- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
kötü bir tesadüf oldu bu durum,,haklısın canım..ama olan olmuş, boşver artık sıkma canını...Ya sorma işe gitseydim daha iyi olurdu bende öyle düşünüyordum ama nöbet listem hazırlandı iptal edemezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü bir tesadüf oldu bu durum,,haklısın canım..ama olan olmuş, boşver artık sıkma canını...Ya sorma işe gitseydim daha iyi olurdu bende öyle düşünüyordum ama nöbet listem hazırlandı iptal edemezdim
(((cumartesi çalışılır mı yavvv....zaten akşamları da çalıştın neyse bitiyor bu yıl, yeni ayda düzene girer herhalde.işi gücü bıraktım bu günlük yeter, mesainin bitmesini bekliyorum. zaten yarın da işe geleceğim. en nefret ettiğim cumartesi işe gelmek
evimi özledim ya, evde yemek yemeyi özledim resmen
Ay çok şükür bitiyo yıl canım inş yeni yılda rahatlarsınişi gücü bıraktım bu günlük yeter, mesainin bitmesini bekliyorum. zaten yarın da işe geleceğim. en nefret ettiğim cumartesi işe gelmek
evimi özledim ya, evde yemek yemeyi özledim resmen
((((( haklısın canım,ben de atardım....Kaynatadan bi fenalık geldi ki. Bütün kahvaltılılları açık ellediği her şeyi attım Allah affetsin. Herşeyi elliyo hiç sevmediğim şey. Sofrada atıyorum börek var bişe elliyo ediyo uzatıyo kriz sebebiydi ya
yarın toplantı var mecburen geleceğim(((cumartesi çalışılır mı yavvv....zaten akşamları da çalıştın neyse bitiyor bu yıl, yeni ayda düzene girer herhalde.
Benim için bir travmaydı resmen umarım kısa sürede atlatırım. Kafanızı şişirdim ya :S
yarın toplantı var mecburen geleceğim
yok canım ya benim ocak ve şubat çok yoğun olur, mayıs sonuna kadar yoğunluk anca biter,böyle düzensiz gider
atlatırsın merak etme, biz sana destek oluruzBenim için bir travmaydı resmen umarım kısa sürede atlatırım. Kafanızı şişirdim ya :S
En önemlisi o gerçekten. Bende borçtan nefret eder oldum. İşe başladım seneler oldu hep borç öde. Ne biçim bi dönemde yaşıyoruxçz borçsuz birşey olmuyor. Sistemin kölesi olduk. Bir evimiz olsa bir an önce inşallahben son dört ayda tüm banka borçlarımı kapattım, kredi kartım kaldı sadece o da taksitli ve tutarı az.
bir yandan da ufak ufak altın yapıyorum. ocakta kardeşimden aldığım parayı geri vereceğim, şubatta da kredi kartımı kapatayım diyorum.
martta da bir aksilik olmazsa konut kredisi çekerken başka bir borcum kalmayacak.
malesefaşkolsun yaa,ne kafa şişirmesi...üzüldük burada sıkıntı yaşamana
ooo o halde uzun ve meşakkatli aylar seni bekler
olur olur içini ferah tutEn önemlisi o gerçekten. Bende borçtan nefret eder oldum. İşe başladım seneler oldu hep borç öde. Ne biçim bi dönemde yaşıyoruxçz borçsuz birşey olmuyor. Sistemin kölesi olduk. Bir evimiz olsa bir an önce inşallah
Ay kızlar seviyorum sizi yaa. Sizinle tanışmak isterdim gerçekten. Yolunuz düşerse çok memnun olurum uğrayın nolur. Kartepedeyim
İnş canım ne güzel olur. İnşallah evimizi aldığımızı burdan paylaştığımız günlerimizde gelir :)
dünya küçük belli mi olur
bir gün bir yerde yüz yüze geliriz belki
ben de seviyorum siziii, hadi inşallah yakın zamanda güzel haberleri de paylaşırız..Rabbim güzel gönüllerimize göre verir inşallah K kahvemsi mutluluk Z zeyneprerAy kızlar seviyorum sizi yaa. Sizinle tanışmak isterdim gerçekten. Yolunuz düşerse çok memnun olurum uğrayın nolur. Kartepedeyim