- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir poe, hamdolsunnasılsın sevimsiz
Aa aşağıda konuyu okuyan arkadaşlar artık görünüyor
safra kessinden ameliyat oldum cnm kırkım çıkınca,sezeryandan sonra bayağı zorlandım cnm,Allah a şükür iyiyim şimdi
İkinize de çok geçmiş olsuniyi akşamlar herkese.
poe her aklıma geldiğinde senin ve yavrun için dua ediyorum.inşallah tüm yaşananlar geride kalır ve hep güzel haberlerinizi alırız.
bir kaç gündür de ben rahatsızdım, bu akşam çıktım hastaneden.atlattım şükür.
siz neler yapıyorsunuz bakalım.
Günaydın birikimci hanımlar
hasta olan arkadaslar Rabb,m şifa versin. inş. herşey iyi olur..
benim de bozukluklardan kumbara ağırlaşmış iyice sabah bozuklukları bütünlettirdim 80 tl cıktı
totalde 350 tl kumbaramda var... 1000 tl ye ne kaldı ki
canım geçmiş olsun , neyin vardıiyi akşamlar herkese.
poe her aklıma geldiğinde senin ve yavrun için dua ediyorum.inşallah tüm yaşananlar geride kalır ve hep güzel haberlerinizi alırız.
bir kaç gündür de ben rahatsızdım, bu akşam çıktım hastaneden.atlattım şükür.
siz neler yapıyorsunuz bakalım.
hayırlı olsun kuzucuğun anasınıfıeylül de geldi.
tam masraf ayı çocuğu okula gidenler için.
bizimkilerin servis masrafı,üst baş, kitap derken bayağı bir gider olur.
ufaklık ana sınıfı olduğundan onun da aylık taksitleri olacak.
sağlık olsun da gerisi detay sonuçta.
Devamlı gittiğim bir mağaza indirime gitmiş...cok güzel bir kıyafet beğendim...ordan bir şey almadan hiç çıkmam...busefer almadım..cok mücadele verdim...ordakiler bile almamama sastılar...kumbaraya 120 attık sayılır:)
Günaydın birikimci hanımlar
hasta olan arkadaslar Rabb,m şifa versin. inş. herşey iyi olur..
benim de bozukluklardan kumbara ağırlaşmış iyice sabah bozuklukları bütünlettirdim 80 tl cıktı
totalde 350 tl kumbaramda var... 1000 tl ye ne kaldı ki
Bereketli olsun birikimlerinSlmlar herkese
Bugun bsnkama gidip bu ayki birikimlerimi hesabima gecirdim, sonra birde dolar hesabi actirdim. Farmasicim senim dedigin gibi yumurtalari ayri sepetlerde tutmak mantikli. Bu arada dolar hesabim icin 6 ayda bir 10 dolar kesinti yapilacakmis. Bi an vazgececektim ama sonra cebimde yada evdw durusa bozdururm diyerekten actirdim hesabimi 100 dolar ve 1.5 gram altin aldim.
hesaptan kesinti yapılması çok kötü eğer maaşını aldığın bankadan alırsan kesinti olmaması gerekir haberin olsun dikkat et canımSlmlar herkese
Bugun bsnkama gidip bu ayki birikimlerimi hesabima gecirdim, sonra birde dolar hesabi actirdim. Farmasicim senim dedigin gibi yumurtalari ayri sepetlerde tutmak mantikli. Bu arada dolar hesabim icin 6 ayda bir 10 dolar kesinti yapilacakmis. Bi an vazgececektim ama sonra cebimde yada evdw durusa bozdururm diyerekten actirdim hesabimi 100 dolar ve 1.5 gram altin aldim.