Ay ojemizide sürmeden yatmayız :) bi ara bende her gün sürer değiştirirdim artık aklıma gelmiyorBen sinir olurdum, kapısına gitmezdim ama kendi kendime soylenirdim:)
Bütün işler bitti, sabah kalkınca da yatak odasının tozlarını alıp bir makina çamaşır yıkadım mı tamamdır.
Sonra isteyen buyursun gelsin.
Şimdi dusa gidip oje surucem. Çokta uykum var yaaa
aminn insAllah Allah razi olsun hosbuldukHoşgeldin canım. Allah muradına erdirsin inşallah
Canım öyle zor ki çalışan kadın olmak evde bir dünya iş beni bekliyor saatlerce sürecek. ve çok bunalıyorum hep aynı seylerin tekrar etmesindenBugün bende açılamadım bi türlü. Kahve yaptım şimdi açılırım inş buyrun kahveye :) çalışan kadın olmak çok zor(
kızlar ben hiç sevmezdim 10 gündür muptelasi oldum. nescafe de özellikle hangisi daha iyiNescafeciyim ben, t.kahvesi de çok severim ama.
Bende hiç hoşlanmam mümkün olduğu kadr reddederim. sonuctâ ev hali temizlik hazırlık zorAyyy kızlar yanlış anlaşılmasın ama böyle son dakika haber verip gelecek olan misafire ailem bile olsa alışamadım ben. Defalarca diyorum bana önceden, birkaç gün önceden haber verin. Bir de net değil ihtimal yani. İki gün mesaideydim zaten, yarın toplantı var sonrasında arkadaşımla çıkacağız. Oje sürmek gereken yerde wc cifliyorum ya(( isyaaaan.
Daha da isim bitmedi
Bugünkü toplantıda herkes bakımlı olacak, kokoslarin arasında pacoz kalmıyim ben de:)Ay ojemizide sürmeden yatmayız :) bi ara bende her gün sürer değiştirirdim artık aklıma gelmiyor
Süslü pakizem benimBugünkü toplantıda herkes bakımlı olacak, kokoslarin arasında pacoz kalmıyim ben de:)
Aynen evim çok feci durumda yarın bi temizlik yapmam lazım :SCanım öyle zor ki çalışan kadın olmak evde bir dünya iş beni bekliyor saatlerce sürecek. ve çok bunalıyorum hep aynı seylerin tekrar etmesinden
Sevindim senin için yarına da eve döndüğünde biraz bakarsın şansına bildiğin yerden sorarlar belkiGünaydın canlar. Sabahın ayazında sınav için yollara düştüm ay nasıl soğuk. Kocaeli üniversitesi biraz tepede kalıyor lapa lapa kar yağıyordu .bugünki sınavlarım biraz iyi geçti esas korkum yarınkiler çünkü onlara hiç çalışmadım. evdeyim şimdi bir kaç saate anneme geçeriz kuzenin nişanı var bu akşam. Çok kötü denk geldi yanında olamadım.
aayyy ben de hiç sevmem son dakika misafirini..annem bile gelecekse en az 5 gün önceden arar, çt kapı falan gelmeye kalkan kapı önünde bulur kendini, açmam ki, ne o öyle!Ayyy kızlar yanlış anlaşılmasın ama böyle son dakika haber verip gelecek olan misafire ailem bile olsa alışamadım ben. Defalarca diyorum bana önceden, birkaç gün önceden haber verin. Bir de net değil ihtimal yani. İki gün mesaideydim zaten, yarın toplantı var sonrasında arkadaşımla çıkacağız. Oje sürmek gereken yerde wc cifliyorum ya(( isyaaaan.
Daha da isim bitmedi
Hahahah canım ben pöfür pöfür baca gibi devam. Ne demek istediğin kahve olsun.damla cikolata mışıl mışıl uyuyor olmalı :)
O tam bir piremmmmsees zaten:)
amaaan tüm planlar iptal ne kötü olmuş..eve geçip dinlenseydin bari canım...Toplantı yeni bitti, tabi gün de öldü
Arkadaşımla buluşup kahve icecektik hava kötü diye çıkmak istemedi ve akşam babam da gelmiyor.
Ben de plansız programsız kaldım öylece.
Birazdan toparlanıp cikicam. Markete uğrayıp eve geçerim.
Hamurisi birseyler yapıp buzlugu koyacağım.
bebeyağını ben yıllardır vücuduma nemlendirici olarak kullanırım hiç kıl tüy yapmaz canım bende..bebeklerde de yapmıyordur..ben sevip kullanıyorum...sinir bozucu. Zaten bendeki kv algısı maalesef ki bozuk. Ki kendi annenemin özlemiş diye bizi görmeye gelen bir geline sahibiz iyi kv örnekleri olsa da istisnası... Ne bilim bacım. Kendini mutsuz etme ben çok etttim çok doldurdum olan bana oldu.
iyi akşamlar bacım. Günaydın ona yetisemesemde iyi akşamlar dileyim istedim. Bende yoğunum. Dün 3 saatlik uyku uyudum kahvelerde ayık durdum kafamın arkası ağırlaşmış yoğun... Alllah kolaylık vere
bebeyagi kıl yapar diye kulllanmayip çocuğa aldığım yağları rimelle dokmustum birkez... Kızlar bende dün beğendiğim ürünlerden sepet yaptım indirimle 151 TL idi. Ama yorgunluktan sonra aliyim istedim. Ve şimdi indirim geçmiş 21 i en uzun gece indirimiydi Vel hasıl param kaldı
canıım, bu akşam için iyi eğlenceler, yarın için de bol şans dilerim..inşallah iyi geçer sınavınGünaydın canlar. Sabahın ayazında sınav için yollara düştüm ay nasıl soğuk. Kocaeli üniversitesi biraz tepede kalıyor lapa lapa kar yağıyordu .bugünki sınavlarım biraz iyi geçti esas korkum yarınkiler çünkü onlara hiç çalışmadım. evdeyim şimdi bir kaç saate anneme geçeriz kuzenin nişanı var bu akşam. Çok kötü denk geldi yanında olamadım.
Biz normalde beklediğimiz biri yoksa çalan kapıya bile bakmayacak seviyede yabaniyiz ya:) tüm planlar iptal oldu ama en azından temizliği dün aradan çıkarmış oldum.aayyy ben de hiç sevmem son dakika misafirini..annem bile gelecekse en az 5 gün önceden arar, çt kapı falan gelmeye kalkan kapı önünde bulur kendini, açmam ki, ne o öyle!
ayyy ben de devam..önceden 1,5 paketi buluyordu şimdi 1 pk civarı....yemek de yemeyince kahve ve sigaraya sarıyorum
bak yaaa hemen dedikodumu yapmışlar arkamdanöyleyim ama yaaa, piremsesliğim, kokoşluğum vardır benim...azıcık nazlı,süslü püslü deli bi kadın olduğum doğrudur....
ben de açmam kapı falan.. ne o öyle habersiz misafir mi olurmuş :)))) hem ben gündüzleri evdeyken hep bi şeyle uğraşıyor olurum ya saçlarıma bakım yapmışımdır ya yüzümde maske vardır, ya saçlar bigudili falandırBiz normalde beklediğimiz biri yoksa çalan kapıya bile bakmayacak seviyede yabaniyiz ya:) tüm planlar iptal oldu ama en azından temizliği dün aradan çıkarmış oldum.
Sigarayı bırakma olayına yakın zamanda tekrar yonelmeliyiz. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama destek şart
Ayyy dedikodu oldu dimi:) tamam Z zeyneprer in suçu yok ben dedim:)
O kadar hazırlandım çıktım evden hem toplantı erken biter hem de arkadaşımı ne zamandır görmüyorum eğleniriz diyordum. Eve gelene kadar akşam oldu. Sonra da mutfakla oyalanayim biraz dedim. Gerçi hamurisini yapmam iyi oldu. Hem eşim ne zamandir istiyordu hem de kahvaltıya çeşit olur.
Birazdan eşim gelir,akşam yemeği sonrası benim tatil başlar artık
e vitamini var sanıyordum bubchen kulllaniyoruz bebislere kalanları deneyecem.bebeyağını ben yıllardır vücuduma nemlendirici olarak kullanırım hiç kıl tüy yapmaz canım bende..bebeklerde de yapmıyordur..ben sevip kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?