BİRİKİMCİ HATUNLAR

işi gücü bıraktım bu günlük yeter, mesainin bitmesini bekliyorum. zaten yarın da işe geleceğim. en nefret ettiğim cumartesi işe gelmek
evimi özledim ya, evde yemek yemeyi özledim resmen
:((((cumartesi çalışılır mı yavvv....zaten akşamları da çalıştın :( neyse bitiyor bu yıl, yeni ayda düzene girer herhalde.

Kaynatadan bi fenalık geldi ki. Bütün kahvaltılılları açık ellediği her şeyi attım Allah affetsin. Herşeyi elliyo hiç sevmediğim şey. Sofrada atıyorum börek var bişe elliyo ediyo uzatıyo kriz sebebiydi ya

ben son dört ayda tüm banka borçlarımı kapattım, kredi kartım kaldı sadece o da taksitli ve tutarı az.
bir yandan da ufak ufak altın yapıyorum. ocakta kardeşimden aldığım parayı geri vereceğim, şubatta da kredi kartımı kapatayım diyorum.
martta da bir aksilik olmazsa konut kredisi çekerken başka bir borcum kalmayacak.

:KK43:(((cumartesi çalışılır mı yavvv....zaten akşamları da çalıştın :KK43: neyse bitiyor bu yıl, yeni ayda düzene girer herhalde.
yarın toplantı var mecburen geleceğim :(
yok canım ya benim ocak ve şubat çok yoğun olur, mayıs sonuna kadar yoğunluk anca biter,böyle düzensiz gider :(

Benim için bir travmaydı resmen umarım kısa sürede atlatırım. Kafanızı şişirdim ya :S

aşkolsun yaa,ne kafa şişirmesi...üzüldük burada sıkıntı yaşamana

yarın toplantı var mecburen geleceğim :KK43:
yok canım ya benim ocak ve şubat çok yoğun olur, mayıs sonuna kadar yoğunluk anca biter,böyle düzensiz gider :KK43:

ooo o halde uzun ve meşakkatli aylar seni bekler :(

ben son dört ayda tüm banka borçlarımı kapattım, kredi kartım kaldı sadece o da taksitli ve tutarı az.
bir yandan da ufak ufak altın yapıyorum. ocakta kardeşimden aldığım parayı geri vereceğim, şubatta da kredi kartımı kapatayım diyorum.
martta da bir aksilik olmazsa konut kredisi çekerken başka bir borcum kalmayacak.
En önemlisi o gerçekten. Bende borçtan nefret eder oldum. İşe başladım seneler oldu hep borç öde. Ne biçim bi dönemde yaşıyoruxçz borçsuz birşey olmuyor. Sistemin kölesi olduk. Bir evimiz olsa bir an önce inşallah

En önemlisi o gerçekten. Bende borçtan nefret eder oldum. İşe başladım seneler oldu hep borç öde. Ne biçim bi dönemde yaşıyoruxçz borçsuz birşey olmuyor. Sistemin kölesi olduk. Bir evimiz olsa bir an önce inşallah
olur olur içini ferah tut
hayırlısıyla alacağız evlerimizi

Back