BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ay ojemizide sürmeden yatmayız :) bi ara bende her gün sürer değiştirirdim artık aklıma gelmiyor

Bugün bende açılamadım bi türlü. Kahve yaptım şimdi açılırım inş buyrun kahveye :) çalışan kadın olmak çok zor (
Canım öyle zor ki çalışan kadın olmak evde bir dünya iş beni bekliyor saatlerce sürecek. ve çok bunalıyorum hep aynı seylerin tekrar etmesinden

Bende hiç hoşlanmam mümkün olduğu kadr reddederim. sonuctâ ev hali temizlik hazırlık zor

Günaydın canlar. Sabahın ayazında sınav için yollara düştüm ay nasıl soğuk. Kocaeli üniversitesi biraz tepede kalıyor lapa lapa kar yağıyordu . bugünki sınavlarım biraz iyi geçti esas korkum yarınkiler çünkü onlara hiç çalışmadım. evdeyim şimdi bir kaç saate anneme geçeriz kuzenin nişanı var bu akşam. Çok kötü denk geldi yanında olamadım.

Toplantı yeni bitti, tabi gün de öldü
Arkadaşımla buluşup kahve icecektik hava kötü diye çıkmak istemedi ve akşam babam da gelmiyor.
Ben de plansız programsız kaldım öylece.
Birazdan toparlanıp cikicam. Markete uğrayıp eve geçerim.
Hamurisi birseyler yapıp buzlugu koyacağım.

Sevindim senin için yarına da eve döndüğünde biraz bakarsın şansına bildiğin yerden sorarlar belki
Nisan kötü olmuş ama yapacak bişey yok düğünde destek olursun canım
Herşey planladigimiz gibi olmuyor malesef

aayyy ben de hiç sevmem son dakika misafirini..annem bile gelecekse en az 5 gün önceden arar, çt kapı falan gelmeye kalkan kapı önünde bulur kendini, açmam ki, ne o öyle!

Hahahah canım ben pöfür pöfür baca gibi devam. Ne demek istediğin kahve olsun. damla cikolata mışıl mışıl uyuyor olmalı :)

ayyy ben de devam..önceden 1,5 paketi buluyordu şimdi 1 pk civarı....yemek de yemeyince kahve ve sigaraya sarıyorum

O tam bir piremmmmsees zaten:)

bak yaaa hemen dedikodumu yapmışlar arkamdan öyleyim ama yaaa, piremsesliğim, kokoşluğum vardır benim...azıcık nazlı,süslü püslü deli bi kadın olduğum doğrudur....

amaaan tüm planlar iptal ne kötü olmuş..eve geçip dinlenseydin bari canım...

ben de tüm gün çarşı pazar gezdim, yağmurda bi güzel yürüdüm..hava sisli puslu yağmurlu olunca çok seviyorum gezmeyi...kapalı havaların hastasıyım...

bebeyağını ben yıllardır vücuduma nemlendirici olarak kullanırım hiç kıl tüy yapmaz canım bende..bebeklerde de yapmıyordur..ben sevip kullanıyorum...

canıım, bu akşam için iyi eğlenceler, yarın için de bol şans dilerim..inşallah iyi geçer sınavın

Biz normalde beklediğimiz biri yoksa çalan kapıya bile bakmayacak seviyede yabaniyiz ya:) tüm planlar iptal oldu ama en azından temizliği dün aradan çıkarmış oldum.
Sigarayı bırakma olayına yakın zamanda tekrar yonelmeliyiz. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama destek şart
Ayyy dedikodu oldu dimi:) tamam Z zeyneprer in suçu yok ben dedim:)
O kadar hazırlandım çıktım evden hem toplantı erken biter hem de arkadaşımı ne zamandır görmüyorum eğleniriz diyordum. Eve gelene kadar akşam oldu. Sonra da mutfakla oyalanayim biraz dedim. Gerçi hamurisini yapmam iyi oldu. Hem eşim ne zamandir istiyordu hem de kahvaltıya çeşit olur.
Birazdan eşim gelir,akşam yemeği sonrası benim tatil başlar artık

ben de açmam kapı falan.. ne o öyle habersiz misafir mi olurmuş :)))) hem ben gündüzleri evdeyken hep bi şeyle uğraşıyor olurum ya saçlarıma bakım yapmışımdır ya yüzümde maske vardır, ya saçlar bigudili falandır ne açacam kapıyı..gelecek olan haber versin öncesinden...

sigara için evet yolda kaldım ben de.ama farkettim ki bırakma çabaları içine girince kilo alıyorum hem de biranda şişiyorum...o sebeple belki daha sonra ama şuan hiç kilo almak gibi bi isteğim yok...

benim de canım hamurişi çekiyor ama yok,yasak bana bu ara...
benim de eşim gelmek üzeredir...yarın da şehirdışına çıkalım diyor ama bakalım...

Kizlar buzluktaki hamurişlerinizi ne kadar önceden cıkarıosunuz ? Ya da fırına atıyor musunuz tekrar ısıtmak için ?

bebeyağını ben yıllardır vücuduma nemlendirici olarak kullanırım hiç kıl tüy yapmaz canım bende..bebeklerde de yapmıyordur..ben sevip kullanıyorum...
e vitamini var sanıyordum bubchen kulllaniyoruz bebislere kalanları deneyecem.

Ya kızlar okuyorum okuyorum inanır mısınız okadar birşey oldu ki yazacağımı unutuyorum. Okuduğumu anımsatıyor um. Çok kötü bir hisya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…