Ben akşamdan çıkartıyorum, bazen tost makinasında istiyorum.Kizlar buzluktaki hamurişlerinizi ne kadar önceden cıkarıosunuz ? Ya da fırına atıyor musunuz tekrar ısıtmak için ?
Ben az önce ilk denememi yaptim.Kizlar buzluktaki hamurişlerinizi ne kadar önceden cıkarıosunuz ? Ya da fırına atıyor musunuz tekrar ısıtmak için ?
Tost mak iyi fikirmişBen akşamdan çıkartıyorum, bazen tost makinasında istiyorum.
Başarılar... Ve hattta bunu okuyorsan nasıl geçti bacım.Eve yeni geldim kızlar. Yarın sınav sonrası görüşürüz inş. İyi geceler prensesler :)
Elektrik den daha elzem suGünaydın kızlar
Dünden beridir sular yokgece gelecekti şimdi de öğlen diyorlar.
Sucuyu arayıp su söyledim. Mutfakta bir damla suyum yok. Kahvaltı bile hazırlayamadim su yok diye(((
Günaydın kızlar
Dünden beridir sular yokgece gelecekti şimdi de öğlen diyorlar.
Sucuyu arayıp su söyledim. Mutfakta bir damla suyum yok. Kahvaltı bile hazırlayamadim su yok diye(((
3 dersten girdim biri muallak canım hayırlısı bakalım. bi daha uğraşmak zorunda kalmam umarımBaşarılar... Ve hattta bunu okuyorsan nasıl geçti bacım.
Tatlım stres yapma tık hepsini o halde bulaşık makinesine,kalksın gözünün önünden.Offf ya hala su gelmedi, mutfak çok fena
Tikacak yer var mı diye sorsanTatlım stres yapma tık hepsini o halde bulaşık makinesine,kalksın gözünün önünden.
Şu yaşıma geldim ilk kez yaşıyorum bu durumuCok zorrrrr
Yıl olmus 2018 istanbulun göbeğinde su gidiyor
Biz güneydoğudayken çok kesilirdi.hey gidi gunlerrrkurban bayraminda bile kesilirdi. Elektrik daha beter. Sürekli
haydi bakalım gönlünce olsun3 dersten girdim biri muallak canım hayırlısı bakalım. bi daha uğraşmak zorunda kalmam umarım
Geldi mi sularTikacak yer var mı diye sorsan
Dün tam makinayı çalıştırırken farkettim su olmadığını :)) hamurda yaptım dün onlarında gözümün önünde durmasın diye itekledim makinaya.
Damacanayla işlerimi azıcık hallettim ama, yemek falan yok. Gün bitti neredeyse.
Her saat başı suyun geleceği saati oteliyorlar. Sabahtan bilseydim bu kadar saat gelmeyeceğini çıkar dışarda takılırdım. Bu stresi de yaşamazdim.
Akşamda amcamla yengemi çaya çağırdım, hamurisi falan var, evde temiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?