• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok haklısın. ne çok rahatım ne çok genişim. dün gelmiş söyleniyor bu ekmek kutusunun yerini değiştirelim burayı süpürmekten bıktım çok kırıntı dökülüyor diye. hiç cevap vermedim. herşeyi sahipleniyor. sana kim kırıntıları süpür dedi bırak kalsın allahım ya. başka hiçbir hayatı yok. sürekli ben gezicem turlara gidicem hiç vaktim yok diye söylenirdi güya çocuktan gidemiyormuş. alakası yok onu bahane gösteriyor. şimdi kapı gibi bakıcımız var gitsene nereye istiyosan? yok yine tepemizde.
sinir bozucu. Zaten bendeki kv algısı maalesef ki bozuk. Ki kendi annenemin özlemiş diye bizi görmeye gelen bir geline sahibiz iyi kv örnekleri olsa da istisnası... Ne bilim bacım. Kendini mutsuz etme ben çok etttim çok doldurdum olan bana oldu.

Günaydın kizlar
iyi akşamlar bacım. Günaydın ona yetisemesemde iyi akşamlar dileyim istedim. Bende yoğunum. Dün 3 saatlik uyku uyudum kahvelerde ayık durdum kafamın arkası ağırlaşmış yoğun... Alllah kolaylık vere

günaydın canım, günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese...

bugün vadelimin günüydü bankaya gittim, biraz para yatırdım..bankacım artık para yatırma altın al, şubattan sonra artmasını bekliyoruz dedi..kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,duyduğumu paylaşayım istedim, siz de sorun bankacılarınıza isterseniz...

bu arada kendime güzel bir nemlendirici karışım yapmak üzere bepanthol krem,e vitamini ampul aldım,içine kayısı çekirdeği yağı da ekleyip günlük nemlendirici yaptım...

yüz temizleme için de bebe yağı aldım..kozmetikten biraz uzaklaşmak istiyorum bu sene....
bebeyagi kıl yapar diye kulllanmayip çocuğa aldığım yağları rimelle dokmustum birkez... Kızlar bende dün beğendiğim ürünlerden sepet yaptım indirimle 151 TL idi. Ama yorgunluktan sonra aliyim istedim. Ve şimdi indirim geçmiş 21 i en uzun gece indirimiydi Vel hasıl param kaldı;)

Hahahhahah deli kız. Yalnız ders çalışmak için aldığım izni kaynanayla başbaşa geçirdim düşündük çe deli oluyorum. Nasıl mani oldular bana.
Himmm. Kızlar yazmış iptali .. aman neyse dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazıma... Boşver geçen zamanı kv ile bile olsa....;)

Bacım seni diğer topikte gördüm, ondan etiketlemedim yoksa tabiiiiki de sen de takibimdesin
Ayyy lütfen bana ütü deme
Eşimin 3 tane gömleği kalmış, bak bakiym haftaya kaç toplantin varmış diye pazarlık yapıyoruz yarım saattir
En nefret ettiğim şey utuuu
:KK66: Takilyom.um. ay bugün içmediği m kahve kalmadı. Ben hazır Nescafe icmeyeli sektör baya yeni ürünler üretmiş. Envai tür poşet kahve var bee kahvemsi...

Ha laf aramızda bende hiçbir ev işini sevme huyuyok.eve eşya almayıp sevmiyorum. Şöyle mutfakları cicili bicili olanlardan olamadım imrensemde.. ama eğer yeni bir baslangicim olacaksa bambaşka olacağım güya:KK66:

Ayyy kızlar yanlış anlaşılmasın ama böyle son dakika haber verip gelecek olan misafire ailem bile olsa alışamadım ben. Defalarca diyorum bana önceden, birkaç gün önceden haber verin. Bir de net değil ihtimal yani. İki gün mesaideydim zaten, yarın toplantı var sonrasında arkadaşımla çıkacağız. Oje sürmek gereken yerde wc cifliyorum ya:((( isyaaaan.
Daha da isim bitmedi

Eskiden hatırlıyorum ne idealisttim çoğumuz öyledir tabi. Çalışıcam yok efendim daha yükselicem okuyacağım filan falan. Elinde para özgürlüğünün olması çok güzel tamam da şöyle bi gelirim olsa çalışmak filan istemem sanırım
Ben sanırım yine çalışmak isterim ama relax bir iş, sırf keyif olsun diye. Şimdi bazı şeyler mecburiyet olunca daha zor geliyor insana.

Ayyy kızlar yanlış anlaşılmasın ama böyle son dakika haber verip gelecek olan misafire ailem bile olsa alışamadım ben. Defalarca diyorum bana önceden, birkaç gün önceden haber verin. Bir de net değil ihtimal yani. İki gün mesaideydim zaten, yarın toplantı var sonrasında arkadaşımla çıkacağız. Oje sürmek gereken yerde wc cifliyorum ya:KK43:(( isyaaaan.
Daha da isim bitmedi
Kıyamam. Evet böyle anlık söyleyince çok fena oluyo. Çalışan kadınlarız akıl etmek lazım. Kocanada kitle bişeler ;)

Hahahhaa bu erkekler yok mu :)) geçmiş olsun bu arada. Dikkat et sana da geçmesin
Sağol kuzum, ben kendime iyi bakıyorum kolay kolay hasta olmam.
Gerçekten hasta olmasa kiyamazdi yapardı yalan yanlış ama hasta çok.
Bu saate kadar elektrik süpürgesi calistirdim. Komsulariman biri gık demedi:))

Sağol kuzum, ben kendime iyi bakıyorum kolay kolay hasta olmam.
Gerçekten hasta olmasa kiyamazdi yapardı yalan yanlış ama hasta çok.
Bu saate kadar elektrik süpürgesi calistirdim. Komsulariman biri gık demedi:))
Aman her zaman mı çalıştırıyosun sanki ne olcak arada bir yani. Hiç sevmem öyle kapılara gelen komşu nedir ya insanız hepimiz. Arada olabilir

Aman her zaman mı çalıştırıyosun sanki ne olcak arada bir yani. Hiç sevmem öyle kapılara gelen komşu nedir ya insanız hepimiz. Arada olabilir
Ben sinir olurdum, kapısına gitmezdim ama kendi kendime soylenirdim:)
Bütün işler bitti, sabah kalkınca da yatak odasının tozlarını alıp bir makina çamaşır yıkadım mı tamamdır.
Sonra isteyen buyursun gelsin.
Şimdi dusa gidip oje surucem. Çokta uykum var yaaa

Back