- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nemlendirme gerçekten çok önemliymiş..ben de 3 yıl önce falan farkına vardım..hep cilt bakımını severim ama çok anlamazdım bu konulardan..yıllar önce bi flormar uzmanı senin cildin yağlı deyip basmıştı ürünleri, ben de yıllarca cildim yağlı zannettim fakat 3 yıl önce annem ve teyzemlerin sohbet esnasında senin cildin yağlı değil kuru uyarısı ile bir cilt uzmanına göründüm ki cildim meğerse gerçekten aşırı kuruymuş...neredeyse 1 yıl kadar nem dengesine kavuşmasını sağladım, içten ve dıştan destek ile..maşallah,çok şükür şu an en ufak bir sıkıntım,çizgi,gözenek,iz leke vs yok ama çok uğraştırdı beni o saçma yanlış teşhis..nemlendirici cilt bakımının en önemli aşaması bence...güzel bir nemlendiricili bakım kremi hele ki bu kış aylarında şart canım...bi de gerçekten bakarsan bağ,bakmazsan dağ oluyor bu cilt....İnanir misin öýle çoktu ki
Aldikca almişim..
Ve kullanmadan tekrar tekrar..
Bu kadar saçmaladiğim gereksiz yere aldiğim için olsa gerek gecen hafta hepsini toplayip attim. Hafifledim
İstanbul çok nemli zaten nemlendiriciye ihtiyacim yok.
Duş jelim nemlendirme işini görüyor.
Ama guzel bi besleyici yüz kremi alabilirim
Günaydın kızlar, yılın son haftası...
Benim için yoğun geçecek bir hafta.
Hepimiz için bereketli ve huzurlu olur umarım:)
damla cikolata ohhh sefaniz olsun, güzel bir gün geçirmişsin ama migrosa gitmeseydin iyiymiş:)
Üç gündür Gratis ve migros indirimleri telefonuma geliyor ama okumadan siliyorum ya, es kaza önünden geçerken içeri girer 200 TL harcarim diye korkuyorum. Evde bir yıl yetecek krem, maske,nemlendirici var. Ama indirim görünce dayanamam. Gitmemek en iyisi
günaydın kuzuu, başladın mı işe?Merhaba kızlar. Bugün nöbetteyim.damla cikolata her zaman olmamak kaydıyla onları da arada almak lazım sıkma canını
K kahvemsi mutluluk bende bütün msjları bakmadan siliyorum yoksa aklımda kalıyor :) benim bu ay durumlar kritik hesabımda 500tl var ayı çıkarabilir miyim bilmiyorum. Eşimde ne kadar var bilmiyorum ama çok yoktur sanırım. Birikimime girebilirim. Allahtan herşeyi çift çift alıyorum evde acil bi ihtiyacım yok
Evet canım bitti izin. Evet ya boyuna msj geliyo yok en uzun gece indirimi, gratisin watsons un indirimi. Bitmiyor her gün yeni msj. Engellemek lazım. İçim gidiyo.alsan üzülüyosun almasan üzülüyosun :) Allahtan yılbaşı hediyeleri gibi alışkanlıklarımız yok. Sen napıyosun keyifler yerinde mi? @kahvemsi mutluluk la dün gece senin uyuduğun saatlerde iyi kötü muhabbet ettikgünaydın kuzuu, başladın mı işe?
hiç sorma arada olsa iyi de, sık sık olunca -alırken olmasa da- alıp eve geldikten sonra bi içim cız etmiyor değil...
ay itibariyle sanırım indirimler, cazip ürünler, rengarenk vitrinler alış verişe fazla teşvik ediyorzira bu ay ben de zor durumda kalabilirim
![]()
iyiyim tatlım, okudum yazışmalarınızı, hakkımda dedikodu dönmüşEvet canım bitti izin. Evet ya boyuna msj geliyo yok en uzun gece indirimi, gratisin watsons un indirimi. Bitmiyor her gün yeni msj. Engellemek lazım. İçim gidiyo.alsan üzülüyosun almasan üzülüyosun :) Allahtan yılbaşı hediyeleri gibi alışkanlıklarımız yok. Sen napıyosun keyifler yerinde mi? @kahvemsimutluluk la dün gece senin uyuduğun saatlerde iyi kötü muhabbet ettikbu hafta sonu çok yoğundum
Hahahaha prenses ellerini ayaklarını pamuk yapıp pamuk prenses olacak :)iyiyim tatlım, okudum yazışmalarınızı, hakkımda dedikodu dönmüşben ne yapayım,premsesliğe devam..bugün el-ayak bakımı yaptım kremlendim,şimdilik oturdum köşeme premsesler gibi :)))))))) 1-2 saat sonra yemek,temizlik derken yine dönerim köle izaura moduna
![]()
![]()
hahahahahaha aynen pambik premses oldum şimdilik ama akşam yaklaşırken o sihir yok olup balkabağı fareye dönüşünce , iş yapmayıp tüm gün süzülen pambik premses de külkedisi oluveriyor illa kiHahahaha prenses ellerini ayaklarını pamuk yapıp pamuk prenses olacak :)
Aynen yaaaEvet canım bitti izin. Evet ya boyuna msj geliyo yok en uzun gece indirimi, gratisin watsons un indirimi. Bitmiyor her gün yeni msj. Engellemek lazım. İçim gidiyo.alsan üzülüyosun almasan üzülüyosun :) Allahtan yılbaşı hediyeleri gibi alışkanlıklarımız yok. Sen napıyosun keyifler yerinde mi? @kahvemsi mutluluk la dün gece senin uyuduğun saatlerde iyi kötü muhabbet ettikbu hafta sonu çok yoğundum
Yaaa boşuna demiyorum al işte tam bir piremmmmsees:)iyiyim tatlım, okudum yazışmalarınızı, hakkımda dedikodu dönmüşben ne yapayım,premsesliğe devam..bugün el-ayak bakımı yaptım kremlendim,şimdilik oturdum köşeme premsesler gibi :)))))))) 1-2 saat sonra yemek,temizlik derken yine dönerim köle izaura moduna
![]()
![]()
hahahaaaa,siz bana gaz verdikçe daha bi kuruluyorum köşeme...iyice girdim havaya,amaaan bugün de iş yapmayayım bari...Yaaa boşuna demiyorum al işte tam bir piremmmmsees:)
yapma tabi, sen bir piremmmsesssinhahahaaaa,siz bana gaz verdikçe daha bi kuruluyorum köşeme...iyice girdim havaya,amaaan bugün de iş yapmayayım bari...
di mi amaa, yapmıyorum bundan sonra iş falan, çabuk bana 7 cüceleri getirin, onları çalıştırayım bariyapma tabi, sen bir piremmmsesssin
hiç iş yapan piremseeess mi olur :)
birikimi bozmaktansa kredi kartı kullanmak daha mantıklı geldi banaHahahaha alemsiniz kızlar. Evet bende kredi kartını kullanmayı düşünmedim değil. Kv gelmesi nişan, bebek görmesi batırdı beni. Bakalım artık hayırlısı. Sorma maaşa çoook var dahaa :S