Sorma canım bu telefonlar var ya insanı zayıf noktasından vuruyorlar :)))Yok almadım alınırmi ya çakal isbankasi ya size burdan yazyom ya baktığım hangi site varsa hepsi alışveriş için kazaklar çizmeler montlar geçiriyor alttta bu akıllı telefonlar beni benden aldı.o parayı derhal altına cevirmeliyim yoksa cidden alışveriş yapacak
Hayırlı olsun canım. Sen nakitim var diyordun. Neden daha fazla almadın en 152lere düşmüştüBende aldim 3 gram 156 liradan.
Dusmustu. Mesai sastinin bitmesine 1 dk varken aldim.
Mutluyum
krema hazır mi evde mi yaptinEvet canım kuşbaşı. 2 göğüs. Biraz yeşil biberde attım doğrayıp. Pişmeye yakın kremayı attım bi 5 dk kadarda onunla pişti. Krebin içine koyduktan sonra krebi bohça gibi katlıcaksın. Tavuk tam ortaya konacak üstten alttan ve en son yanlardan katlanacak.
naısl alıyorsunuz?Bende aldim 3 gram 156 liradan.
Dusmustu. Mesai sastinin bitmesine 1 dk varken aldim.
Mutluyum
Kızlar iyi geceler. Vallla 300 TL bı param var bu aydan günlerdir alışveriş deliligi.hisssim var aman dedim durun iş banktan gram alayım. Abartısız iki gündür altını alamıyorum.bankaya giriş yapıp alacağım sırada altın fiyatları güncellendi tekrar deneyiniz diyor almamak mi gerek. Ya hardal kaban istiyorum yani modadann geri kalsam catlarim biri yardım etsin
Ben banka kartiyla aldmnaısl alıyorsunuz?
krediş kartıyla alınıyor mu?
Ayy ne ihtiyacı bacım vallla renk olsun kışın dış giyimde moda olsun diye alacağım alırsam aman vazgeçtim ama şık olmak istiyorum ne bilim sürekli aynı tonları giyinince ki vaktinde çok şık desekde işte ne bilim kendimi simartmaktan başka birşey değil. Yok yok vazgeçtimarkadaşım benim de kaban ihtiyacım var ama 3yıldır idare ediyordum artık almak istiyorum bugün iş çıkışı gidip alabilirim :)
bence ihtiyaçsa al istekse alma...
eşyayı çoğaltmak kalabalıktan başka şey değil :) hem sen o paraya çok güzel yatırım yaparsın ..
kaban fiyatları 300-400-500 tl..
ciddi para..ciddi gideer
Ay bende alamadım 157.8 di az önce isbankasi 156 olunca Alaçam 2 gramcik. Böylece kaban çizme lüksü mu gidermiş olacam. Zaten uçak bileti çocuğun mr i bende saçımın rofleye vs baya param çıkacak ay ne bilim bakalım Ocak maaasi kaç artış yansiyacakHayırlı olsun canım. Sen nakitim var diyordun. Neden daha fazla almadın en 152lere düşmüştü
Bende bugün alabilsem ah ahHayırlı olsun canım. Sen nakitim var diyordun. Neden daha fazla almadın en 152lere düşmüştü
Ayy ne ihtiyacı bacım vallla renk olsun kışın dış giyimde moda olsun diye alacağım alırsam aman vazgeçtim ama şık olmak istiyorum ne bilim sürekli aynı tonları giyinince ki vaktinde çok şık desekde işte ne bilim kendimi simartmaktan başka birşey değil. Yok yok vazgeçtim
Ben hazır aldım ama evde de yapabilirsin tabikrema hazır mi evde mi yaptin
Al mutlaka canım allllBende bugün alabilsem ah ah
Nice senelere canım. Rabbim çocuğunu sağ salim eline almayı nasip etsinKizlar bugun benim dogum günüm
Hem kırgınım hem hamileyim
Hem umutluyum
, Allah razı olsun canım teşekkür ederim eşim hatırladım ı hatırlamadımi bilmiyorum Dün Elinde ayıcık ile gelmiş Sevindim bana aldı diye Ama sonradan kıvırdı. Kendime aldım. Sen kenara koy diye verdim dedi.Nice senelere canım. Rabbim çocuğunu sağ salim eline almayı nasip etsineşin hatırladı mı acaba
157 olmusAlacağım Zeynep insalllah azıcık düşse. Haftasonu düğün var para katmam gerek