• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben sinir olurdum, kapısına gitmezdim ama kendi kendime soylenirdim:)
Bütün işler bitti, sabah kalkınca da yatak odasının tozlarını alıp bir makina çamaşır yıkadım mı tamamdır.
Sonra isteyen buyursun gelsin.
Şimdi dusa gidip oje surucem. Çokta uykum var yaaa
Ay ojemizide sürmeden yatmayız :) bi ara bende her gün sürer değiştirirdim artık aklıma gelmiyor

Bugün bende açılamadım bi türlü. Kahve yaptım şimdi açılırım inş buyrun kahveye :) çalışan kadın olmak çok zor :KK43:(
Canım öyle zor ki çalışan kadın olmak evde bir dünya iş beni bekliyor saatlerce sürecek. ve çok bunalıyorum hep aynı seylerin tekrar etmesinden

Ayyy kızlar yanlış anlaşılmasın ama böyle son dakika haber verip gelecek olan misafire ailem bile olsa alışamadım ben. Defalarca diyorum bana önceden, birkaç gün önceden haber verin. Bir de net değil ihtimal yani. İki gün mesaideydim zaten, yarın toplantı var sonrasında arkadaşımla çıkacağız. Oje sürmek gereken yerde wc cifliyorum ya:KK43:(( isyaaaan.
Daha da isim bitmedi
Bende hiç hoşlanmam mümkün olduğu kadr reddederim. sonuctâ ev hali temizlik hazırlık zor

Günaydın canlar. Sabahın ayazında sınav için yollara düştüm ay nasıl soğuk. Kocaeli üniversitesi biraz tepede kalıyor lapa lapa kar yağıyordu . :110:bugünki sınavlarım biraz iyi geçti esas korkum yarınkiler çünkü onlara hiç çalışmadım. evdeyim şimdi bir kaç saate anneme geçeriz kuzenin nişanı var bu akşam. Çok kötü denk geldi yanında olamadım.

Toplantı yeni bitti, tabi gün de öldü:(
Arkadaşımla buluşup kahve icecektik hava kötü diye çıkmak istemedi ve akşam babam da gelmiyor.
Ben de plansız programsız kaldım öylece.
Birazdan toparlanıp cikicam. Markete uğrayıp eve geçerim.
Hamurisi birseyler yapıp buzlugu koyacağım.

Günaydın canlar. Sabahın ayazında sınav için yollara düştüm ay nasıl soğuk. Kocaeli üniversitesi biraz tepede kalıyor lapa lapa kar yağıyordu . :110:bugünki sınavlarım biraz iyi geçti esas korkum yarınkiler çünkü onlara hiç çalışmadım. evdeyim şimdi bir kaç saate anneme geçeriz kuzenin nişanı var bu akşam. Çok kötü denk geldi yanında olamadım.
Sevindim senin için yarına da eve döndüğünde biraz bakarsın şansına bildiğin yerden sorarlar belki
Nisan kötü olmuş ama yapacak bişey yok düğünde destek olursun canım
Herşey planladigimiz gibi olmuyor malesef

Ayyy kızlar yanlış anlaşılmasın ama böyle son dakika haber verip gelecek olan misafire ailem bile olsa alışamadım ben. Defalarca diyorum bana önceden, birkaç gün önceden haber verin. Bir de net değil ihtimal yani. İki gün mesaideydim zaten, yarın toplantı var sonrasında arkadaşımla çıkacağız. Oje sürmek gereken yerde wc cifliyorum ya:KK43:(( isyaaaan.
Daha da isim bitmedi
aayyy ben de hiç sevmem son dakika misafirini..annem bile gelecekse en az 5 gün önceden arar, çt kapı falan gelmeye kalkan kapı önünde bulur kendini, açmam ki, ne o öyle!

Hahahah canım ben pöfür pöfür baca gibi devam. Ne demek istediğin kahve olsun. damla cikolata damla cikolata mışıl mışıl uyuyor olmalı :)

ayyy ben de devam..önceden 1,5 paketi buluyordu şimdi 1 pk civarı....yemek de yemeyince kahve ve sigaraya sarıyorum ;)

O tam bir piremmmmsees zaten:)

bak yaaa hemen dedikodumu yapmışlar arkamdan :P :P öyleyim ama yaaa, piremsesliğim, kokoşluğum vardır benim...azıcık nazlı,süslü püslü deli bi kadın olduğum doğrudur....

Toplantı yeni bitti, tabi gün de öldü:KK43:
Arkadaşımla buluşup kahve icecektik hava kötü diye çıkmak istemedi ve akşam babam da gelmiyor.
Ben de plansız programsız kaldım öylece.
Birazdan toparlanıp cikicam. Markete uğrayıp eve geçerim.
Hamurisi birseyler yapıp buzlugu koyacağım.
amaaan tüm planlar iptal ne kötü olmuş..eve geçip dinlenseydin bari canım...

ben de tüm gün çarşı pazar gezdim, yağmurda bi güzel yürüdüm..hava sisli puslu yağmurlu olunca çok seviyorum gezmeyi...kapalı havaların hastasıyım...

sinir bozucu. Zaten bendeki kv algısı maalesef ki bozuk. Ki kendi annenemin özlemiş diye bizi görmeye gelen bir geline sahibiz iyi kv örnekleri olsa da istisnası... Ne bilim bacım. Kendini mutsuz etme ben çok etttim çok doldurdum olan bana oldu.

iyi akşamlar bacım. Günaydın ona yetisemesemde iyi akşamlar dileyim istedim. Bende yoğunum. Dün 3 saatlik uyku uyudum kahvelerde ayık durdum kafamın arkası ağırlaşmış yoğun... Alllah kolaylık vere

bebeyagi kıl yapar diye kulllanmayip çocuğa aldığım yağları rimelle dokmustum birkez... Kızlar bende dün beğendiğim ürünlerden sepet yaptım indirimle 151 TL idi. Ama yorgunluktan sonra aliyim istedim. Ve şimdi indirim geçmiş 21 i en uzun gece indirimiydi Vel hasıl param kaldı:KK66:
bebeyağını ben yıllardır vücuduma nemlendirici olarak kullanırım hiç kıl tüy yapmaz canım bende..bebeklerde de yapmıyordur..ben sevip kullanıyorum...

canıım, bu akşam için iyi eğlenceler, yarın için de bol şans dilerim..inşallah iyi geçer sınavın

aayyy ben de hiç sevmem son dakika misafirini..annem bile gelecekse en az 5 gün önceden arar, çt kapı falan gelmeye kalkan kapı önünde bulur kendini, açmam ki, ne o öyle!

ayyy ben de devam..önceden 1,5 paketi buluyordu şimdi 1 pk civarı....yemek de yemeyince kahve ve sigaraya sarıyorum :KK66:

bak yaaa hemen dedikodumu yapmışlar arkamdan :p :p öyleyim ama yaaa, piremsesliğim, kokoşluğum vardır benim...azıcık nazlı,süslü püslü deli bi kadın olduğum doğrudur....
Biz normalde beklediğimiz biri yoksa çalan kapıya bile bakmayacak seviyede yabaniyiz ya:) tüm planlar iptal oldu ama en azından temizliği dün aradan çıkarmış oldum.
Sigarayı bırakma olayına yakın zamanda tekrar yonelmeliyiz. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama destek şart
Ayyy dedikodu oldu dimi:) tamam Z zeyneprer in suçu yok ben dedim:)
O kadar hazırlandım çıktım evden hem toplantı erken biter hem de arkadaşımı ne zamandır görmüyorum eğleniriz diyordum. Eve gelene kadar akşam oldu. Sonra da mutfakla oyalanayim biraz dedim. Gerçi hamurisini yapmam iyi oldu. Hem eşim ne zamandir istiyordu hem de kahvaltıya çeşit olur.
Birazdan eşim gelir,akşam yemeği sonrası benim tatil başlar artık

Biz normalde beklediğimiz biri yoksa çalan kapıya bile bakmayacak seviyede yabaniyiz ya:) tüm planlar iptal oldu ama en azından temizliği dün aradan çıkarmış oldum.
Sigarayı bırakma olayına yakın zamanda tekrar yonelmeliyiz. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama destek şart
Ayyy dedikodu oldu dimi:) tamam Z zeyneprer in suçu yok ben dedim:)
O kadar hazırlandım çıktım evden hem toplantı erken biter hem de arkadaşımı ne zamandır görmüyorum eğleniriz diyordum. Eve gelene kadar akşam oldu. Sonra da mutfakla oyalanayim biraz dedim. Gerçi hamurisini yapmam iyi oldu. Hem eşim ne zamandir istiyordu hem de kahvaltıya çeşit olur.
Birazdan eşim gelir,akşam yemeği sonrası benim tatil başlar artık
ben de açmam kapı falan.. ne o öyle habersiz misafir mi olurmuş :)))) hem ben gündüzleri evdeyken hep bi şeyle uğraşıyor olurum ya saçlarıma bakım yapmışımdır ya yüzümde maske vardır, ya saçlar bigudili falandır ;) ne açacam kapıyı..gelecek olan haber versin öncesinden...

sigara için evet yolda kaldım ben de.ama farkettim ki bırakma çabaları içine girince kilo alıyorum hem de biranda şişiyorum...o sebeple belki daha sonra ama şuan hiç kilo almak gibi bi isteğim yok...

benim de canım hamurişi çekiyor ama yok,yasak bana bu ara...
benim de eşim gelmek üzeredir...yarın da şehirdışına çıkalım diyor ama bakalım...

Kizlar buzluktaki hamurişlerinizi ne kadar önceden cıkarıosunuz ? Ya da fırına atıyor musunuz tekrar ısıtmak için ?

bebeyağını ben yıllardır vücuduma nemlendirici olarak kullanırım hiç kıl tüy yapmaz canım bende..bebeklerde de yapmıyordur..ben sevip kullanıyorum...
e vitamini var sanıyordum bubchen kulllaniyoruz bebislere kalanları deneyecem.

Ya kızlar okuyorum okuyorum inanır mısınız okadar birşey oldu ki yazacağımı unutuyorum. Okuduğumu anımsatıyor um. Çok kötü bir hisya

Back