BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de her fırsatta buarayı açıyorum ya
geçen arkadaşlarımla konuşurken bir konu oldu, benim arkadaşlarım şöyle şöyle yapıyor dedim, nerden buldun bu arkadaşları diyorlar
eski siz tanımazsınız dedim:))))
Hahhahaha seni yerim yerim :) bende bazen sizden duyduklarımı anlatıyorum. Bi arkadaştan duydum diye :)) aynı şey bende de oluyor :))

Ay kızlar nasıl hamlamışsam dün koştum ya bütün bacaklarım ağrıyo. Ay inş bu günde çıkarız. Bamya yaptım dünden de biraz mantı kalmıştı. Pazar var bugün çıksam salata malzemesi filan alsam iyi olacak :S
ben yılbaşı yemeğini hazırlarken biraz abartmışım,
bu haftayı çıkaracak kadar var, bir kısmını buzluğa da koydum.
bugün yemeğim var yani:)
dün pazar yaptım ama çok pahalıydı:KK43:

Ay buzluk rahatlıkmış gerçekten. Bu haftayı buzlukla geçirebilirim yani. Oh sen rahatsın demek. damla cikolata damla cikolata aynı şekilde teyzesi doldurmuştu yılbaşında yiyecekleri. Siz bu hafta yemekle uğraşmayın ohh

geçen arkadaşlarımla konuşurken bir konu oldu, benim arkadaşlarım şöyle şöyle yapıyor dedim, nerden buldun bu arkadaşları diyorlar
ben de hep gecen arkadas böyle böyle dedi diyorum annem kim bu arkadaslar diyo:KK48:

Hahhahaha seni yerim yerim :) bende bazen sizden duyduklarımı anlatıyorum. Bi arkadaştan duydum diye :)) aynı şey bende de oluyor :))

ben de hep gecen arkadas böyle böyle dedi diyorum annem kim bu arkadaslar diyo:KK48:

Hahahha :))) hepimiz öyle olduk :))

hahahahaha aynı bennn
ben de sürekli arkadaşlar şöyle dedi,böyle dedi deyip duruyorum, eşim de hangi arkadaşın ne ara dedi?sen evde değil miydin bugün deyip duruyor yazık :)))))

Ay buzluk rahatlıkmış gerçekten. Bu haftayı buzlukla geçirebilirim yani. Oh sen rahatsın demek. damla cikolata damla cikolata aynı şekilde teyzesi doldurmuştu yılbaşında yiyecekleri. Siz bu hafta yemekle uğraşmayın ohh
ayy aynen kızlar bundan sonra buzluğa sadece yemek koyacağım ben.sosyete mantısı,haşlanmış et, sigara böreği vb...çok kolay oluyor çıkarıp ısıtmak...

ben bugün kendime buzluktan tavuk çıkarıp haşladım yoğurt ve marul salata ile yedim..zaten 1 öğün yiyince yemek ihtiyacım olmuyor,ev yemek dolu,eşime yediriyorum artık :KK66:

o zaman gelsin benden de yeni yıl hedefleri :))

İş için:
-Sabahları kızımı en geç 07.30 da uyandıracağım ki öğlen eve gidince erken uyutabileyim işe de geç kalmayayım.
-Sınavım var ona çalışacağım gerek işte, gerek otobüste, gerek akşamları kızım uyuyunca.
-Dosyaları yazabildiğim kadar yazacağım çok iş yapana yükleniyor sistem çalışanı çalıştırıyor bıktım bu durumdan.
-İş kıyafetlerini kombin yapıp ne giyeceğim düşüncelerinden kurtulmak istiyorum.

Birikim için:
-Aylık 1200 tl kadar nakit 300 tl kadar gram altın olarak hesapta birikime devam edeceğim kızımın kreş durumu netleşinceye kadar.
-Borçlarımı ödemeye devam edeceğim.(Ev kredisi-İhtiyaç kredisi-Öğrenim kredisi düzenli ödemelerim olur ve 2018 de bitmiyor hiç biri)
-Pazar ve market alışverişlerini dikkatli yapmaya devam edeceğim.
-Aylık 150-300 tl arası ihtiyaç dahilinde kıyafet vs harcaması için ayıracağım.(kızım-eşim-kendim için)

Ailem için:
-Kardeşim ve yeğenime hediye harçlık göndermeyi sıklaştıracağım çocuklar sevinsin.
-Büyüklerime saygısızlık etmeyeceğim ne düşünürsem düşüneyim iyice ölçüp tartmadan laf etmeyeceğim.
-Eşim benim dünyam onun kıymetini bileceğim üzmemeye yersiz trip atmamaya çalışacağım.
-Kızıma sınırsız davranmamaya çalışacağım kıyamıyorum diye sınırsız bir birey olmasını istemem.

Başkaları için: (İş yerimde ve sokaktaki insanlar)
-Kimseye güvenip sırrımı vs paylaşmayacağım.
-Paramın miktarını kimseye söylemeyeceğim.
-Herkesin hakkına dikkat edeceğim.
-Çok muhabbet etmeyeceğim ki sınırlarını çok çabuk aşmasınlar.
-(Böyle olmak zorunda kalmak beni üzse de bu halimle iş yerindekiler özellikle canımı sıkıyorlar)

Hedefler şimdilik böyle inşallah gerçekleştirebilmek ümidiyle.
Bu arada ben diyorum böyle oluyormuş kk da kızlar dedi diye bana eşim ve annem kk müdürü oldu bu da diyorlar :KK70:

İş için:
-Sabahları kızımı en geç 07.30 da uyandıracağım ki öğlen eve gidince erken uyutabileyim işe de geç kalmayayım.
-Sınavım var ona çalışacağım gerek işte, gerek otobüste, gerek akşamları kızım uyuyunca.
-Dosyaları yazabildiğim kadar yazacağım çok iş yapana yükleniyor sistem çalışanı çalıştırıyor bıktım bu durumdan.
-İş kıyafetlerini kombin yapıp ne giyeceğim düşüncelerinden kurtulmak istiyorum.

Birikim için:
-Aylık 1200 tl kadar nakit 300 tl kadar gram altın olarak hesapta birikime devam edeceğim kızımın kreş durumu netleşinceye kadar.
-Borçlarımı ödemeye devam edeceğim.(Ev kredisi-İhtiyaç kredisi-Öğrenim kredisi düzenli ödemelerim olur ve 2018 de bitmiyor hiç biri)
-Aylık 150-300 tl arası ihtiyaç dahilinde kıyafet vs harcaması için ayıracağım.(kızım-eşim-kendim için)

Ailem için:
-Kardeşim ve yeğenime hediye harçlık göndermeyi sıklaştıracağım çocuklar sevinsin.
-Büyüklerime saygısızlık etmeyeceğim ne düşünürsem düşüneyim iyice ölçüp tartmadan laf etmeyeceğim.
-Eşim benim dünyam onun kıymetini bileceğim üzmemeye yersiz trip atmamaya çalışacağım.
-Kızıma sınırsız davranmamaya çalışacağım kıyamıyorum diye sınırsız bir birey olmasını istemem.

-(Böyle olmak zorunda kalmak beni üzse de bu halimle iş yerindekiler özellikle canımı sıkıyorlar)

Bu arada ben diyorum böyle oluyormuş kk da kızlar dedi diye bana eşim ve annem kk müdürü oldu bu da diyorlar :KK70:
Hahahaha müdür bide aramızda daha sık görebilsek :)) çok güzel hedeflerim canım Allah uygulamak nasip etsin. Seneye hep beraber yine hedef oluşturmak nasip etsin. Kızların baskıları üzerine bende hedef listesi oluşturacağım inş

İş için:

Birikim için:

Ailem için:

hedefler çok güzel,uygulamak nasip olsun inşallah canım

eşim aradı köyden 50 ye yakın köy yumurtası ve 2,5 litre süt gelmiş hediye...hay Allah razı olsun dedim..yumurtam da sütüm de bitmek üzereydi..yalnız 50 yumurta çok dedim 20 sini anneme bırakacak akşam gelirken...gelsin bol yumurtalı yemekler bu hafta :)))))
Ohh köy yumurtası gibi var mı ya miss oluyo misss

bizim buralarda bulmak yine nispeten daha kolay, arayıp sipariş ile evimize de getirtebiliyoruz.istanbul ankara vb çok büyük şehirlerde ulaşım zor oluyor bu tarz köy ürünlerine sanırım...
Evet istanbulda biraz zor oluyo canım. Arada mahalleye süt filan gelirdi de yumurtanın köyden olup olmadığını bilemezsin :) orda yaşarken pek öyle imkanımız olmazdı. Şimdi izmitte bulunabiliyor çok şükür sıkıntı çekmiyorum.

Evet istanbulda biraz zor oluyo canım. Arada mahalleye süt filan gelirdi de yumurtanın köyden olup olmadığını bilemezsin :) orda yaşarken pek öyle imkanımız olmazdı. Şimdi izmitte bulunabiliyor çok şükür sıkıntı çekmiyorum.
ben gidip yerinden bile alıyorum yumurtayı, salıyorlar kümese beni git topla diyorlar :))) aman yumy-urta ve sütümüz doğal olsun bari, her şey pakette, her şey suni...

Hahahaha müdür bide aramızda daha sık görebilsek :)) çok güzel hedeflerim canım Allah uygulamak nasip etsin. Seneye hep beraber yine hedef oluşturmak nasip etsin. Kızların baskıları üzerine bende hedef listesi oluşturacağım inş
ay deme öyle kız seni ilk ben karşıladım burda müdür olarak :dondurma::KK48: inşallah şaka maka en az 1 yıldır buralardayım ben zaten :cool:
baskılar fena ben de fırsat bulmuşken yazdım canım senden de bekliyoruz o halde :KK19:

hedefler çok güzel,uygulamak nasip olsun inşallah canım
inşallah canım hepimize nasip olsun gönlümüzden geçenleri yapabilmek

X