- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
Afiyet olsun tatlim ben de kahve içiyorum şuan. :)))Bugün bende açılamadım bi türlü. Kahve yaptım şimdi açılırım inş buyrun kahveye :) çalışan kadın olmak çok zor(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun tatlim ben de kahve içiyorum şuan. :)))Bugün bende açılamadım bi türlü. Kahve yaptım şimdi açılırım inş buyrun kahveye :) çalışan kadın olmak çok zor(
Türk kahvesi vazgeçilmezim :) nescafelere filan alışamadım benAfiyet olsun tatlim ben de kahve içiyorum şuan. :)))
Öyle bir ülkedeyiz ki ne verilen emeğin karşılığı ne de iş ortamının tadı var. .zamanla beziyor insan...Eskiden hatırlıyorum ne idealisttim çoğumuz öyledir tabi. Çalışıcam yok efendim daha yükselicem okuyacağım filan falan. Elinde para özgürlüğünün olması çok güzel tamam da şöyle bi gelirim olsa çalışmak filan istemem sanırım
Nescafeciyim ben, t.kahvesi de çok severim ama.Türk kahvesi vazgeçilmezim :) nescafelere filan alışamadım ben
Ambulans ta misin su an ...çok zor gerçekten.Allah kolaylık versin canım yaaaŞimdi okuyorum yine ama yükselmek amacı filan yok yani :) maaşım yükselsin diye bide ilerde başka bi kuruma geçerim belki ambulans nereye kadar devam eder. Yorucu ve zor.
Aynen canım katılıyorum. Parahanım iş ortamından bahsetmiş belçikada hatırlarsan. Bizim buralarda dedikodu gırla yani. Ordada imrenmiştim :) dediğin gibi bide kimse hakkettiğini alamıyorÖyle bir ülkedeyiz ki ne verilen emeğin karşılığı ne de iş ortamının tadı var. .zamanla beziyor insan...
Aynen..e böyle olunca tadı kaçıyor..ayaklar geri gidiyor çoğu zamanAynen canım katılıyorum. Parahanım iş ortamından bahsetmiş belçikada hatırlarsan. Bizim buralarda dedikodu gırla yani. Ordada imrenmiştim :) dediğin gibi bide kimse hakkettiğini alamıyor
Bırak nescafeyi zaten sigarada içiyoruz. Çok zararlıymış. türk kahvesini de seviyormuşsun zaten ne güzel işte aramazsınNescafeciyim ben, t.kahvesi de çok severim ama.
Karnım çok aç,Nescafe tokluk veriyor..Bırak nescafeyi zaten sigarada içiyoruz. Çok zararlıymış. türk kahvesini de seviyormuşsun zaten ne güzel işte aramazsın
Ooo sabah aç karna da içiyorsun o zamanKarnım çok aç,Nescafe tokluk veriyor..
Aynen.tok karna icemem zatenOoo sabah aç karna da içiyorsun o zaman
Kontrollü besleniyorum tatlım.aksamustu 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum 4 gündür..zor oluyor ama alisacagim.yoksa ipin ucu kaçıyor.Diyet mi yapıyorsun canım
Ay evet zor olmalı 5 çok erkenmiş bari 6ya çek :) meyve filan peki?Kontrollü besleniyorum tatlım.aksamustu 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum 4 gündür..zor oluyor ama alisacagim.yoksa ipin ucu kaçıyor.
Yok cnm hiç bir şey.sadece kahve.. erken yatıyorum o sebeple 5 iyidirAy evet zor olmalı 5 çok erkenmiş bari 6ya çek :) meyve filan peki?
Hım erken yatıyorsan güzel :) ben bütün gece oturduğum için düşünemedim yani :) nöbet usulü çalışmanın kötü bir getirisi bana bu.Yok cnm hiç bir şey.sadece kahve.. erken yatıyorum o sebeple 5 iyidir![]()
10 dedi mı uyurum benHım erken yatıyorsan güzel :) ben bütün gece oturduğum için düşünemedim yani :) nöbet usulü çalışmanın kötü bir getirisi bana bu.
Nöbet yokken erken yat bari tatlim.vucut melatonin salgılayamaz, erken yaslanırsin Allah muhafaza.Hım erken yatıyorsan güzel :) ben bütün gece oturduğum için düşünemedim yani :) nöbet usulü çalışmanın kötü bir getirisi bana bu.