müdürlükte yada başhekimlikte. Boş kadro varsa geçiriyorlar. Şimdi değilsede ilerisi için düşünüyorum. Bide sosyal hizmet okuyorum ilerde belki geçiş yapmaya çalışırım. Şimdilik böyle devam maalesef

Benim bir tanidiğim egitici hemsire oldum 8-5 calisiyorum diyordu.
Cocuklar açisindan zorlaniyordu nöbet sisteminde

merhaba kızlar,günaydın :)))

K kahvemsi mutluluk doğum günün bugün müydü? yarın mı?
yeni yaşın kutlu olsun şimdiden, nice güzel yılların olsun..

çarşıya gittim gldim 1 saat tempolu yürüdüm.
yemek vakim yaklaşıyor ve inanılmaz açım.

marketten alış veriş yaptım,nescafe,sıvı sabun,ayran,tomurcı-uk çay aldım 20 tl ödedim.

çarşıda kuyumcuların önünden geçerken zor tuttum kendimi kk ile altın almamak için.
bu ayı bir atlatayım acısını çıkarırım inşallah.

şimdi yemeğimi hazırlayayım,malum tek öğün yiyorum
dün12.00 de ana yemek yemiş, 16.00 da da biraz ceviz,fındık badem ile 2 havuç yemiştim o zamandan beri bir şey yemiyorum...

Aa evet K kahvemsi mutluluk iyi ki doğdun sanaaaaa ohh neler yiceksin tek öğününde bakalım :)) sorma bu birikim nasıl bi hastalıkmış. Bende 15ini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…