BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evlenirken borçsuz evlendim ama eşimin işlerin kötü gitmesi, işi kapatması, hastalığı, işsizliği derken bir türlü borctan kurtulamadık. Neredeyse 7 yıldır borç odemedigimiz bir tek ay olmadı. Onun için bugunumuze binlerce şükür.
Hayırlısıyla evimizi bir alsaydık da onun borcunu odeseydik
Rabbim hepimize sağlıkla huzurla oturacagimiz evler nasip etsin 2018de

Ben bunu etli yapıyorum gayet lezzetli oluyor tavukluda denerim haftasonu evdeyim

Amin canım inşallah. Çok geçmiş olsun. Eşin iyi mi şimdi? En önemli şey sağlık aslında. Dünya malın olmuş ne fayda işte insanoğlu

sağlık. Ve evde birliktelikle huzur olsun. Eminim güzel günlerimiz yakındır bacım.

Bende etli denerim bir ara bakalım
ay bana çok ağır gelmişti krepli aynısını besemal soslu kabakla denemiştir o daha iyiydi eğer ben gibi krep seviyorsanız yani 3. Lokmada batıyor diyorsanız kabakla deneyiniz

Kızlar iyi geceler. Vallla 300 TL bı param var bu aydan günlerdir alışveriş deliligi.hisssim var aman dedim durun iş banktan gram alayım. Abartısız iki gündür altını alamıyorum.bankaya giriş yapıp alacağım sırada altın fiyatları güncellendi tekrar deneyiniz diyor almamak mi gerek. Ya hardal kaban istiyorum yani modadann geri kalsam catlarim biri yardım etsin

Nasıl kabaklı gökçe hatun? İç harcını kabakla mı yaptın? Tavukluyu beğendim ben ya. Tereyağını ne kadar süre o çırpıcıyla çırptın? Bide pişmiş sütün kaymağıyla yaptın di mi

Hahahha deli kız. Bana da oluyor kur güncelleniyor bazen. İnatla tekrar tekrar deneyip alıyorum. Şimdi fiyatı ne kabanın bakalım?

Fırında besemal soslu kabak de çıkıyor. Daha sonra ilerletip sandal kabak yapmıştım. Yani kabakları ya hafif hasliyip suzyon ikiye bölüp içini karnıyarık gibi yap yine aynı tavuklu harcı içine koy üstte besemal soslu burda krep yerine alttta kabak oluyor hafifletiyorki ben kabak sevmem pek ona rağmen kayda değer bir tarifi krepli denemiştir ağır geldiği için biri demişti internettten almıştım kabaklı versiyonunu bilardo bak yaparsın... İkinci sorunuz. Ben yoğurt mayalanan için üç beş kilo süt alıp kaynatır iletirken o kavanoza üst kaynaklarını biriktirmistim. Ki çocukta olunca bir ara hergun günlük süt aldım kah ona bir küçük kavanoz yoğurt yapıp gerisini ıvır zıvır tatlı peynir hamur işi böbrekte kulllanmis o sezon bu kaynattıktan insan biriktirdiklerkmle yapayım dedim. Yani yine küçük bir sürahi vardı bende tupperin el rondosu var ipli değil onda onbeş DKK çırpıp baktım yagsilasti öyle ayarlamistim.hani birdaha sittin sene geçse ne o kaymağı biriktirebilirim nede yapabilirim. Mesele kaymağı biriktirmeye bacim

Hahahha deli kız. Bana da oluyor kur güncelleniyor bazen. İnatla tekrar tekrar deneyip alıyorum. Şimdi fiyatı ne kabanın bakalım?
Yok almadım alınırmi ya çakal isbankasi ya size burdan yazyom ya baktığım hangi site varsa hepsi alışveriş için kazaklar çizmeler montlar geçiriyor alttta bu akıllı telefonlar beni benden aldı.o parayı derhal altına cevirmeliyim yoksa cidden alışveriş yapacak
Kız bu saatte alma zaten. Mesai günleri ve mesai saatlerinde alacaksın. Yoksa zarar edersin

Cumartesi yumurta akıyla dediği maskeyi yapacam bir yerdedir okudum içine portakal kabuğu rendesi varsa kivi zeytinyağı koyup karışımı cirpmis yüze sürülünce temiz ve fres oluyormuş bir detoksa iç dış ihtiyacım var
..

Ha birde kızlar içinizde inci ağda alan kulllanmis varmı yine sormuştum. Yani lazere gitttim ama bıyık ve kol el üstünde minik tuylerr için alamam istiyorum

Kız Zeynep abi saattte niye hep senle ben oluyoz . Hadi benim durum ortada ama senin ne işin var gece gece. Nöbetçi misin

Kız Zeynep abi saattte niye hep senle ben oluyoz . Hadi benim durum ortada ama senin ne işin var gece gece. Nöbetçi misin
Yok ben nöbet usulü çalışmaktan uyku düzeni filan kalmadı. Kız örgü örmeye daldım bu saate kadar tv karşısında :) Unutmuşum bakmayı. Tamam kabaklı tarifi de bi ara denicem. Bak bende kabak yemeği filan yapmam. Kızartmasını severim kabağın bide biliyo musun bilmiyorum bi mezesi yapılıyo. 2 kabağı rendeleyip suyunu iyice sık. Zeytinyağında biraz kavur sonra 1 havuç rendele içine at sönene kadar kavur. Olunca üzerine sarımsaklı yoğurt ve bi kaşık mayonez karıştır güzelce. İstersen cevizde atabilirsin. Müthiş oluyo. Sarımsak isteğe bağlı tabi. Salata niyetine ye şekerim harika.

Aynen canım sabah ilk işin altın almak olsun yoksa para bi yere gidecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…