- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
Teşekkür ederimMutlu yıllar B Bugunneselibirgun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMutlu yıllar B Bugunneselibirgun
Evet değişik bi hareket. Hiç anlayamadım ne yapmak istediğini. Belki bugün verecektir sana., Allah razı olsun canım teşekkür ederim eşim hatırladım ı hatırlamadımi bilmiyorum Dün Elinde ayıcık ile gelmiş Sevindim bana aldı diye Ama sonradan kıvırdı. Kendime aldım. Sen kenara koy diye verdim dedi.
Bana almis bile olsa veris sekli sacma olduğu icin anlamadim hatırlayıp hatirlamadigini
Bereketli olsun tatlımmmm :))) iyi misinSelam kızlar gece iyi kaynatmişsiniz yine:)
Az önce kumbaramdan çıkanlar ile 10 USD ve 0.85 gram altın aldim:))
Biraz da kendime nakit ayırdım bu ay kardesimden aldığının tamamını vericem inşallah, o zaman nakitim kalmaz zorda kalmıyim diye ayırdım.
mutlu yıllar bacım. Cocugunla güzel güzel nice umut dolu yıllara.Kizlar bugun benim dogum günüm
Hem kırgınım hem hamileyim
Hem umutluyum
bereketli olsun bacimSelam kızlar gece iyi kaynatmişsiniz yine:)
Az önce kumbaramdan çıkanlar ile 10 USD ve 0.85 gram altın aldim:))
Biraz da kendime nakit ayırdım bu ay kardesimden aldığının tamamını vericem inşallah, o zaman nakitim kalmaz zorda kalmıyim diye ayırdım.
evet 157.11 hedefim 156.45157 olmus
sağol canım, inşallah hepimizinki bol bereketli olsun.Bereketli olsun tatlımmmm :))) iyi misin
Oo baya faal bi günmüş gerçekten. Allah kolaylık versin. Eğlenceye katılacaksın sanırım. Keyfini çıkar bari. Stresini, yorgunluğunu alır umarımsağol canım, inşallah hepimizinki bol bereketli olsun.
yılın son çalışma günü olduğu için aşırı bir yoğunluk var
herkes laylay lom takılırken kesintisiz çalışmak zorundayım
akşam üzeri de şirkette yeni yıl eğlencesi var
canım yaaa abuk sabuk telaşlarım var giremedim buralara hiç,etiketleyince sen mail gelmiş öyle gördüm hemen yazayım dedim..özlüyorum sizleri..yıl sonu telaşlarım var, onlara koşuyorum...birikim de olmayınca gelinmiyor buralara...bu ay o kadar çok harcamam oldu ki, ocak ayında batabilirimdamla cikolata bu kadar ihmale gelemem ben ama olmazkiiiiiiiii nerdesin sen premses
Canım çok özletme kendini gel aradacanım yaaa abuk sabuk telaşlarım var giremedim buralara hiç,etiketleyince sen mail gelmiş öyle gördüm hemen yazayım dedim..özlüyorum sizleri..yıl sonu telaşlarım var, onlara koşuyorum...birikim de olmayınca gelinmiyor buralara...bu ay o kadar çok harcamam oldu ki, ocak ayında batabilirim
şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım canlar..yeni hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bol şans,boool para getirsin inşallahhhh karamelli_turta Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk sinirliportakal B Bugunneselibirgun kgokce ve etiketleyemediğim tüm dostlara musmutlu yıllar dilerimm...
buralardayım aslında biliyorsun ya tatlim...bu birkaç gündür telaşım fazla oldu, yeni yıla girelim kopmam artık inşallah :)Canım çok özletme kendini gel arada
Hepimize şimdiden sağlıklı, huzurlu, mutlluluk dolu veee bol birikimli yıllar
kolay gelsin canım sana canını sıkma herşey olacağına varıyor her zaman.canım yaaa abuk sabuk telaşlarım var giremedim buralara hiç,etiketleyince sen mail gelmiş öyle gördüm hemen yazayım dedim..özlüyorum sizleri..yıl sonu telaşlarım var, onlara koşuyorum...birikim de olmayınca gelinmiyor buralara...bu ay o kadar çok harcamam oldu ki, ocak ayında batabilirim
şimdiden hepinizin yeni yılını kutlarım canlar..yeni hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bol şans,boool para getirsin inşallahhhh karamelli_turta Z zeyneprer K kahvemsi mutluluk sinirliportakal B Bugunneselibirgun kgokce ve etiketleyemediğim tüm dostlara musmutlu yıllar dilerimm...
kolay gelsin canım sana canını sıkma herşey olacağına varıyor her zaman.
teşekkür ederim herkese çok güzel bir yıl nasip olmasını diliyorum
Mutlu yıllar canım. Aman tatlı telaşlarsa hiç sorun değil. Umarım yeni yıl hepimize bol mutluluk, sağlık, huzur, birikim getirsin :)) arada harcamasız da olmuyor canım. Hepimizde aynı durumlar tamam yeni yıla kadar sana müsade. Sonra bomba gibi bekliyoruzcanım yaaa abuk sabuk telaşlarım var giremedim buralara hiç,etiketleyince sen mail gelmiş öyle gördüm hemen yazayım dedim..özlüyorum sizleri..yıl sonu telaşlarım var, onlara koşuyorum...birikim de olmayınca gelinmiyor buralara...bu ay o kadar çok harcamam oldu ki, ocak ayında batabilirim
Seni de bekliyoruz canım. Eskisi gibi faal değilsin. Seninde yoğunlukların var sanırım. Mutlu yıllar diliyorum. Sağlık, huzur, bol kazançlar inşallahkolay gelsin canım sana canını sıkma herşey olacağına varıyor her zaman.
teşekkür ederim herkese çok güzel bir yıl nasip olmasını diliyorum
pek tatlı olmadı bu 2 gün ki telaşım tatlım..ticaret odası ile takıştım, en son bimere şikayet ettim de içim soğudu biraz..bimer e şikayet ettiğimi de söyleyince tutuşup çözdüler işlerimi,ama sinir harbi tabi...2 günde delirttiler beniMutlu yıllar canım. Aman tatlı telaşlarsa hiç sorun değil. Umarım yeni yıl hepimize bol mutluluk, sağlık, huzur, birikim getirsin :)) arada harcamasız da olmuyor canım. Hepimizde aynı durumlar tamam yeni yıla kadar sana müsade. Sonra bomba gibi bekliyoruz
canımm evet beğeni bildirimi geldi ama mesaj yazmamışsın...Selam kızlar
Ben mesaj yazdım ama cevaplaya basmadim herhalde
Akşamüzeri şirkette yeniyil kutlaması vardı, geciktim biraz. Evdeki işlerimi yarın halletmek lazım, artık utuyu yapmam lazım. Pazar gündüz anneme gideceğiz akşama evimize döneriz damla cikolata senden çok şey öğreneceğiz boş bırakma buraları
sinirliportakal sen de
atlamışım canım bu mesajı..damla cikolata gözenekler için verdigin tarif ilgimi cekti 1-2 aydan sonra gözenekler gider mi bnm gözeneklerim belirgin ara verdigimizde eskisi gibi olur mu acaba ?