• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende içiyorum gökçe hatun. Hem bırakmak istiyorum hemde öyle seviyorum ki mereti :KK43: napıcam bilmiyorum.
kesinlikle azaltmalisin. Hemen birakmak ama bir arastir su datca bademimiydi macunumsu birsey cok kisinin cigerlerini temizleyip birakmasina vesile olmus

Yani evlendiler ve ömür boyu kredi ödediler:)
Sorma canım artık maalesef hep öyle. İş hayatına başladığımdan beri borç ödüyorum. Annemlerle ev aldık bi dünya başka borçlar ödedik. Evlendim düğünü, eşyası, arabası borç borç hep borç. 2 aydır borcum yok. Eşiminde 15inde bitti şükür. Normal masraflar inşallah bu saatten sonra. Ev peşinatı biriktirmem lazım.

Bu akşam arkadaşın verdiği bir yemek denedik eşimle. Kremalı biberli tavuk pişirdik. Bi yandan krep yaptık. Tavuğu krebin içine koydum. Krebi katladım borcama yerleştirdim. Üzerine beşamel sos ve kaşar. Fırında üzeri kızarıncaya kadar durdu. Güzel oldu. 3 tane yaptık. Acayip doyurucu. Biliyor musunuz bilmiyorum. Denemenizi isterim

değişik tarifleri severim tavukları kuşbaşı mi koydunuz yam tarif rica ediyorum cnm
Evet canım kuşbaşı. 2 göğüs. Biraz yeşil biberde attım doğrayıp. Pişmeye yakın kremayı attım bi 5 dk kadarda onunla pişti. Krebin içine koyduktan sonra krebi bohça gibi katlıcaksın. Tavuk tam ortaya konacak üstten alttan ve en son yanlardan katlanacak.

Back