Sağol canım evet maalesef saat 10a doğru çıkacak. Bana siz huzurlu bi yılbaşı geçirin diye çalışıyoruz bak diyo :)))) maalesef işte..saol kuzum, hazırlıklar bitti, yavaştan hazırlanır çıkarız,sen de dikkat et kendine, çalışıyor mu eşin bu akşam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım evet maalesef saat 10a doğru çıkacak. Bana siz huzurlu bi yılbaşı geçirin diye çalışıyoruz bak diyo :)))) maalesef işte..saol kuzum, hazırlıklar bitti, yavaştan hazırlanır çıkarız,sen de dikkat et kendine, çalışıyor mu eşin bu akşam?
kıyamam, Allah kolaylık versin canım..polis ya da asker falan mı eşin? Rabbim yardımcısı olsun inşallah...Sağol canım evet maalesef saat 10a doğru çıkacak. Bana siz huzurlu bi yılbaşı geçirin diye çalışıyoruz bak diyo :)))) maalesef işte..
Evet canım polis. maalesef desem mi diye düşündüm birden :)kıyamam, Allah kolaylık versin canım..polis ya da asker falan mı eşin? Rabbim yardımcısı olsun inşallah...
40 bin polis bi o kadar da jandarma gorevliymis yilbasi icin.Evet canım polis. maalesef desem mi diye düşündüm birden :)
Evet Allah esirgesin. Geçen sene feci bir gün olmuştu.40 bin polis bi o kadar da jandarma gorevliymis yilbasi icin.
Bizde cikicaz ama yine endiseliyiz
Allaha emanet olsunlar, Allah korusun onları..hiç kolay değil işleri canım...Evet canım polis. maalesef desem mi diye düşündüm birden :)
Amin canım. Çok sağol.Allaha emanet olsunlar, Allah korusun onları..hiç kolay değil işleri canım...
tekrar geçmiş ola annecigine.Selam kızlar
Annemdeyim, hastaneye gittik. İğnelerini oldu. Daha iyi. Evdeki isleri halledip yemek hazırladım. Gece buradayım.
Ben normalde soğukkanlı, sakın bir insanım ama sağlık sektöründe calisamam sanırım. Z zeyneprer
Sağlık personeli ve asker, polis olanları takdir ve hayretle takip ederim. Bazı meslekleri yapabilmek için gerçekten gönül vermek gerekiyor
Evet bacım maaalesef bende bel ağrısı olarak kaldiBende bir etkisi olmadı ama olabiliyormuş canım sen yine de dikkat et hareketlerine ters hareket yapma :)
wawww bak bak bak. Harikasın hem dışarıya da çıkmayacaksinEllerine sağlık canım
Uzun zaman sonra eşimle başbaşa bir yeni yila giriş olacak. Biraz özel olsun istiyorum
bende bakayim ne demisssjnAy bu arada yeni birikimcilerin sayfasında yaptığım yoruma çok güldüm ayy çok hoşsun yaa :) benimde aklımdan geçenlerdi resmen :))) K kahvemsi mutluluk
Vallla bravo hem.evde hem işte Çalışkan hatunsun tebriklerKızlar temizliği yaptım, bulaşık makinası calistirdim, bir posta çamaşır yikadim. Sofrayı hazirladim. Disaridan alınacaklari da hallettik. Kısa zamanda çok şey yaptım:) Şimdi benim hazırlanma vaktim. Sonrasında kısa bir mola.
Hepimiz için hedeflerimize ulaşacağımiz, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Benimki de büroda ama polisler de maaşallah büro filan hiç dinlemiyorlar. Boş buldu mu yapıştırEşim idari islerde oldugu icin en azindan görev var hadi gel diyen yok
Digerlerini zaten hazir kita bekletiyorlar
Akıllı kadının hali başka :) al sana şahane yemekler dışarıya bi dünya bayacağına bana ver di mi :) ben yalnız gireceğim yılbaşınaKızlar eve geldim eşim cikalim mi diye tutturdu böyle günlerde dışarısı hele böyle bir zamanda Allah fırsat vermesin ama beni düşündürüyor
Neyse ki ikna ettim 100 TL de harçlığımı kaprim:)
Yemekleri koydum birazdan da bir süpürge açarım. 8 gibi de sofrayı kurarim
Teşekkürler canım inşallah hepimize güzel gelir 2018 :)) bu arada napıyoruz kocalarımızı mı boşuyoruz Yazık kız bugün bile çalışıyorlar inşallah 3 gibi gelir gece o zaman gireriz yeni yıla biz gece 12 yi o zamanmış varsayarız siz de öyle yapın bence tatlımEvet kızlar hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol birikimli seneler diliyorum. Herşey gönlümüzce olur umarım. Eşim hazırlanıyor yarım saat içinde çıkar. Napsam bu adamı boşasam mı göremiyom yüzünü yalnızda bıraktı gidiyo beni :)))))
gelmeyecek yani gelemeyecek eşin galiba.belki sürpriz yapar da erken gelir bacım. İyi olsun varsın geç gelsin sadece bir gün bu. Günde.bence yoksa yılın 365 gününden bir farkı yokAkıllı kadının hali başka :) al sana şahane yemekler dışarıya bi dünya bayacağına bana ver di mi :) ben yalnız gireceğim yılbaşına
Evet kızlar hepimize mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol birikimli seneler diliyorum. Herşey gönlümüzce olur umarım. Eşim hazırlanıyor yarım saat içinde çıkar. Napsam bu adamı boşasam mı göremiyom yüzünü yalnızda bıraktı gidiyo beni :)))))
Giderken yeni yılımı kutlamıyor musun dedim :) gelince dedi zaten. Sorma bekarlara amann polisle evlenmeyin diyorum :))) dün 4e doğru gelmişti. Bakalım bugün yine öyle olur sanırımTeşekkürler canım inşallah hepimize güzel gelir 2018 :)) bu arada napıyoruz kocalarımızı mı boşuyoruz Yazık kız bugün bile çalışıyorlar inşallah 3 gibi gelir gece o zaman gireriz yeni yıla biz gece 12 yi o zamanmış varsayarız siz de öyle yapın bence tatlım
Evet canım bir gün tabi. İşin espirisindeyim tabi. Ama polisleri çok fazla çalıştırdıkları bir gerçek. Aynen o olsa da aynı şey evde pineklicektik. Sen napıyosun :)gelmeyecek yani gelemeyecek eşin galiba.belki sürpriz yapar da erken gelir bacım. İyi olsun varsın geç gelsin sadece bir gün bu. Günde.bence yoksa yılın 365 gününden bir farkı yok