• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

damla cikolata damla cikolata ohhh sefaniz olsun, güzel bir gün geçirmişsin ama migrosa gitmeseydin iyiymiş:)
Üç gündür Gratis ve migros indirimleri telefonuma geliyor ama okumadan siliyorum ya, es kaza önünden geçerken içeri girer 200 TL harcarim diye korkuyorum. Evde bir yıl yetecek krem, maske,nemlendirici var. Ama indirim görünce dayanamam. Gitmemek en iyisi

İnanir misin öýle çoktu ki:kızgın:
Aldikca almişim..
Ve kullanmadan tekrar tekrar..
Bu kadar saçmaladiğim gereksiz yere aldiğim için olsa gerek gecen hafta hepsini toplayip attim. Hafifledim:KK76:
İstanbul çok nemli zaten nemlendiriciye ihtiyacim yok.
Duş jelim nemlendirme işini görüyor.
Ama guzel bi besleyici yüz kremi alabilirim
nemlendirme gerçekten çok önemliymiş..ben de 3 yıl önce falan farkına vardım..hep cilt bakımını severim ama çok anlamazdım bu konulardan..yıllar önce bi flormar uzmanı senin cildin yağlı deyip basmıştı ürünleri, ben de yıllarca cildim yağlı zannettim fakat 3 yıl önce annem ve teyzemlerin sohbet esnasında senin cildin yağlı değil kuru uyarısı ile bir cilt uzmanına göründüm ki cildim meğerse gerçekten aşırı kuruymuş...neredeyse 1 yıl kadar nem dengesine kavuşmasını sağladım, içten ve dıştan destek ile..maşallah,çok şükür şu an en ufak bir sıkıntım,çizgi,gözenek,iz leke vs yok ama çok uğraştırdı beni o saçma yanlış teşhis..nemlendirici cilt bakımının en önemli aşaması bence...güzel bir nemlendiricili bakım kremi hele ki bu kış aylarında şart canım...bi de gerçekten bakarsan bağ,bakmazsan dağ oluyor bu cilt....

Günaydın kızlar, yılın son haftası...
Benim için yoğun geçecek bir hafta.
Hepimiz için bereketli ve huzurlu olur umarım:)

sağol canım, Amin,hepimiz için inşallah...

damla cikolata damla cikolata ohhh sefaniz olsun, güzel bir gün geçirmişsin ama migrosa gitmeseydin iyiymiş:)
Üç gündür Gratis ve migros indirimleri telefonuma geliyor ama okumadan siliyorum ya, es kaza önünden geçerken içeri girer 200 TL harcarim diye korkuyorum. Evde bir yıl yetecek krem, maske,nemlendirici var. Ama indirim görünce dayanamam. Gitmemek en iyisi

aynen canım ben de dayanamıyorum..benim de çeşit çeşit bir sürü krem olmasına rağmen sürekli yeni ürünleri de kullanma eğilimi içerisindeyim...

Merhaba kızlar. Bugün nöbetteyim. damla cikolata damla cikolata her zaman olmamak kaydıyla onları da arada almak lazım sıkma canını ;) K kahvemsi mutluluk bende bütün msjları bakmadan siliyorum yoksa aklımda kalıyor :) benim bu ay durumlar kritik hesabımda 500tl var ayı çıkarabilir miyim bilmiyorum. Eşimde ne kadar var bilmiyorum ama çok yoktur sanırım. Birikimime girebilirim. Allahtan herşeyi çift çift alıyorum evde acil bi ihtiyacım yok

Merhaba kızlar. Bugün nöbetteyim. damla cikolata damla cikolata her zaman olmamak kaydıyla onları da arada almak lazım sıkma canını :KK66: K kahvemsi mutluluk bende bütün msjları bakmadan siliyorum yoksa aklımda kalıyor :) benim bu ay durumlar kritik hesabımda 500tl var ayı çıkarabilir miyim bilmiyorum. Eşimde ne kadar var bilmiyorum ama çok yoktur sanırım. Birikimime girebilirim. Allahtan herşeyi çift çift alıyorum evde acil bi ihtiyacım yok
günaydın kuzuu, başladın mı işe?

hiç sorma arada olsa iyi de, sık sık olunca -alırken olmasa da- alıp eve geldikten sonra bi içim cız etmiyor değil...

ay itibariyle sanırım indirimler, cazip ürünler, rengarenk vitrinler alış verişe fazla teşvik ediyor :( zira bu ay ben de zor durumda kalabilirim :(

günaydın kuzuu, başladın mı işe?

hiç sorma arada olsa iyi de, sık sık olunca -alırken olmasa da- alıp eve geldikten sonra bi içim cız etmiyor değil...

ay itibariyle sanırım indirimler, cazip ürünler, rengarenk vitrinler alış verişe fazla teşvik ediyor :KK43: zira bu ay ben de zor durumda kalabilirim :KK43:
Evet canım bitti izin. Evet ya boyuna msj geliyo yok en uzun gece indirimi, gratisin watsons un indirimi. Bitmiyor her gün yeni msj. Engellemek lazım. İçim gidiyo.alsan üzülüyosun almasan üzülüyosun :) Allahtan yılbaşı hediyeleri gibi alışkanlıklarımız yok. Sen napıyosun keyifler yerinde mi? @kahvemsi mutluluk la dün gece senin uyuduğun saatlerde iyi kötü muhabbet ettik ;) bu hafta sonu çok yoğundum

Evet canım bitti izin. Evet ya boyuna msj geliyo yok en uzun gece indirimi, gratisin watsons un indirimi. Bitmiyor her gün yeni msj. Engellemek lazım. İçim gidiyo.alsan üzülüyosun almasan üzülüyosun :) Allahtan yılbaşı hediyeleri gibi alışkanlıklarımız yok. Sen napıyosun keyifler yerinde mi? @kahvemsimutluluk la dün gece senin uyuduğun saatlerde iyi kötü muhabbet ettik :KK66: bu hafta sonu çok yoğundum
iyiyim tatlım, okudum yazışmalarınızı, hakkımda dedikodu dönmüş :P ben ne yapayım,premsesliğe devam..bugün el-ayak bakımı yaptım kremlendim,şimdilik oturdum köşeme premsesler gibi :)))))))) 1-2 saat sonra yemek,temizlik derken yine dönerim köle izaura moduna :P :P

iyiyim tatlım, okudum yazışmalarınızı, hakkımda dedikodu dönmüş :p ben ne yapayım,premsesliğe devam..bugün el-ayak bakımı yaptım kremlendim,şimdilik oturdum köşeme premsesler gibi :)))))))) 1-2 saat sonra yemek,temizlik derken yine dönerim köle izaura moduna :p :p
Hahahaha prenses ellerini ayaklarını pamuk yapıp pamuk prenses olacak :)

Hahahaha prenses ellerini ayaklarını pamuk yapıp pamuk prenses olacak :)
hahahahahaha aynen pambik premses oldum şimdilik ama akşam yaklaşırken o sihir yok olup balkabağı fareye dönüşünce , iş yapmayıp tüm gün süzülen pambik premses de külkedisi oluveriyor illa ki :P

Evet canım bitti izin. Evet ya boyuna msj geliyo yok en uzun gece indirimi, gratisin watsons un indirimi. Bitmiyor her gün yeni msj. Engellemek lazım. İçim gidiyo.alsan üzülüyosun almasan üzülüyosun :) Allahtan yılbaşı hediyeleri gibi alışkanlıklarımız yok. Sen napıyosun keyifler yerinde mi? @kahvemsi mutluluk la dün gece senin uyuduğun saatlerde iyi kötü muhabbet ettik :KK66: bu hafta sonu çok yoğundum
Aynen yaaa
Saçmaliğa bak en uzun geve indirimi . 21 araliği da alet etmisler bak:işsiz:

Z zeyneprer evde acil bir ihtiyacın yoksa nakitini harçlık yapıp, birikime dokunmadan kontrollu şekilde kredi kartını kullanıp ayı çıkartırsınız belki
Gerçi siz 15inde alıyorsunuz dimi maaşı ay başında değil
Benimde haftasonu harcamalarından sonra coook az param kaldı. Cuma günü bir ihtimal maaş yatabilir yeni yıl oncesi, yatmazsa haftaya Çarşamba/perşembe , eşimin maaşı 15inde.
Bu yeni yıl olayı olmazsa idare ederdim belki ama haftasonu anneme geçeriz, babamin dogumgunu hediye almam lazim. Evdekilere de birseyler alirmiyim bilmiyorum. pazar günü evde yeni yıl yemegi yeriz.hafyaya eşimin de doğum günü.
Kumbaramdaki biraz var oradan kullanırım, yetmezse de ek hesabım var onu kullanacağım. Hediyeleri de kredi kartından mecburen. Bu ay krediyi odeyince zaten çok nakitim kalmamıştı ya:(

iyiyim tatlım, okudum yazışmalarınızı, hakkımda dedikodu dönmüş :p ben ne yapayım,premsesliğe devam..bugün el-ayak bakımı yaptım kremlendim,şimdilik oturdum köşeme premsesler gibi :)))))))) 1-2 saat sonra yemek,temizlik derken yine dönerim köle izaura moduna :p :p
Yaaa boşuna demiyorum al işte tam bir piremmmmsees:)

Hahahaha alemsiniz kızlar. Evet bende kredi kartını kullanmayı düşünmedim değil. Kv gelmesi nişan, bebek görmesi batırdı beni. Bakalım artık hayırlısı. Sorma maaşa çoook var dahaa :S

selam kızlar bu aralar çok yoğunum iş yerinin işleri psikolojimi bozuyor resmen artık. bir amirim var ki evlere şenlik. oda arkadaşım değişti önceki çok gudubetti bu da biraz dedikoducu ve herşeye karışan bir tip pek sevemedim. canım sıkılıyorr..
bu hafta sonu evde 3 gün yalnız kalacağız eşim ve kızımla inşallah bize çok iyi geleceğini düşünüyorum bakalım hayırlısıyla.
onun dışında birikim için bu ay birşey yapamadım 250 tl lik altın almak dışında. ve hatta birkaç ihtiyacı da sipariş edeceğim yine netten.
Z zeyneprer geçmiş olsun göndermişsin evdekileri okudum sevindim senin adına :) benim de kayınbabam biraz zordur her lafı muhaliftir. ama annem de öyledir. yani kayınbabam ve annem bize geldiğinde zor oluyor eşime ve bana.
bu arada kızım 19 aylık ve öğlenleri uyumak istemiyor haftada 2-3 gün uyumuyor ben de öyle bırakıp işe geliyorum mecburen erken değil mi kızlar sizce de öğle uykusunu bırakmak için 1.5 yaş?

Back