- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Allah korusun canım yaa, aklına kötüyü getirme..bazen çok ufak şeyler bile özellikle ilerleyen yaşlarda kemik eklem ağrısına sebep olabiliyor dvitamini ya da kalsiyum değerlerine baktırıp düşükse takviye alsın bence...özellikle menepozdan sonra kemik erimesi vs bu tarz ağrılara sebep olabiliyor.İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Rabbim şifa versin,güzel haberlerini almak nasip olsunkızlar canım sıkıldı sizinle paylaşmak istiyorum
annem rahatsızdı biliyorsunuz, biz bel fıtığına yormuştuk belim ağrıyor diyince
araştırma hastanesine gitmek istediğini söyledi, daha önce kemoterapi gördüğü için özel hastanelere gitmek istemiyor
dün ağrıları çok artınca bugün özel hastaneye gitti kardeşimle, emar çekmişler sonuçları yarın çıkacak
ben kendimi biliyorum bel fıtığı gibi değil ağrım diyor, kemiklerim ağrıyor dayanamıyorum diyor
aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama dün akşamdan beridir de beynimi kemirip duran düşüncelerden bir an uzaklaşamıyorum
İyi düşün iyi olsun canım, ilerleyen yaşlarda kemik eklem ağrıları olabiliyor.kızlar canım sıkıldı sizinle paylaşmak istiyorum
araştırma hastanesine gitmek istediğini söyledi, daha önce kemoterapi gördüğü için özel hastanelere gitmek istemiyor
dün ağrıları çok artınca bugün özel hastaneye gitti kardeşimle, emar çekmişler sonuçları yarın çıkacak
ben kendimi biliyorum bel fıtığı gibi değil ağrım diyor, kemiklerim ağrıyor dayanamıyorum diyor
aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama dün akşamdan beridir de beynimi kemirip duran düşüncelerden bir an uzaklaşamıyorum
Yeni yıl hedeflerin çok güzel sevgilio zaman gelsin benden de yeni yıl hedefleri :))
İş için:
-Sabahları kızımı en geç 07.30 da uyandıracağım ki öğlen eve gidince erken uyutabileyim işe de geç kalmayayım.
-Sınavım var ona çalışacağım gerek işte, gerek otobüste, gerek akşamları kızım uyuyunca.
-Dosyaları yazabildiğim kadar yazacağım çok iş yapana yükleniyor sistem çalışanı çalıştırıyor bıktım bu durumdan.
-İş kıyafetlerini kombin yapıp ne giyeceğim düşüncelerinden kurtulmak istiyorum.
Birikim için:
-Aylık 1200 tl kadar nakit 300 tl kadar gram altın olarak hesapta birikime devam edeceğim kızımın kreş durumu netleşinceye kadar.
-Borçlarımı ödemeye devam edeceğim.(Ev kredisi-İhtiyaç kredisi-Öğrenim kredisi düzenli ödemelerim olur ve 2018 de bitmiyor hiç biri)
-Pazar ve market alışverişlerini dikkatli yapmaya devam edeceğim.
-Aylık 150-300 tl arası ihtiyaç dahilinde kıyafet vs harcaması için ayıracağım.(kızım-eşim-kendim için)
Ailem için:
-Kardeşim ve yeğenime hediye harçlık göndermeyi sıklaştıracağım çocuklar sevinsin.
-Büyüklerime saygısızlık etmeyeceğim ne düşünürsem düşüneyim iyice ölçüp tartmadan laf etmeyeceğim.
-Eşim benim dünyam onun kıymetini bileceğim üzmemeye yersiz trip atmamaya çalışacağım.
-Kızıma sınırsız davranmamaya çalışacağım kıyamıyorum diye sınırsız bir birey olmasını istemem.
Başkaları için: (İş yerimde ve sokaktaki insanlar)
-Kimseye güvenip sırrımı vs paylaşmayacağım.
-Paramın miktarını kimseye söylemeyeceğim.
-Herkesin hakkına dikkat edeceğim.
-Çok muhabbet etmeyeceğim ki sınırlarını çok çabuk aşmasınlar.
-(Böyle olmak zorunda kalmak beni üzse de bu halimle iş yerindekiler özellikle canımı sıkıyorlar)
Hedefler şimdilik böyle inşallah gerçekleştirebilmek ümidiyle.
Bu arada ben diyorum böyle oluyormuş kk da kızlar dedi diye bana eşim ve annem kk müdürü oldu bu da diyorlar
Evet ilk sen vardın ama artık seni bulamıyoruz şekerimay deme öyle kız seni ilk ben karşıladım burda müdür olarakinşallah şaka maka en az 1 yıldır buralardayım ben zaten
baskılar fena ben de fırsat bulmuşken yazdım canım senden de bekliyoruz o halde
inşallah canım hepimize nasip olsun gönlümüzden geçenleri yapabilmek
Kuzum kötü düşünme ne olur. Allah kötü birşey vermesin. Dua edelim inşkızlar canım sıkıldı sizinle paylaşmak istiyorum
Senin için de güzel bir akşam olmuş o zaman canım, istikrarla spora devamMisafirlerim geldi. Bizimkiler gerçi misafir sayılmaz. Onlar gitti yarım saat önce. Uğurlamaya çıktık sonra biraz yürüyüş ve koşu. Bakalım eşime bastırıyorum biraz şimdilik geliyor, bıkmaz umarım. oh çakır keyifsiniz bu gece, yarında devamı olmasın senin doğum günün diye :)K kahvemsi mutluluk
Canim tüm is hayatin boyunva bu durum boyle mi gidecek. Nobet durumun.Bugün 5e kadar çalışıyorum. Bir an önce eve gitmek istiyorum :)
Bizim masa başı birimlerde var müdürlükte yada başhekimlikte. Boş kadro varsa geçiriyorlar. Şimdi değilsede ilerisi için düşünüyorum. Bide sosyal hizmet okuyorum ilerde belki geçiş yapmaya çalışırım. Şimdilik böyle devam maalesefCanim tüm is hayatin boyunva bu durum boyle mi gidecek. Nobet durumun.
Yani 8-5 calişma olanagin yok mu
Benim bir tanidiğim egitici hemsire oldum 8-5 calisiyorum diyordu.Bizim masa başı birimlerde var müdürlükte yada başhekimlikte. Boş kadro varsa geçiriyorlar. Şimdi değilsede ilerisi için düşünüyorum. Bide sosyal hizmet okuyorum ilerde belki geçiş yapmaya çalışırım. Şimdilik böyle devam maalesef
Evet bende ilerisi için düşünüyorum açıkçası. Hayırlısı bakalımBenim bir tanidiğim egitici hemsire oldum 8-5 calisiyorum diyordu.
Cocuklar açisindan zorlaniyordu nöbet sisteminde
kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsunBugün 5e kadar çalışıyorum. Bir an önce eve gitmek istiyorum :)
Aa evet K kahvemsi mutluluk iyi ki doğdun sanaaaaamerhaba kızlar,günaydın :)))
K kahvemsi mutluluk doğum günün bugün müydü? yarın mı?
yeni yaşın kutlu olsun şimdiden, nice güzel yılların olsun..
çarşıya gittim gldim 1 saat tempolu yürüdüm.
yemek vakim yaklaşıyor ve inanılmaz açım.
marketten alış veriş yaptım,nescafe,sıvı sabun,ayran,tomurcı-uk çay aldım 20 tl ödedim.
çarşıda kuyumcuların önünden geçerken zor tuttum kendimi kk ile altın almamak için.
bu ayı bir atlatayım acısını çıkarırım inşallah.
şimdi yemeğimi hazırlayayım,malum tek öğün yiyorum
dün12.00 de ana yemek yemiş, 16.00 da da biraz ceviz,fındık badem ile 2 havuç yemiştim o zamandan beri bir şey yemiyorum...