BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sorma canım bu telefonlar var ya insanı zayıf noktasından vuruyorlar :)))

krema hazır mi evde mi yaptin

arkadaşım benim de kaban ihtiyacım var ama 3yıldır idare ediyordum artık almak istiyorum bugün iş çıkışı gidip alabilirim :)
bence ihtiyaçsa al istekse alma...
eşyayı çoğaltmak kalabalıktan başka şey değil :) hem sen o paraya çok güzel yatırım yaparsın ..
kaban fiyatları 300-400-500 tl..
ciddi para..ciddi gideer

Ayy ne ihtiyacı bacım vallla renk olsun kışın dış giyimde moda olsun diye alacağım alırsam aman vazgeçtim ama şık olmak istiyorum ne bilim sürekli aynı tonları giyinince ki vaktinde çok şık desekde işte ne bilim kendimi simartmaktan başka birşey değil. Yok yok vazgeçtim

Hayırlı olsun canım. Sen nakitim var diyordun. Neden daha fazla almadın en 152lere düşmüştü
Ay bende alamadım 157.8 di az önce isbankasi 156 olunca Alaçam 2 gramcik. Böylece kaban çizme lüksü mu gidermiş olacam. Zaten uçak bileti çocuğun mr i bende saçımın rofleye vs baya param çıkacak ay ne bilim bakalım Ocak maaasi kaç artış yansiyacak

vazgeç bencede..
şık olmak sürekli aynı olmamak değilki; klasik şık ve güzel ürünlerin ikamesi olması gerekmiyor bence.ki eminim sen de modayı takip eden biri olarak gayet güzel eşya alıp kullanıyorsundur..
benim de kararım böyle:şık güzel bir tane olsun iyisinden kalitelisinden içime sinen bi şey olsun..isterim

Nice senelere canım. Rabbim çocuğunu sağ salim eline almayı nasip etsin eşin hatırladı mı acaba
, Allah razı olsun canım teşekkür ederim eşim hatırladım ı hatırlamadımi bilmiyorum Dün Elinde ayıcık ile gelmiş Sevindim bana aldı diye Ama sonradan kıvırdı. Kendime aldım. Sen kenara koy diye verdim dedi.
Bana almis bile olsa veris sekli sacma olduğu icin anlamadim hatırlayıp hatirlamadigini

Selam kızlar gece iyi kaynatmişsiniz yine:)
Az önce kumbaramdan çıkanlar ile 10 USD ve 0.85 gram altın aldim:))
Biraz da kendime nakit ayırdım bu ay kardesimden aldığının tamamını vericem inşallah, o zaman nakitim kalmaz zorda kalmıyim diye ayırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…