- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
HayirrrrrrrGeldi mi sular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayirrrrrrrGeldi mi sular
Dinlenmişsin ne güzel işte canım temizliği sonrada yapsan olurYemek yapmaya hiç niyetim yoktu zorla kalktım bişeler yaptım açıldım biraz. Bugün uyumaktan ev temizliğide kaldı. Eşimde koca gün yoktu en iyisi uyumaktı
Çok uzun sürmüş ya zulüm resmen :SHayirrrrrrr
Bu İski yüzünden resmen kabus gibi bir 24 saat geçirdim.Çok uzun sürmüş ya zulüm resmen :S
Evet bari planlı haberli olsaymış insanlar ona göre önlemini alırdı :SBu İski yüzünden resmen kabus gibi bir 24 saat geçirdim.
Saclarimi yıkamaya kuaföre gittim, tabi bütün mahalle orada. Ben eve geldim sular geldi. Şaka gibi resmen ya
Bir saat falan oluyor geldi su
Hemen bulaşık makinasını açıp duşa girdim. Mutfağı toparladım.
Ama yaşadığım stres tarifsiz
Arıza olunca planlı kesinti yapılamıyor, derhal müdahale için sular kesiliyor hannnnfendi dedi iskideki gorevliEvet bari planlı haberli olsaymış insanlar ona göre önlemini alırdı :S
Doğruda bu kadar uzun süreli arıza da neymişArıza olunca planlı kesinti yapılamıyor, derhal müdahale için sular kesiliyor hannnnfendi dedi iskideki gorevli
Walla saçma sapan şeyler söylediler her aradığımızda sonuç ben yaşanan rezilligi biliyorum başka da bişey yokDoğruda bu kadar uzun süreli arıza da neymiş
Geçenlerde burdada planlı oldu 24 saat filandı sanırım.barajda bakım varmış. Ben depoladım tabi. Haberim var diye bide anneme gittik o gün galiba. Haberli olunca insan hazırlanıyo en azındanWalla saçma sapan şeyler söylediler her aradığımızda sonuç ben yaşanan rezilligi biliyorum başka da bişey yok
Evde her zaman 2 damacana su koyuyorum balkona, mutfak için küçük bidon vardı yetmedi. Makina doluydu, evdeyiz yedik içtik mecburen damacana aldım. Benim buraya da pazar günü sadece erikli geliyor. Neyse ya bir daha yaşamaya umarım,kabus gibiydiGeçenlerde burdada planlı oldu 24 saat filandı sanırım.barajda bakım varmış. Ben depoladım tabi. Haberim var diye bide anneme gittik o gün galiba. Haberli olunca insan hazırlanıyo en azından
Ay inş canım. Bu günü sil hafızandan :) çok şükür geçte olsa mutlu son. Polyannacılık oynamak lazım. Çok şükür evimizde suyumuz var. Ara ara da kesilebilir filan :)) sinir olma şimdi bana :))Evde her zaman 2 damacana su koyuyorum balkona, mutfak için küçük bidon vardı yetmedi. Makina doluydu, evdeyiz yedik içtik mecburen damacana aldım. Benim buraya da pazar günü sadece erikli geliyor. Neyse ya bir daha yaşamaya umarım,kabus gibiydi
Bugün tüm sinir limitim doldu:)))Ay inş canım. Bu günü sil hafızandan :) çok şükür geçte olsa mutlu son. Polyannacılık oynamak lazım. Çok şükür evimizde suyumuz var. Ara ara da kesilebilir filan :)) sinir olma şimdi bana :))
Ay kıyamam evet sinir bozucu gerçekten tahmin edebiliyorum tuvaleti duşu bulaşığı hepsi kabus :SBugün tüm sinir limitim doldu:)))
Çok şükür suyumuz geldi, hayatta böyle şeyler de olabiliyormus:)
Gereksiz kozmetiklerden hariç cok guzel bir gün olmuş amagünaydın birikimci hatunlar, iyi haftalar dilerim hepimize...
bu haftasonları kendimi dizginlemek ile ilgili kesinlikle sorunum var dün yine bir sürü para harcadık,harcayıp harcayıp sonra da pişman oluyorum
dün farklı bir şey yapmak üzere, dağa kayak merkezine çıkalım dedik..yolda giderken dağ eteğine kurulmuş köy pazarına denk geldim ve dayanamayıp daldım...pazara pek gidemiyorum normalde,evime yakın pazar kurulmuyor...bi de köy pazarı olunca gözüm döndü..çeşit çeşit mandalina,portakal,elma,armut,muz vs aldım..3 er kilo 3 er kilo,kıtlıktan çıkmış gibi...arabaya yerleştirince ne kadar abarttığımı farkettim ama iş işten geçmişti...dağ yolunda zincir- kış lastiği kontrolü yapan polisler vardı hepsine mandalina portakal dağıttım,işe yaramış oldu :) dağda mangallar kurmuşlar sucuk köfte vs ne bulduysak yedik..dönüşte sigara almak için migrosa girdik ve o muhteşem kozmetik indirimi ile burun buruna geldim...
benim ekonomideki imtihanım kozmetik ürünleri sanırım..tutamıyorum kendimi...topladım yine makyaj temizleyici losyon, temzileme suyu,cilt bakım yağı vs ne varsa ((((
sözde bugün evden çıkmayacaktım harcama yapmamak için, ama maalesef nescafe sigara ve t.kağıdı almam gerekiyor..yine gözüktü migros yolları..bezdim vallahi....
aynen canım,kozmetikler gereksizdi..vücudumun her bölgesi için ayrı bir krem ve losyon mevcut evde..hatta fazla fazla..tutamıyorum kendimi konu bakım kremi vs olunca (((Gereksiz kozmetiklerden hariç cok guzel bir gün olmuş ama
bak yaa kozmetik yazdık ya burada, şimdi tüm kk reklamları kozmetik ürünlerine döndü..sayfada kremler uçuşuyor (((aynen canım,kozmetikler gereksizdi..vücudumun her bölgesi için ayrı bir krem ve losyon mevcut evde..hatta fazla fazla..tutamıyorum kendimi konu bakım kremi vs olunca (((
Valla ben evdeki tüm kremleri attim.aynen canım,kozmetikler gereksizdi..vücudumun her bölgesi için ayrı bir krem ve losyon mevcut evde..hatta fazla fazla..tutamıyorum kendimi konu bakım kremi vs olunca (((
neden ki? sevmiyor musun kullanmayı?Valla ben evdeki tüm kremleri attim.
İnanir misin öýle çoktu kineden ki? sevmiyor musun kullanmayı?