BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kizlar buzluktaki hamurişlerinizi ne kadar önceden cıkarıosunuz ? Ya da fırına atıyor musunuz tekrar ısıtmak için ?
Ben az önce ilk denememi yaptim.
Daha dogrusu poğaca yapinca çikarip hemen mikrodalgaya atiyodum cok guzel oluyordu 2 dkda
Akşamdan gözleme yapip buzluğa atmiştim
Sabah cikarir cikarmaz tavada biraz tereyagi ile isittim guzel oldu

Günaydın kızlar
Dünden beridir sular yok gece gelecekti şimdi de öğlen diyorlar.
Sucuyu arayıp su söyledim. Mutfakta bir damla suyum yok. Kahvaltı bile hazırlayamadim su yok diye(((

Tatlım stres yapma tık hepsini o halde bulaşık makinesine,kalksın gözünün önünden.
Tikacak yer var mı diye sorsan
Dün tam makinayı çalıştırırken farkettim su olmadığını :)) hamurda yaptım dün onlarında gözümün önünde durmasın diye itekledim makinaya.
Damacanayla işlerimi azıcık hallettim ama, yemek falan yok. Gün bitti neredeyse.
Her saat başı suyun geleceği saati oteliyorlar. Sabahtan bilseydim bu kadar saat gelmeyeceğini çıkar dışarda takılırdım. Bu stresi de yaşamazdim.
Akşamda amcamla yengemi çaya çağırdım, hamurisi falan var, evde temiz diye

Cok zorrrrr
Yıl olmus 2018 istanbulun göbeğinde su gidiyor
Biz güneydoğudayken çok kesilirdi.hey gidi gunlerrrkurban bayraminda bile kesilirdi. Elektrik daha beter. Sürekli

Cok zorrrrr
Yıl olmus 2018 istanbulun göbeğinde su gidiyor
Biz güneydoğudayken çok kesilirdi.hey gidi gunlerrrkurban bayraminda bile kesilirdi. Elektrik daha beter. Sürekli
Şu yaşıma geldim ilk kez yaşıyorum bu durumu
Aynen öyle, şu anda İstanbul'un sözüm ona 4 büyük, gözde, merkezi, kalabalık ilçesinde insanlar rezillik yaşıyor. İski sesli yanittan öteye gitmiyor. Dünden beridir sürekli magazin programlarındaki az sonraları gibi saati oteliyorlar ama gelin görün ki hala su yok. 24 saatten fazla bir süre kış günü su kesmek nedir ya, neden önceden bildirilmez.
Kombi arızaya geçti kapatmak zorunda kaldık. Ufoyu açtım en azından sıcak diye avutuyorum kendimi ama sakinlesemiyorum.

bayanlar hafta sonu bitti bakın dikkat edin hafta ici iş dönüşü açlık üzerin e yapılan fevri alışverişlerden.
bugün acil ihtiyaçlar için gezme dönüşü uğradık markete. 90 lira uçtu gitti. zaten peynir yumurta sebze süt vs derken 90 i buldu. her şey çok pahalı. mandalina 4 buçuk lira almadim geçen haftadan kalan meyveler bitsin. birazda ayva ile kuru üzümüm var. yoğurt bitmeden komposto yaparim

Geldi mi sular

Yemek yapmaya hiç niyetim yoktu zorla kalktım bişeler yaptım açıldım biraz. Bugün uyumaktan ev temizliğide kaldı. Eşimde koca gün yoktu en iyisi uyumaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…