- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
günaydın kızlarGünaydın kızlarrr
nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarGünaydın kızlarrr
İyi canım ne olsun evdeyim bugün. Sen iştesin herhalde. Dinlenebildin mi barigünaydın kızlar
nasılsın canım
aaa ne güzel, o zaman kendine bakım yapabilirsinİyi canım ne olsun evdeyim bugün. Sen iştesin herhalde. Dinlenebildin mi bari
param olsa ben her an alırım :)arakdaşlarım şu an altın alımı için ne düşünüyorsunuz?
param olsa ben her an alırım :)
Bendeparam olsa ben her an alırım :)
Oo gelsin maaşlar :) gelsin altınlar :)bugün de yoğun bir gün, ama tatlı yoğunluk aralık ayı maaşımızı alacağız, hazırlık yapmam lazım:)
yok yawrum bu ayki para aybaşında kredi kapatırken kardeşimden aldığım borca gidecek.Oo gelsin maaşlar :) gelsin altınlar :)
kesinlikle azaltmalisin. Hemen birakmak ama bir arastir su datca bademimiydi macunumsu birsey cok kisinin cigerlerini temizleyip birakmasina vesile olmusBende içiyorum gökçe hatun. Hem bırakmak istiyorum hemde öyle seviyorum ki meretinapıcam bilmiyorum.
Hımmm :S aman borç olmasın da birikim sonradan yapılıtyok yawrum bu ayki para aybaşında kredi kapatırken kardeşimden aldığım borca gidecek.
bu ayın birikimi borç ödemek olacak
Tamam canım bakayım ben bi ona. Sağol.kesinlikle azaltmalisin. Hemen birakmak ama bir arastir su datca bademimiydi macunumsu birsey cok kisinin cigerlerini temizleyip birakmasina vesile olmus
Ondan aldığımı verince sadece kk kalacak o da Şubat'ta kapaticam inşallahHımmm :S aman borç olmasın da birikim sonradan yapılıt
Yani evlendiler ve ömür boyu kredi ödediler:)Ondan aldığımı verince sadece kk kalacak o da Şubat'ta kapaticam inşallah
Sonra da ev kredisi çekersek o olur
Sorma canım artık maalesef hep öyle. İş hayatına başladığımdan beri borç ödüyorum. Annemlerle ev aldık bi dünya başka borçlar ödedik. Evlendim düğünü, eşyası, arabası borç borç hep borç. 2 aydır borcum yok. Eşiminde 15inde bitti şükür. Normal masraflar inşallah bu saatten sonra. Ev peşinatı biriktirmem lazım.Yani evlendiler ve ömür boyu kredi ödediler:)
Evet canım kuşbaşı. 2 göğüs. Biraz yeşil biberde attım doğrayıp. Pişmeye yakın kremayı attım bi 5 dk kadarda onunla pişti. Krebin içine koyduktan sonra krebi bohça gibi katlıcaksın. Tavuk tam ortaya konacak üstten alttan ve en son yanlardan katlanacak.değişik tarifleri severim tavukları kuşbaşı mi koydunuz yam tarif rica ediyorum cnm