BİRİKİMCİ HATUNLAR

, Allah razı olsun canım teşekkür ederim eşim hatırladım ı hatırlamadımi bilmiyorum Dün Elinde ayıcık ile gelmiş Sevindim bana aldı diye Ama sonradan kıvırdı. Kendime aldım. Sen kenara koy diye verdim dedi.
Bana almis bile olsa veris sekli sacma olduğu icin anlamadim hatırlayıp hatirlamadigini
Evet değişik bi hareket. Hiç anlayamadım ne yapmak istediğini. Belki bugün verecektir sana.

Kizlar bugun benim dogum günüm
Hem kırgınım hem hamileyim
Hem umutluyum
mutlu yıllar bacım. Cocugunla güzel güzel nice umut dolu yıllara.

Selam kızlar gece iyi kaynatmişsiniz yine:)
Az önce kumbaramdan çıkanlar ile 10 USD ve 0.85 gram altın aldim:))
Biraz da kendime nakit ayırdım bu ay kardesimden aldığının tamamını vericem inşallah, o zaman nakitim kalmaz zorda kalmıyim diye ayırdım.
bereketli olsun bacim

evet 157.11 hedefim 156.45

sağol canım, inşallah hepimizinki bol bereketli olsun.
yılın son çalışma günü olduğu için aşırı bir yoğunluk var
herkes laylay lom takılırken kesintisiz çalışmak zorundayım:KK43:
akşam üzeri de şirkette yeni yıl eğlencesi var
Oo baya faal bi günmüş gerçekten. Allah kolaylık versin. Eğlenceye katılacaksın sanırım. Keyfini çıkar bari. Stresini, yorgunluğunu alır umarım

damla cikolata damla cikolata bu kadar ihmale gelemem ben ama olmazkiiiiiiiii nerdesin sen premses
canım yaaa abuk sabuk telaşlarım var giremedim buralara hiç,etiketleyince sen mail gelmiş öyle gördüm hemen yazayım dedim..özlüyorum sizleri..yıl sonu telaşlarım var, onlara koşuyorum...birikim de olmayınca gelinmiyor buralara...bu ay o kadar çok harcamam oldu ki, ocak ayında batabilirim :KK43:

şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım canlar..yeni hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bol şans,boool para getirsin inşallahhhh karamelli_turta karamelli_turta Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk sinirliportakal sinirliportakal B Bugunneselibirgun kgokce kgokce ve etiketleyemediğim tüm dostlara musmutlu yıllar dilerimm...

canım yaaa abuk sabuk telaşlarım var giremedim buralara hiç,etiketleyince sen mail gelmiş öyle gördüm hemen yazayım dedim..özlüyorum sizleri..yıl sonu telaşlarım var, onlara koşuyorum...birikim de olmayınca gelinmiyor buralara...bu ay o kadar çok harcamam oldu ki, ocak ayında batabilirim :KK43:

şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım canlar..yeni hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bol şans,boool para getirsin inşallahhhh karamelli_turta karamelli_turta Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk sinirliportakal sinirliportakal B Bugunneselibirgun kgokce kgokce ve etiketleyemediğim tüm dostlara musmutlu yıllar dilerimm...
Canım çok özletme kendini gel arada :KK200:
Hepimize şimdiden sağlıklı, huzurlu, mutlluluk dolu veee bol birikimli yıllar :KK60: :KK36:

kolay gelsin canım sana canını sıkma herşey olacağına varıyor her zaman.
teşekkür ederim herkese çok güzel bir yıl nasip olmasını diliyorum

Mutlu yıllar canım. Aman tatlı telaşlarsa hiç sorun değil. Umarım yeni yıl hepimize bol mutluluk, sağlık, huzur, birikim getirsin :)) arada harcamasız da olmuyor canım. Hepimizde aynı durumlar :KK66: tamam yeni yıla kadar sana müsade. Sonra bomba gibi bekliyoruz

kolay gelsin canım sana canını sıkma herşey olacağına varıyor her zaman.
teşekkür ederim herkese çok güzel bir yıl nasip olmasını diliyorum
Seni de bekliyoruz canım. Eskisi gibi faal değilsin. Seninde yoğunlukların var sanırım. Mutlu yıllar diliyorum. Sağlık, huzur, bol kazançlar inşallah

Mutlu yıllar canım. Aman tatlı telaşlarsa hiç sorun değil. Umarım yeni yıl hepimize bol mutluluk, sağlık, huzur, birikim getirsin :)) arada harcamasız da olmuyor canım. Hepimizde aynı durumlar :KK66: tamam yeni yıla kadar sana müsade. Sonra bomba gibi bekliyoruz
pek tatlı olmadı bu 2 gün ki telaşım tatlım..ticaret odası ile takıştım, en son bimere şikayet ettim de içim soğudu biraz..bimer e şikayet ettiğimi de söyleyince tutuşup çözdüler işlerimi,ama sinir harbi tabi...2 günde delirttiler beni :KK43:

yılbaşı akşamı için küçük teyzeme davetliyiz masülale... herkes içeceği içkisini, 1 çeşit ara sıcak, 1 çeşit de soğuk meze yapıp götürecek...yarın alış veriş yapar, pazar gündüz de hazırlıkları tamamlarım inşallah..henüz ne yapacağıma karar vermedim..teyzeler,annem,kuzenler derken kalabalık olacağız...

money kartta 21 tl param birikmiş bugün kipada harcamaya çalıştım olmadı, illa ki migrosa gidilecekmiş..yıl sonu silinir korkusu ile yarın alış verişimi gidip migrostan yapıp harcayacağım...

bu arada bu kadar giden paranın ardından üzülürken ben, eşime 3 kg lüks karışık çerez hediye gelmiş.. bu beni mutlu etti :))) bedava yemek, hoştur,candır :))))))

2017 durum değerlendirmesi yapmışız...
32 bin tl ( 22 bini altın 10 bin nakit) birikim yapabilmişim... maşallah,çok şükür,hamdolsun...bu ay 15 bin kredi çektim, toplam birikimim 47 bin tl oldu... 25 bin vadelide, 22 bin altın olarak beklemekte...geçen sene bugün 1 kuruş para yoktu kenarımda,olsa onu da harcardım :KK66: ilk altınımı şubat ayında almışım, ilk tasarruf tedbirimi de temmuzda yapmışım...hep bu topikler sayesinde..emeği geçen, katkısı olan herkese, başta karamelli_turta karamelli_turta ye çook teşekkür ederim..kendisinin haberi olmadan uzuun aylar sessizce okudum yazışmalarını..ve tüm topikleri...

Allah hepimizin birikimlerine bol bereket versin inşallah...Güzel günlerde, güzel hedeflere harcamak nasip olsun....

Son düzenleme:
Selam kızlar
Ben mesaj yazdım ama cevaplaya basmadim herhalde:KK43:
Akşamüzeri şirkette yeniyil kutlaması vardı, geciktim biraz. Evdeki işlerimi yarın halletmek lazım, artık utuyu yapmam lazım. Pazar gündüz anneme gideceğiz akşama evimize döneriz damla cikolata damla cikolata senden çok şey öğreneceğiz boş bırakma buraları
sinirliportakal sinirliportakal sen de

Selam kızlar
Ben mesaj yazdım ama cevaplaya basmadim herhalde:KK43:
Akşamüzeri şirkette yeniyil kutlaması vardı, geciktim biraz. Evdeki işlerimi yarın halletmek lazım, artık utuyu yapmam lazım. Pazar gündüz anneme gideceğiz akşama evimize döneriz damla cikolata damla cikolata senden çok şey öğreneceğiz boş bırakma buraları
sinirliportakal sinirliportakal sen de
canımm evet beğeni bildirimi geldi ama mesaj yazmamışsın...
ne haddime bir şey öğretmek be kuzum..ben de hep buralardan, google daki makalelerden öğrendim neler yapabileceğimi...inşallah ocak itibariyle tam gaz devam ederiz...

damla cikolata damla cikolata gözenekler için verdigin tarif ilgimi cekti 1-2 aydan sonra gözenekler gider mi bnm gözeneklerim belirgin ara verdigimizde eskisi gibi olur mu acaba ?
atlamışım canım bu mesajı..

gözenekler için sürekli cildi temiz tutmak toniklmek ( gül suyu ya da maden suyu da olur) ve nemlendirmek gerek..cilt temizlenmezse gözenklere yağ ve kir doluyor ve gözenekler açılıyor..bi de yaş ilerledikçe azalan kolajen yüzünden cilt yer çekimine yenik düşüyor ve aşağı doğru sarkmaya başlıyor bu sarkma sonucu da mevcut ufak gözenekler genişleyip büyüyor..bakım bırakılırsa çok çabuk eski haline dönmeye meyilli bu siyah nokta ve gözenekler maalesef

X