• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikim Yapma Zamanı

hadı ya gunahı boynuna ama alınterıyle olmadıktan sonra senın rızkın ondan fitil fitil cıkar

yok canım aksam onun yattığı oda düzgündü sabah işe giderken baktım oda biraz karısmıs yatakları falan aramıs hafiften düzeni bozulmustu tabı aklıma ole bisey gelmediği için ben ertesi günü anladım yatakların düzeni niye degismis onun yattıgı odada dolabtaydı eliyle koymus gibi almıstı bırazda para vardı hırsız olsaydı parayıda alırdı ben farketmem sandı onun için altınları aldı paraya dokunmadı para azdı zaten
ne akıllıymış öyle

bak canım benim kaynım caldı ozamanlar bizle kalıyordu esi ve cocukları köyde kalıyordu çalısıyodu bizde kalıyodu 6 ay falan çaldıgı gun farkettım ama konduramadım ben dayanamadım söyledim sen caldın diye bana dediği ne olsa beyenirsiniz ne malum babana vermediğin dedi eşimde ben gözümle görmedim kardesime bişey diyemem dedi ve kafayı yeme derecesine geldim hala o kaynımla konusmam kurana el bastı bu kadın bana iftra ediyo diye 14 yıl gecti aradan dedim sana asla hakkımı helal etmem rabbim sana cektirsin bende görim dedim gercektende cekişy cocuklarıyla sorunlu karısıyla huzuru yok yani anlayacagınız huzur bulamıyo bende böyle uzaktan bakıyom
ben hayatta söyleyemezdim helal olsun

valla ben gecen sene vadelı hsapta bırıktırdım alıyo ama vaden dolunca da verıyo faız karısmıyodu benım bankaya bazen kesyolardı
kesiyolar canım ama faiz yiyenler için kazançlı olabilir ama ben faiz yemem onun için vadeli hesap yapmadım altın hesabı yaptım ama kesinti oldu herzaman onun için geri çektim bankadan kasa kiralamak yıllık en az 500 tl azda para degil ki zaten

altun979 altun979 benım katılım hesabıydı bende faız yemem banka kar saglıyosa sende katılımdan payına dusenı alıyorsun banka kaybedıyosa sende parandan kaybedıyosun. bırde bız kıralık kasaları arastırmıstık en uygunu 150 tlydı 500u hıc duymadım senden duydum bı tek

@harmonia33 dırek altın hesabı actırsan bankaya maas hesabından falan
düşündüm aslında o da olabilir ama şimdi çok pahalı ya düşerse diye bekliyorum üç kuruş atıyorum ondanda zarar etmeyeyim birde elime geçtikçe üfak ufak da alabiliyorum dövizi 60-70-80 ne olursa alıp koyabiliyorum şimdilik öbür türlü çeyrek 190 civarında

evet altın cok pahalı bende bı ısımız var o ıs olmasa dırek dolar alıcam dolar dususte bugunlerde

kesiyolar canım ama faiz yiyenler için kazançlı olabilir ama ben faiz yemem onun için vadeli hesap yapmadım altın hesabı yaptım ama kesinti oldu herzaman onun için geri çektim bankadan kasa kiralamak yıllık en az 500 tl azda para degil ki zaten
o kadar oldu mu ya ben kiralıyalı çok oldu en mantıklısı o zaman altın hesabı

altun979 altun979 benım katılım hesabıydı bende faız yemem banka kar saglıyosa sende katılımdan payına dusenı alıyorsun banka kaybedıyosa sende parandan kaybedıyosun. bırde bız kıralık kasaları arastırmıstık en uygunu 150 tlydı 500u hıc duymadım senden duydum bı tek
benim enişte yıllık 500 ödüyo kız kardesimin kocası bende ona sordum öyle dedi yıllık 500 veriyom dedi ben kendim hiç sormadım

Back